Nodi Napisano 5 Sierpnia 2018 #524296 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) !.Pisze ten post póki nie jest za późno strażnik ma zbugowane odbicie ma niby 33 % z czego ja strzeliłem z awp 1.1 6 razy pod rząd i wszystko zostało odbite chciałem dobić kosą 1.1 i też lipa 2 razy odbiło , proponuje dać 1/15 na odbicie.Klasa praktycznie nie do zabicia z takim odbiciem . Zapraszam do dyskusji 2 sprawa osłabienie/Usunięcie konspiranta za dużo ma tego wszystkiego scaut 1.1 , m3 zwiększone dmg , 3 pułapki i jeszcze kose 1.1 .Proponuje usunąć tą klasę bo jest kapitan albo wywalenie mu czegość np. kosy i m3 . Ta klasa to raczej na coda 600 lvl pasuje a nie na 400. @Elo elo 350 nie o to chodzi ma niby 33 % a odbija z 8 pocisków pod rząd to są jaja. Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Nodi Wojtyś, xTu[R]bO, A3ro i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Sierpnia 2018 #524299 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Nie zgadzam się z aż takim osłabieniem strażnika, jak już dać tej klasie 1/8 i było by okej a co do konspiranta można by mu zabrać albo kose 1/1 albo zabrać m3 i było by też okej. Nodi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Sierpnia 2018 #524334 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) 1/15 na odbicie? Żarty chyba. Wcześniej było 1/4 na odbicie i klasa była jedną z najsłabszych premek (prócz niszczyciela, którego już z nami nie ma), ledwo grywalna - nie wyróżniała się niczym. Będzie 30-33% na odbicie (aktualnie jest 38%). Po ostatnim upgradzie było 33 i odbicie nie wchodziło szczególnie - każde spotkanie z konspirantem Atsuiego kończyło się moim deadem, a na westwoodzie też twojej kosy ani razu nie odbiłem. Z tego co mi się wydaje to mówiłem przy tobie jak i pisałem na u@, że % na odbicie zostanie osłabiony (jeszcze dziś). Konspirant tak jak mówiłem już wielokrotnie - jest od zawsze. Nie wiem co można by w nim zmienić - można by zabrać mu jedną pułapkę i zabrać zwiększone dmg z m3. A jak wiele to zmieni? Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez HardeQ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Sierpnia 2018 #524350 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Po co ruszać strażnika? Przecież jak ową klasę się znerfi to już nie będzie taka op...ja jestem za tym żeby go zostawić. A co do konspira to jestem za tym co pisał @Nodi za mocna klasa... Ps. @Nodi to, że twój assasin jest kontrowany przez strażnika to nie znaczy żeby go nerfić... Edit 1: @Nodi ja to wiem ale to , że pod rząd 8 razy może odbić to nie wiem ( nie widziałem). Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Elo elo 350 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 5 Sierpnia 2018 #524356 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Jako gracz konspiranta z poprzedniego resetu trochę się wypowiem na ten temat, konspiranta robotę nie robi praktycznie ani kosa ani M3, jej głównymi atutami są pułapki i szybkostrzelny scout, jeżeli ogarnie się dobre ustawienie pułapki i refleks ze scouta to klasa dla wszystkich już jest za mocna. Ja w poprzednim resecie prawie nie używałem M3 a kosy tylko w ostateczności (praktycznie większość fragów to scout albo broń z perku). W konspirancie nie ma za bardzo czego zmienić jedyne co to można zabrać mu jedną pułapkę albo skrócić czas pułapki do 5 sekund. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 6 Sierpnia 2018 #524360 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 1/15 to jaksi żart, skoro strzelec wyborowy ma 1/10, tak jak napisal @HardeQ kiedyś mial 1/4 i byl niegrywalny. Strażnik nawet z tą 1/3 nie jest super mocny i ja bym sie nawet skłonił ku dodaniu mu jeszcze jednej broni. Co do konspiranta to klasa jest praktycznie od początku serwera, z resztą niedawno był już skracany czas pułapki, ale jakoś nie zmniejszyło to jego populacji na serwerze. Podsumowując strażnika nie ma co ruszać, a nawet w ostateczności mu cos dodać, a konspirantowi można zabrać jedną pułapkę. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 6 Sierpnia 2018 #524369 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Uważam ze Konspirant powinien zostać taki jaki jest... jego moc to szybkość i 1/1 z scauta... te pulapki i m3 to dodatek... jak ktoś umie tym grać to używa tylko scauta .. a przyczepić się do każdej klasy... Co do Strażnika na razie jest faza testów zobaczymy jak to będzie dalej.. po resecie 5min a już wszystko złe co nowe ;/ Wojtyś dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi