koNraDM4 Napisano 25 Lipca 2018 #523214 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Nick: WhiteNyggaWiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): Żadne, dwa razy tylko się ubiegałemZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 12 latSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Na serwerze brakuje adminów o różnych porach, najczęściej na późny wieczór i z rana. Tak jak napisałem nie byłem wcześniej adminem więc AMXX znam tylko z tego co przeczytałem na necie więc stąd niska ocena w skali. Ludzie mnie znają i kojarzą na serwie, paru adminów z pewnością mnie kojarzy, raczej nie wdaję się w długie dyskusje z kimś, a jak już to wtedy gdy admina nie ma, a przydałby się. Na forum uczęszczam pod innym nickiem ale to z powodu, że w 2015 korzystałem z tego tu obecnego.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie ale rzadko mniej niż 2 godziny.Kontakt: Forum, [email protected]Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/WhiteNygga/80.72.43.106:27022/ Edytowane 25 Lipca 2018 przez koNraDM4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 25 Lipca 2018 #523218 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 AMXX popraw bo 6/10 to za dużo skoro nie znasz i tyle co na necie przeczytałeś. Jeżeli zakupisz Steam będę na TAK bo każdemu należy się szansa a z tobą nie widziałem jakichś problemów. Aktualnie z powodu NS jestem zmuszony być na Nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 26 Lipca 2018 #523219 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Wszystko ładnie, pięknie tylko, że nie spełniasz jednego z ważniejszych wymagań - nie masz steama. Póki co z tego powodu jestem na nie, aczkolwiek, jeżeli kupisz csa na steamie to będę na tak. Tak czy inaczej powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 26 Lipca 2018 #523220 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Tak jak koledzy wyżej, kup steama bo to jedno z najważniejszych wymagań, na chwilę obecną jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 26 Lipca 2018 #523241 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Jak na razie jestem tego samego zdania co koledzy wyżej , nie mam do ciebie zastrzeżeń lecz musisz mieć steam bo to podstawa. Jeśli będzie steam z wykupioną grą cs będe na tak.Pozdrawiam Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Lipca 2018 #523245 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Jestem na nie Zakup cs'a na steam'ie i wtedy staraj się o to stanowisko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Lipca 2018 #523308 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Nonsteam to mus. Jeśli będziesz miał to zapraszam do ponownego złożenia podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Lipca 2018 #523309 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi