Vix33nek! Napisano 3 Sierpnia 2018 #524075 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: [DS]Vix3nWiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): Niedawno opiekun tego serwera. To co potrzebne ogarniam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Około 9-10 lat z przerwami, kto by to pamietalSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Dobrze sie wraca na stare śmieci, problem który mnie powstrzymywał do powrotu jak i skłonił do poprzedniej rezygnacji znikł więc mogę smiało grać chce po prostu pomóc ogarniać serwer jak i znaleźć dla siebie zajęcie w wolnym czasie. Spedzilem na tym serwerze 1470h i myśle ze podanko szybko po powrocie nie powinno być problemem, admini mnie znaja, administracja forum też, bez problemu poradze sobie wyrabiać te pare godzinek tygodniowo.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 2h dziennie nie powinno być problemem, w weekendy dostępnosc wieksza powinna byćKontakt: Steam, fb, forumLink do GameTracker'a: Aktualny https://cache.gametracker.com/player/[DS]Vix3n/80.72.43.106:27022/ Poprzednie GT z racji ze napisalem 1470h na serwerze, a na aktualnym tylko 870h więc prosze sobie dodać - https://cache.gametracker.com/player/[DS]Vuex/80.72.43.106:27022/ Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez VixenZnowTuJest Wojtyś dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 3 Sierpnia 2018 #524086 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Oczywiście, że na tak, co tu dużo mówić, były opiekun tego serwera, godzin ma tyle, że to głowa mała, amxx na wysokim poziomie, i kolejny bot do bicia . P.S Może gt trochę słabe w ostatnich dniach, ale to najmniejszy problem, skoro chłopak ma chęci do grania. Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2018 #524087 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Jestem na nie Powinieneś poprawić swoje GT, bo zaledwie grasz od 3 dni i wtedy staraj się o to stanowisko. Pozdrawiam. Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 3 Sierpnia 2018 #524090 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Jestem na TAK, sam fakt iż był opiekunem serwera jest plusem. Ogólnie w porządku gracz, wydaję mi się że przydał by się w naszej ekipie. Pozdro Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 3 Sierpnia 2018 #524095 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 No cóż, GT może i jest słabe i obowiązkowo do poprawki, jednak ja tu więcej minusów nie widzę. Znam Cię i jestem pewien, że nadrobisz GT i swoje obowiązki będziesz wykonywał należycie. Tymbardziej, że widać u chłopaka chęci, więc czemu nie? Jestem na tak. Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Sierpnia 2018 #524111 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Osobiście jestem na tak, znamy Vixena i wiemy, że chłopak ogarnie, aczkolwiek potrzymam trochę podanie do czasu, aż gt będzie wyglądało ciut lepiej (góra parę dni). Pozdrówki i buziaczki Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Sierpnia 2018 #524117 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Kolejny do karania im więcej tym lepiej ^^ Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kulturalny +Ogarnięty +Godziny nadrobi + Aktywny na u@ + Link do GT Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 4 Sierpnia 2018 #524143 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Parówka vixen co dał mi adma Na TAK: +doświadczenie +wiek +steam Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpnia 2018 #524266 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Tak Tak Tak + Wiek + Steam + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Sierpnia 2018 #524633 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Ponownie nie ma co się rozdrabniać, były opiekun (odszedł w dziwnych okolicznościach) - sprawował się dobrze, teraz z tego co wiem ma dużo czasu. Warunki zostały spełnione. No nic, zgłoś się do s@ po dodanie rang. Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Sierpnia 2018 #524634 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi