Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: [DS]Vix3n
Doświadczenie (w byciu adminem): Niedawno opiekun tego serwera. To co potrzebne ogarniam
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 
Staż w CS-sie: Około 9-10 lat  z przerwami, kto by to pamietal
Steam / NonSteam: Steam
Dlaczego Ty:  Dobrze sie wraca na stare śmieci, problem który mnie powstrzymywał do powrotu jak i skłonił do poprzedniej rezygnacji znikł więc  mogę smiało grać :D chce po prostu pomóc ogarniać serwer jak i znaleźć dla siebie zajęcie w wolnym czasie. Spedzilem na tym serwerze 1470h i myśle ze podanko szybko po powrocie nie powinno być problemem, admini mnie znaja, administracja forum też, bez problemu poradze sobie wyrabiać te pare godzinek tygodniowo.. :D 
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:  w tygodniu 2h dziennie nie powinno być problemem, w weekendy dostępnosc wieksza powinna być
Kontakt: Steam, fb, forum
Link do GameTracker'a:   Aktualny https://cache.gametracker.com/player/[DS]Vix3n/80.72.43.106:27022/ 

Poprzednie GT z racji ze napisalem 1470h na serwerze, a na aktualnym tylko 870h więc prosze sobie dodać :D  - https://cache.gametracker.com/player/[DS]Vuex/80.72.43.106:27022/

Edytowane przez VixenZnowTuJest
Napisano

Oczywiście, że na tak, co tu dużo mówić, były opiekun tego serwera, godzin ma tyle, że to głowa mała, amxx na wysokim poziomie, i kolejny bot do bicia :D.

P.S Może gt trochę słabe w ostatnich dniach, ale to najmniejszy problem, skoro chłopak ma chęci do grania.

Napisano

No cóż, GT może i jest słabe i obowiązkowo do poprawki, jednak ja tu więcej minusów nie widzę. Znam Cię i jestem pewien, że nadrobisz GT i swoje obowiązki będziesz wykonywał należycie. Tymbardziej, że widać u chłopaka chęci, więc czemu nie? Jestem na tak.

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...