Skocz do zawartości

Może nowe klasy?

A3ro

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mampare propozycji na nowe klasy? Małe urozmaicenie się może przydać, a to są moje propozycje: Pandonita: klasa która by miała 1/2 z awp i replike która odbija dmg w zależności od poziomu przeciwnika. Kucak: klasa która była by niewidzialna jak się kuca i miała by dgl z dodatkowymi 15 dmg. Podpalacz: klasa która miala by 1/6 na podpalenie wroga z m4. Mam nadzieje że te klasy zostaną wzięte pod uwage przy następnym resecie.

Moim zdaniem jest wystarczająco dużo klas na serwerze, żeby myśleć o kolejnych. Priorytetem jest teraz osłabienie aktualnych silnych premek (wiemy o które chodzi) bądź polepszenie umiejętności lub statystyk tych słabszych, które nie mogą im na wyższych poziomach dorównać.

Oczywiście to tylko moja osobista opinia, być może reszcie graczy ten pomysł wprowadzenia czegoś nowego się spodoba.

Pozdrawiam Cieplusio

@HardeQ @Anime ⚙WolfIDraV⚙ Oznaczę was tak tylko żebyście wiedzieli o temacie. :x

RYBSON doceniam twoją opinnie i zgadzam się o osłabieniu niektórych premek  a wzmocnieniu tych słabszych. Ale uważam że pare klas (nie premium) może urozmaicić gre.

Kucak to alternatywna wersja klasy, która już jest (strzelec wsparcia bodajże)

Pandonita - jakoś nie podchodzi mi ta klasa, ale pomysł z repliką jest ciekawy i pomyślę.

Podpalacz - słaba i denerwująca klasa, zaraz byłby płacz jak przy naćpanych nabojach.

Pozdrawiam.

Pandonita - była taka klasa, ale z racji, że nikt nią nie grał została usunięta. Nie potrzebna, lepiej tak jak @Nodi napisał dodać replikę snajperowi.

Kucak - nie potrzebna, jest strzelec wsparcia, który posiada niewidkę podczas kucania.

Podpalacz - denerwująca klasa, ale czy na pewno taka skuteczna? Wątpię, żeby była jakoś popularną klasą, aczkolwiek tutaj neutral. Chociaż uważam tak jak koledzy wyżej, najpierw lepiej zająć się balansem aktualnych klas, a dopiero później myśleć o ewentualnych nowych klasach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...