Master Napisano 24 Października 2018 #532453 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Witam, proponuje dodać jakieś motywy halloween typu: duszki, dynie, trumny. przykładowo zamiast czaszki MH to dynia. "ożywi" to troszke forum i wprowadzi taki klimacik na forach innych sieci jest to wprowadzone i wygląda naprawdę mega! podaje przykładowy link do innego forum, zeby zobrazować wam o co mi chodzi https://1shot2kill.pl/ Edytowane 24 Października 2018 przez Master A3ro, Rekuseq i Doman dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Października 2018 #532456 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Żeby nie pisać kolejnego tematu a jest to tylko drobna kosmetyczna sprawa to napisze tutaj. Op cod 800 "GOŚĆ" A tak nawiasem mówiąc to nie są właściciele serwera tylko opiekunowie, właścicielem jest aquax i każdy o tym wie. Edytowane 24 Października 2018 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Października 2018 #532457 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 34 minuty temu, Master napisał: Witam, proponuje dodać jakieś motywy halloween typu: duszki, dynie, trumny. przykładowo zamiast czaszki MH to dynia. "ożywi" to troszke forum i wprowadzi taki klimacik na forach innych sieci jest to wprowadzone i wygląda naprawdę mega! podaje przykładowy link do innego forum, zeby zobrazować wam o co mi chodzi Pokaż ukrytą zawartość https://1shot2kill.pl/ Jak najbardziej jestem za wprowadzeniem motywów halloweenowych, na innych forach (między innymi tym którym dałeś w spoilerze) wygląda to ekstra! 5 minut temu, Bezzi napisał: Żeby nie pisać kolejnego tematu a jest to tylko drobna kosmetyczna sprawa to napisze tutaj. Op cod 800 "GOŚĆ" A tak nawiasem mówiąc to nie są właściciele serwera tylko opiekunowie, właścicielem jest aquax i każdy o tym wie. Już o tym kiedyś z kimś dyskutowałem na SB ale jako że obecnie forum zajmuje się Croxiu który nie bardzo ogarnia co tutaj się dzieje to zrobił z opiekunów właścicieli - myślę, że to zwykła pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 24 Października 2018 #532463 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Jestem również jak najbardziej za! Fany klimacik, ożywi troszku forum Faktycznie na co raz większej ilości forach jest coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 24 Października 2018 #532468 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Pomysł bardzo dobry. Mógłby on ożywić to forum I było by poprostu mówiąc fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 25 Października 2018 #532489 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Jestem za, ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Października 2018 #532515 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Co do głównego wątku tematu jestem przeciwny dodawaniu stylu który będzie przez tydzień? Lepiej zacząć przygotowania do świątecznego stylu, zostało 2 miesiące do świąt, a sam styl jakby ruszył na początku grudnia miałby sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2018 #532519 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Jestem za. Ciekawy to pomysł 19 godzin temu, Master napisał: duszki Duszek to dobry z @Malu zjawa się i znika 19 godzin temu, Master napisał: dynie Dynia to tylko @VisTeR.' 19 godzin temu, Master napisał: trumny W trumnie to wy śpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 25 Października 2018 #532563 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 zgadzam sie z @Plaga pozdro mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 25 Października 2018 #532564 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Fajny i ciekawy pomysł jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Października 2018 #532772 Administrator Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Właściciel -> Opiekun Jeżeli już nie chcecie dużo zmieniać to przynajmniej by nie było że olane zmieńmy logo. Jak ktoś zrobi grafikę to ją zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 28 Października 2018 Autor #532806 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 14 godzin temu, VisTeR.' napisał: Właściciel -> Opiekun Jeżeli już nie chcecie dużo zmieniać to przynajmniej by nie było że olane zmieńmy logo. Jak ktoś zrobi grafikę to ją zmienię czytając posty wyżej nie rozumiem skad stwierdzenie ze nie chcemy duzo zmieniac?! CHCEMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 31 Października 2018 Autor #533239 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 (edytowane) odswiezam edit. albo w sumie to teraz zaczaiłem ze dzis jest halloween... aaa soryy teraz w sumie przemyślałem czym spowodowany jest brak działania przez osoby odpowiedzialne, przecież nasze forum straszy cały czas i wygląda odrażająco i obskurnie. NAJLEPSZY MOTYW HALOWEEN, szkoda ze mamy go od paru miesiecy. Edytowane 31 Października 2018 przez Master Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Października 2018 #533247 Administrator Udostępnij Napisano 31 Października 2018 14 minut temu, Master napisał: odswiezam edit. albo w sumie to teraz zaczaiłem ze dzis jest halloween... aaa soryy teraz w sumie przemyślałem czym spowodowany jest brak działania przez osoby odpowiedzialne, przecież nasze forum straszy cały czas i wygląda odrażająco i obskurnie. NAJLEPSZY MOTYW HALOWEEN, szkoda ze mamy go od paru miesiecy. Jeżeli nikt mi nic nie podrzucił to co miałem niby zrobić? Nie jestem grafikiem a nie mam czasu latać za kimś by zrobił nowe logo i tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 31 Października 2018 #533253 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Już nie lepiej powoli przygotowywać motyw na święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Listopada 2018 #533261 Administrator Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Zameczek bo temat nieaktualny. Może następnym razem ktoś coś podrzuci a nie po marudzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Listopada 2018 #533262 Administrator Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi