A3ro Napisano 6 Sierpnia 2018 #524436 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Siemka. Mam taką propozycję aby dodać takie 2 oto perki: Nogi kangura: perk dzięki któremu możemy wykonywać bh. Cygańskie wariactwo: odbija od 1 do 3 pocisków i widzi niewidzialnych. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 6 Sierpnia 2018 #524437 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Pierwszy perk jak najbardziej Za, można do niego dodać 50 kondycji. Drugi park odpada bo są notatki kapitana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Sierpnia 2018 #524452 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Nogi kangura - perk całkiem spoko, ewentualnie można dodać trochę kondycji, np jak to napisał kolega wyżej. Cygańskie wariactwo - perk nie potrzebny, mamy podobny - notatki kapitana, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 6 Sierpnia 2018 #524490 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Jestem za przydałby się taki perk Podoba mi sie pomysł auto bh + konda takiego nie ma 2. Myśle że zbędny bo są notatki kapitana czy stalowa obrona o podobnym działaniu @HardeQ jakie odstraszy pokaże im tylko jak się bułkę dżemem smaruje , to prędzej te konspiranty co zabijają na 1 strzała bez wysiłku , ty wiesz jaka to sztuka grać samą kosą .Trzeba mieć trochę w głowie aby nie których rozsmarować na bułce ^^. Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Sierpnia 2018 #524501 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Dwójka odpada, jedynka brzmi całkiem okej (dorzuciłbym na przykład 30 kondycji) aczkolwiek nazwa jest absolutnie kiczowata. Jakiś inny pomysł jak to ochrzcić? + To nie znaczy absolutnie, że jedynka zostanie od razu dodana. Trzeba to rozważyć biorąc pod uwagę to, że @Nodi z tym perkiem odstraszy nam wszystkich graczy Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2018 #524730 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Pierwszy perk spoko, bh + konda jest nawet ciekawym połączeniem. Drugi perk wydaje mi się zbędny, w sumie uargumentowali to koledzy wyżej. W dniu 6.08.2018 o 22:03, HardeQ napisał: Dwójka odpada, jedynka brzmi całkiem okej (dorzuciłbym na przykład 30 kondycji) aczkolwiek nazwa jest absolutnie kiczowata. Jakiś inny pomysł jak to ochrzcić? Zawsze można dać zwykłą nazwę BunnyHop albo Królicze Kapcie HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2018 #524746 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Pierwszy perk jest dobry więc jestem za. A drugi zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Sierpnia 2018 #525256 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Perk z bh najprawdopodobniej będzie. Drugi nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Sierpnia 2018 #525257 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi