Marshello Napisano 20 Lipca 2018 #522656 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 (edytowane) Nick: MarshelloWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem pare razyZnajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10Staż w CS-sie: 7 latSteam / NonSteam: STEAMDlaczego Ty: Ponieważ brakuje adminów.Tak jak z rana i w nocy gra dużo cheaterów a nie ma admina aby go zbanował, a ja temu zapobiegneCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się jak najwięcej ale myślę 3-4 godziny (dużo z rana, i w nocy)Kontakt: STEAM/TS3/FORUMLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Marshello/80.72.43.106:27022/ @Wojtyś @FunnyPuma @Nodi Edytowane 20 Lipca 2018 przez Marshello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 20 Lipca 2018 #522668 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 konto pod podanie. / brak wymagań Ogólnie jakiś żarcik ? Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 20 Lipca 2018 #522670 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Chyba Ci się coś pomyliło, na nie: -konto pod podanie -gt to jakiś żart -na serwerze też Cię jakoś nie widzę Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 20 Lipca 2018 #522671 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Od kiedy wizyty na forum mają coś wspólnego z grą? Nie przesadzajmy tak z tym, ze konto pod podanie bo to ma niewiele wspólnego co do jego gry na serwerze.. Ja rozumiem, że forum to też ważna rzecz, szczególnie gdy JEST JUŻ SIĘ ADMINEM ale bez przesady, proszę. Co do kandydata to faktycznie gt słabe, na serwerze praktycznie pierwszy raz Cię dzisiaj zobaczyłem. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 20 Lipca 2018 #522673 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Żarty se robisz jestem na Nie : - Konto pod podanie - GT czyste można powiedzieć - Jakbym ciebie dziś na serwerze nie zobaczył to bym nawet nie wiedział że taki gracz jest. - Piszesz 3 - 4 godz. dzienie. Kogo ty oszukujesz jak gt masz czyste. Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 20 Lipca 2018 #522678 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 To podanie to żart... Masz niecałe 20h na serwerze przegrane, a wymagane jest 30. Do tego w tym tygodniu grałeś tylko wczoraj i dzisiaj i przegrałeś aż 8 minut. Na nie. Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2018 #522699 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 brawo dla tego pana nie zna podstaw do dostosowania się do wzoru 30h nie ma .Startując na adma poznaj pierw wymogi. jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Lipca 2018 #522709 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi