FunnyPuma Napisano 10 Września 2018 #528052 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 (edytowane) Wzór podania na Moderatora: Wymagania: -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; - Jest -Minimum 400 sensownych postów; - Jest -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; - Jest -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; - Uważam, że jest, aczkolwiek nie ukrywam, że zdarza mi się popełnić błąd. -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; - Brak Imię: PrzemekWiek: Miesiąc i będzie 18Czas spędzony na forum: Od października 2013 Doświadczenie w moderowaniu: Podstawy.Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie.Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Raz dostałem upomnienie za spam.Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy od dnia. Zazwyczaj, jeśli jestem na komputerze to forum zawsze gdzieś w tle mam otwarte i co jakiś czas je przeglądam. Dodatkowo dość często forum przeglądam również mobilnie, przez co tym bardziej nie mam problemu z zaglądaniem na forum. Myślę, że 1-2h dziennie to na spokojnie.Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Rekrutacja otwarta, więc postanowiłem złożyć te podanie. Jest to już moje trzecie podanie z kolei, zależy mi na tej funkcji. Nie rezygnuję zbyt szybko ze swoich funkcji, czy też z jednej rangi dla drugiej. Potrafię długo usiedzieć na swoich stanowiskach. Swoje aktualne obowiązki staram się wykonywać należycie i wywiązywać się z nich jak najlepiej. Wszystkie wymagania spełniam. Jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną, sumienną, stosującą się do zasad, nie wdającą się w konflikty, godną zaufania, a także obiektywnie podchodzącą do różnych spraw. Jeśli w tej rekrutacji szansa zostanie mi dana, to na pewno poradzę sobie z tą funkcją oraz nie zmarnuje danej mi szansy. @Vix33nek! Czas to nie problem. Edytowane 11 Września 2018 przez FunnyPuma Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Września 2018 #528053 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Ahh puma Walczysz o tego Moderatora już trzecią rekrutacje i moim zdaniem zasługujesz na szanse. Wymagania wszystkie spełniasz, jesteś osobą bezkonfliktową - przynajmniej ja nie widziałem Cię w konflikcie - jesteś bardzo długo na forum, brak warnów. Z tego co zdążyłem zauważyć przykładasz się do swojej roboty, przed urlopem zapieprzałeś jako support Masz moje tak Powodzenia FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 10 Września 2018 #528068 Weteran MH Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Na tak Same plusy i bardzo stara się o tą posadę. Nie widziałem ani jednego złego zachowania pumy. Swoje obowiązki spełnia jak należy. FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 10 Września 2018 #528069 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Jestem za, bardzo aktywny support admin,miły oraz bezkonfliktowy. Da się z nim fajnie pogadać oraz nie widziałem, żeby wdawał się w jakieś kłótnie. FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Września 2018 #528075 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 @FunnyPuma Ale ty się pchasz Jestem na Tak Jest to miły łagodny Przemuś. Służy pomocą, tylko jest jeden mały minus nic nie piszesz na czacie i nie mogę z tobą pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Września 2018 #528089 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Jestem na tak Najdłużej starasz się o to stanowisko, jesteś opanowany i obiektywny, dlatego powinieneś dostać szansę, by sprawdzić się w tej funkcji. FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 10 Września 2018 #528093 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 (edytowane) Już trzecie podanie na te stanowisko widać ze na tym zależy. Grając z Tobą dosyć długo mogę powiedzieć, że jesteś spokojna, bezkonfliktowa osobą (Pomijając rozmowy z Muminkiem) Jesteś bezstronny co jest najważniejsza cechą moderatora, swoje obowiązki jako admin wykonujesz prawidłowo, jak support z tego co widać też sobie dobrze radzisz. Jedynie tak sobie odpowiedz na pytanko czy masz czas na moderatora? Nawiązuje tutaj do rozmowy z Tobą sprzed kilku dni, gdzie mówiłeś że niedługo możliwe ze zrezygnujesz z admina z racji że nie masz czasu. Według mnie ranga moderatora pochłania więcej czasu niż przegranie wymaganych godzin na serwerze stąd moje pytanie. Jeżeli jednak masz czas to ja jestem jak najbardziej na TAK Edytowane 11 Września 2018 przez Vix33nek! FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Września 2018 #528096 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Jestem na nie, nie jestem w stanie Cię zauważyć na forum (nie wiem, może źle patrze) ale takie jest moje zdanie. Moderator powinien być aktywny na każdej płaszczyźnie forum. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Września 2018 #528110 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Na tak, swoją determinacją pokazałeś, że Ci zależy pieprzenie o tym, że Cię widać to absurd. Każdy doskonale wie, że wypowiadamy się w tematach tak jak nam na to ranga pozwala. 7 godzin temu, WANDERINHJIO napisał: Moderator powinien być aktywny na każdej płaszczyźnie forum. Zauważ, że nie był nigdy moderatorem także nigdy nie było to możliwe, poza tym moderator nie musi być wszędzie, jest to omawianie w prawie każdym podaniu co jest absurdalne. Powodzenia. FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 11 Września 2018 #528112 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Jestem na tak ponieważ naprawdę ci zależy na tej radzę widać to po tym jak piszesz swoje trzecie podanie a taka osoba by się już podała za pierwszym razem. FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 11 Września 2018 #528117 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Jesteś zawzięty co trzeba ci przyznać, bo jest to już twoje kolejne podanie i widać, że ci zależy. Swoje obowiązki wykonujesz. Jednak tak jak napisała osoba wyżej, że rozmawiałeś z nią na temat rezygnacji, bo nie masz czasu - troszkę mi się to gryzie. Pisząc to podanie, powinieneś wiedzieć, że moderator to nie minimalnie godzinka dziennie spędzona na forum, tak jak jest to z serwerami. Jesteś dla mnie anonimowy, no ale cóż może to ja za mało siedzę na forum. Tak czy inaczej jestem za, powodzenia! FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun_M Napisano 11 Września 2018 #528121 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 (edytowane) Jestem na tak widzę że się starasz i jesteś długo na forum nieraz cię widzę nieraz nie ale jestem jak najbardziej za tak -Spełniasz wszystkie warunki Edytowane 11 Września 2018 przez Piorun_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Września 2018 #528135 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Na nie Sqn jest o wiele lepszym kandydatem na to stanowisko. Widać go zdecydowanie więcej na forum od Ciebie. Do tego jest tu już długo ma doświadczenie i wie z czym to się je. Mimo wszystko powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Września 2018 #528301 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Jestem na Tak Starasz się o tą posadę od dłuższego czasu, aktywność w miarę, jesteś bezkonfliktowy i spokojny. Z pozostałych obowiązków wywiązujesz się dobrze, większych problemów z Tobą raczej nie ma. Na minus oczywiście będą zgłoszenia, bo w zasadzie nie pamiętam kiedy ostatnio coś zgłosiłeś, ale to najważniejsze nie jest. Powodzenia Bezzi i FunnyPuma dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 14 Września 2018 #528413 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Cześć, od razu powiem, miałeś wymagającego konkurenta i jeśli chodzi o aktywność na forum - nie miałbyś z nim szans. Mój koncept działu moderacji potrzebuje jednak na tę chwilę osób, które dużo obserwują, wiedzą co się dzieje i maja pojęcie o sieci - obaj spełniacie warunki, ale pewne postawy przemówiły za Twoją kandydaturą, nie jest to ilość złożonych podań. Chcę Cię zaprosić do współpracy na pewien czas, będziesz musiał zdecydowanie poprawić aktywność jako moderator, jednak szczegóły wkrótce. Staż i " Jest to już moje trzecie podanie z kolei, zależy mi na tej funkcji. " - to na plus duży i chcę Cie sprawdzić.... tak jak kiedyś n-Ty nie znając mnie bo byłem osoba dość anonimową, dał głos za, chcę zaufać i dać teraz Tobie szansę. Zapraszam do współpracy! Pozdrawiam, Will Smith. ariadrin, Born, Rekuseq i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 14 Września 2018 #528414 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi