Gość vertisek Napisano 22 Października 2018 #532256 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Nick: Verti Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na: CS:GO #1, CS:GO #8 więc jakieś doświadczenie mam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 7 - 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że, przyda się kolejna para rączek do pomocy i mam chęci do zwalczania cheaterstwa i innych oszustw na serwerze Cod 400. Byłem już adminem na innych serwerach więc wiem co i jak. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy, w weekendy mogę praktycznie być cały dzień, a w tygodniu to zależy od czasu wolnego, ponieważ jestem na kursach. Ale jak Tylko wrócę to zabieram się za serwer. Kontakt: Steam/Pw/ Fb Link do GameTracker'a : https://www.gametracker.com/player/Verti/80.72.43.106:27022/ Edytowane 22 Października 2018 przez Verti Zapomniałem podać link do GameTracera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 22 Października 2018 #532258 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Tego ta ja się nie spodziewałem. Jestem zaskoczony pozytywnie . A I podaniu tak: +wiek +doświadczenie +gt( mogło by być więcej) +steam +AMXX ja jak byłem w AMXX SUPPORCIE miałem podobnie . Jesteś ziomeczkiem z którym można się pośmiać I fajnie się ciebie zabija. Jestem na TAK ale graj więcej czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 22 Października 2018 #532261 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Jestem na tak + wiek + steam + jakieś doświadczenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Października 2018 #532263 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 TAK! + wiek + doświadczenie + GT + AMX + steam + przyda sie pomoc + lubiany Pozdrawiam JA3! FunnyPuma, EgzeF i A3ro dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 23 Października 2018 #532339 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 TAK +wiek +amxx +steam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Października 2018 #532501 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 (edytowane) Podanko zamykam na parę dni, pograj w tym czasie w miarę regularnie, najlepiej chociaż po 45-60 minut dziennie, żeby GT jakoś wyglądało. Jak otworzę temat oznaczę adminów do wypowiedzi bo jak widać to wy sami nie wiecie co należy do waszych obowiązków. Otwarte, zapraszam do wypowiedzi. @Nodi @Bludoggo @Kempes # @remciu @Kula @Morderca Edytowane 28 Października 2018 przez Vix33nek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 29 Października 2018 #532908 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Nigdy nie widziałem, aby nie przestrzegał regulaminu, nigdy mi nie zalazł za skórę także jestem na TAK :). + Wiek + Doświadczenie + Steam PS: Popraw troszkę GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remciu Napisano 29 Października 2018 #532930 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Na tak +Steam +wiek +Doświadczenie masz + Jesteś zabawnym człowiekiem z chorą bania + Regulamin znasz No i to tyle ode mnie życzę ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 29 Października 2018 #532952 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Na TAK + Wiek + Steam + Doświadczenie masz - GT ( Ale to da się nadrobić ) + Amxx + Lubiany + Regulamin znasz + Pomoc zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 29 Października 2018 #532996 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 @Vix33nek! nie każdy ma tyle czasu co ty tak że ......... ... Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Ogarnięty +/- godziny + Aktywny na u@ + Link do GT Kolejny bot do lania nie sprawiający problemów , przestrzega regulaminu więc nie widzę problemu i mu dać szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 29 Października 2018 #532998 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 jestem na Tak. wymagania spełnia, nie było z nim nigdy problemu a zawsze to kolejne ręce do pomocy @Vix33nek! nie krzycz jak jestem na forum co 2 dzień ostatni to zaglądam a co do obowiązków to mamy pilnować porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 29 Października 2018 #533003 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Aktualnie ostatni tydzień w GT wygląda okej, kontaktowy jesteś, widać lubiany na serwerze, chęci z tego co wiem też masz, tak więc dostaniesz ode mnie szanse, to znaczy najpierw dwa tygodnie okresu próbnego. Gratuluje i powodzenia. Zgłoś się do S@ z SiDem po flagi. @Nodi @Morderca żeby przejrzeć kilka działów 4-setki to jest max 10 minut, a z tego co mi wiadomo admini powinni raz na 24h pojawić się na forum. A jak podanie stoi parę dni i tylko jeden admin się wypowiada no to wniosek może być taki że jednak nie przeglądacie tematów. Brak czasu rozumiem jak najbardziej, ale panowie naprawdę... 10 minut to nie tak wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 29 Października 2018 #533004 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi