vertisek 355 Posted October 22, 2018 (edited) Nick: Verti Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na: CS:GO #1, CS:GO #8 więc jakieś doświadczenie mam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 7 - 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że, przyda się kolejna para rączek do pomocy i mam chęci do zwalczania cheaterstwa i innych oszustw na serwerze Cod 400. Byłem już adminem na innych serwerach więc wiem co i jak. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy, w weekendy mogę praktycznie być cały dzień, a w tygodniu to zależy od czasu wolnego, ponieważ jestem na kursach. Ale jak Tylko wrócę to zabieram się za serwer. Kontakt: Steam/Pw/ Fb Link do GameTracker'a : https://www.gametracker.com/player/Verti/80.72.43.106:27022/ Edited October 22, 2018 by Verti Zapomniałem podać link do GameTracera. 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
A3ro 530 Posted October 22, 2018 Tego ta ja się nie spodziewałem. Jestem zaskoczony pozytywnie . A I podaniu tak: +wiek +doświadczenie +gt( mogło by być więcej) +steam +AMXX ja jak byłem w AMXX SUPPORCIE miałem podobnie . Jesteś ziomeczkiem z którym można się pośmiać I fajnie się ciebie zabija. Jestem na TAK ale graj więcej czasu . 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted October 22, 2018 Jestem na tak + wiek + steam + jakieś doświadczenie jest 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Czlowiek Depresja 4246 Posted October 22, 2018 TAK! + wiek + doświadczenie + GT + AMX + steam + przyda sie pomoc + lubiany Pozdrawiam JA3! 1 1 1 1 vertisek, EgzeF, FunnyPuma and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EgzeF 28 Posted October 23, 2018 TAK +wiek +amxx +steam 1 1 vertisek and Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Vix33nek! 583 Posted October 25, 2018 (edited) Podanko zamykam na parę dni, pograj w tym czasie w miarę regularnie, najlepiej chociaż po 45-60 minut dziennie, żeby GT jakoś wyglądało. Jak otworzę temat oznaczę adminów do wypowiedzi bo jak widać to wy sami nie wiecie co należy do waszych obowiązków. Otwarte, zapraszam do wypowiedzi. @Nodi @Bludoggo @Kempes # @remciu @Kula @Morderca Edited October 28, 2018 by Vix33nek! 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kempes # 131 Posted October 29, 2018 Nigdy nie widziałem, aby nie przestrzegał regulaminu, nigdy mi nie zalazł za skórę także jestem na TAK :). + Wiek + Doświadczenie + Steam PS: Popraw troszkę GT. 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
remciu 91 Posted October 29, 2018 Na tak +Steam +wiek +Doświadczenie masz + Jesteś zabawnym człowiekiem z chorą bania + Regulamin znasz No i to tyle ode mnie życzę ci powodzenia 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
CukierkowyMario 417 Posted October 29, 2018 Na TAK + Wiek + Steam + Doświadczenie masz - GT ( Ale to da się nadrobić ) + Amxx + Lubiany + Regulamin znasz + Pomoc zawsze się przyda 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Nodi 449 Posted October 29, 2018 @Vix33nek! nie każdy ma tyle czasu co ty tak że ......... ... Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Ogarnięty +/- godziny + Aktywny na [email protected] + Link do GT Kolejny bot do lania nie sprawiający problemów , przestrzega regulaminu więc nie widzę problemu i mu dać szansy. 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Morderca 510 Posted October 29, 2018 jestem na Tak. wymagania spełnia, nie było z nim nigdy problemu a zawsze to kolejne ręce do pomocy @Vix33nek! nie krzycz jak jestem na forum co 2 dzień ostatni to zaglądam a co do obowiązków to mamy pilnować porządku 1 vertisek reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Vix33nek! 583 Posted October 29, 2018 Aktualnie ostatni tydzień w GT wygląda okej, kontaktowy jesteś, widać lubiany na serwerze, chęci z tego co wiem też masz, tak więc dostaniesz ode mnie szanse, to znaczy najpierw dwa tygodnie okresu próbnego. Gratuluje i powodzenia. Zgłoś się do [email protected] z SiDem po flagi. @Nodi @Morderca żeby przejrzeć kilka działów 4-setki to jest max 10 minut, a z tego co mi wiadomo admini powinni raz na 24h pojawić się na forum. A jak podanie stoi parę dni i tylko jeden admin się wypowiada no to wniosek może być taki że jednak nie przeglądacie tematów. Brak czasu rozumiem jak najbardziej, ale panowie naprawdę... 10 minut to nie tak wiele Share this post Link to post Share on other sites
Vix33nek! 583 Posted October 29, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites