CzarnyOgien Napisano 3 Listopada 2018 #533607 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Imi臋: Kacper聽 Wiek: 16 Sta偶 na forum:聽 Mam rok. Za du偶o si臋 nie udziela艂em ,ale aktywny by艂em i przebywa艂em na jednym z waszych serwer贸w. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Tak mam , by艂em ju偶 redaktorem 2 razy no ,ale c贸偶 administratorzy zrezygnowali z stanowiska i usun臋li hosting. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:聽 7/10. Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Mog臋 po艣wi臋ci膰 2/3 godz. codziennie. Napisz co艣 o sobie: Tak jak wspomnia艂em mam 16 lat , jestem z wojew贸dztwa warmi艅sko-mazurskiego pewnie daleko od was. Interesuj臋 si臋 sportem ,a dok艂adnie boksem i pi艂k膮 no偶n膮. Jednak boks mnie bardziej kr臋ci. Du偶o lubi臋 siedzie膰 na kompie i gra膰 w cs albo w metina. Mog臋 jeszcze doda膰,偶e chodzi艂em na zaj臋cia poza lekcyjne aikido. To by by艂o na tyle , je艣li chodzi o mnie wi臋cej na pw mg opowiedzie膰. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):聽 W tym to ja chyba nic nie poradz臋. Tak jak pisa艂em administratorzy pousuwali hostingi ,zrezygnowali z forum nie wiem nawet dlaczego. Pami臋tam jak pisa艂em suchary itp. Najbardziej to mi si臋 podoba艂o Q&A , lubi艂em to opisa膰 ,a te ich pytanie to by艂y rzeczywi艣cie 艣mieszne. Tutaj m贸wi臋 prawd臋 .Mo偶ecie to sprawdzi膰 i na pw mg napisa膰 ich nicki. - minimum 100 sensownych post贸w na forum - Tego nie mam fakt ,ale da si臋 nadrobi膰. - minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci- Mam. - bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego-聽 Potrafi臋. - konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki- Tak偶e potrafi臋. - aktywno艣膰, minimum 2 godziny dziennie na forum - Ma si臋 rozumie膰. 聽 Wywiad o ,kt贸ry prosili艣cie: 聽 Redaktor Cz.- Witam serdecznie z tej strony redakcja multi-head. Mi艂o nam pana pozna膰. Go艣膰- Mi r贸wnie偶 mi艂o pozna膰. Redaktor Cz.- Na pocz膮tek spytajmy jak si臋 czujesz, czy wszystko dobrze? Go艣膰- Ja si臋 czuj臋 bardzo dobrze. Redaktor Cz.- Dobrze. To mo偶e jeszcze nam si臋 przedstawisz? Go艣膰- Oczywi艣cie 偶e si臋 przedstawi臋. Nazywam si臋 Adrian, mam 17 lat interesuj臋 si臋 sportem g艂贸wnie pi艂k膮 no偶n膮 i bieganiem Redaktor Cz- Oczywi艣cie . To nie zosta艂o nam nic innego jak przejd藕 do rzeczy. Jeste艣 gotowy? Go艣膰- Jestem gotowy, czekam na pytania. Redaktor Cz- Pierwsze pytanie jest do Ciebie , jak si臋 tu znalaz艂e艣 na forum multi-head , kto艣 Ci poleci艂? Czy mo偶e ju偶 zna艂e艣 wcze艣niej te forum i zastanawia艂e艣 si臋 czy tu nie przejd藕? Go艣膰- Trafi艂em na forum dzi臋ki bratu, widzia艂em jak gra艂 na tej sieci i poleci艂 mi j膮 a wi臋c tak trafi艂em na M-H, szczerze m贸wi膮c to chcia艂em spr贸bowa膰 aby kandydowa膰 na admina coda 400 i sobie pomy艣la艂em ,偶e mo偶e mi si臋 uda. Redaktor Cz.- Brawo. Bardzo rozwini臋ta odpowiedz, 艂adnie si臋 tu wypowiedzia艂e艣 . Dobrze to przechodzimy do nast臋pnego pytania. Uwaga! Redaktor Cz.- Czy przechodz膮c na te forum, my艣la艂e艣 o tym, 偶eby dosta膰 rang臋 i by膰 w administracji na tej sieci ,trzeba pokaza膰 na co jest Ci臋 sta膰 i ile serca musisz w to w艂o偶y膰? Czy nie my艣la艂e艣 o tym? Jak przypominasz sobie t膮 chwil臋? Go艣膰- M贸wi膮c uczciwie my艣la艂em tylko o tym aby dosta膰 si臋 na t膮 rang臋 i zosta膰 administratorem serwera. Redaktor Cz.- Okej rozumiem ,ale widzisz pozory myl膮. Dobrze przechodzimy do nast臋pnego pytania. Po do艂膮czeniu do naszej sieci, zd膮偶y艂e艣 zapozna膰 si臋 z u偶ytkownikami i z administracj膮 naszego forum? Go艣膰- Zapozna艂em si臋 ze spor膮 grupk膮 ludzi i z administracj膮 ale jeszcze pozosta艂o mi du偶o os贸b do poznania poniewa偶 jestem za kr贸tko na forum aby wszystkich pozna膰. Redaktor Cz.- To oznacza ,偶e zostajesz d艂u偶ej na naszej sieci multi-head tak? Aby艣 mo偶e do ko艅ca jej stania? Go艣膰- Na pewno zostan臋 d艂ugo jeszcze na tej sieci nigdzie nie mam zamiaru odchodzi膰 poniewa偶 zar贸wno serwery jak i samo forum s膮 za******e przepraszam za ten wyraz ale tak to mog臋 okre艣li膰. Redaktor Cz.- Nic nie szkodzi . Dokona艂e艣 si臋 dobrego wyboru . Troch臋 si臋 wzruszy艂em ,ale dobra przechodzimy do nast臋pnego pytania.Zosta艂y mi dwa pytania skierowane do ciebie. Pierwszo zacznijmy od tego pierwszego pytania. Mo偶esz nam opowiedzie膰 o tym , co dok艂adnie chcia艂by艣 osi膮gn膮膰 na naszej sieci m-h? Go艣膰- Niewiem tak naprawd臋 co chcia艂bym osi膮gn膮膰, moim marzeniem jest to 偶e chcia艂bym zosta膰 administratorem serwera cod 400 poniewa偶 tak d艂ugo na nim gram 偶e nie wyobra偶am sobie gra膰 na innym. Redaktor Cz.- Ostatnie 聽pytanie do Ciebie. Chcia艂by艣 co艣 zmieni膰 na forum ,czy zostawi膰 to tak jak jest? Go艣膰- Na forum nic nie trzeba zmienia膰 przynajmniej nie mam pomys艂贸w jak zmieni膰 mo偶e inni u偶ytkownicy maj膮 ciekawe pomys艂y na zmiane forum. Redaktor Cz.- Dobrze.Dzi臋kuj臋 za wywiad i widzimy si臋 w nast臋pnym.Kogo chcia艂by艣 na koniec pozdrowi膰? Go艣膰- Chcia艂bym pozdrowi膰 wszystkich u偶ytkownik贸w forum i 偶yczy膰 im przetrwania na m-h. 聽 Tutaj macie ten wywiadzik niby powiecie ,偶e kr贸tki i itd. a pisa艂em go d艂ugo, spytajcie si臋 A3ro. Pozdro. Edytowane 4 Listopada 2018 przez CzarnyOgien A3ro doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Listopada 2018 #533608 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 jestem za, wida膰 偶e Ci le偶y na tej randze, jeste艣 znany i lubiany, takich ludzi nam trzeba* 聽 :)) CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 3 Listopada 2018 #533609 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 Nie spe艂niasz wymaga艅, prawdopodobnie nic nie wniesiesz do redakcji. Jeste艣 zbyt anonimowy, pierwszy raz widz臋 Cie na forum Na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 3 Listopada 2018 #533610 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 R贸wnie偶 jestem na tak, warto da膰 Ci szans臋. Tak samo jak kolega wy偶ej napisa艂 wida膰, 偶e Ci zale偶y :) Powodzenia! CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Listopada 2018 #533612 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 Da艂bym Ci tak, ale jak膮 dasz mi gwarancje, 偶e nie znikniesz za par臋 dni? Poka偶, 偶e Ci zale偶y tymczasem na nie. CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Vix33nek! Napisano 3 Listopada 2018 #533613 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Moim skromnym zdaniem warto spr贸bowa膰, nie ma 偶adnego redaktora a mo偶e akurat od niego si臋 zaczna ch臋ci u innych aby pe艂ni膰 t臋 funkcj臋. Mo偶e akurat rozkr臋ci redakcje. Mimo 偶e nie jest znany mo偶na by zaryzykowa膰 a jak si臋 nie sprawdzi to si臋 go zdegraduje i tyle, nic nie zaszkodzi a mo偶e co艣 rozwin膮膰. Nie jest to powa偶na ranga 偶e co艣 mo偶e za przeproszeniem spie*****c. Masz moje TAK. Edytowane 3 Listopada 2018 przez Vix33nek! CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 3 Listopada 2018 #533654 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na du偶e NIE - Wymagania - Sta偶 + Wiek Edytowane 3 Listopada 2018 przez Go艣膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽SQNFUN Napisano 3 Listopada 2018 #533661 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 Tak jak kolega Wandi jestem na tak - obecnie nie ma 偶adnego redaktora i kompletnie nic si臋 tam nie dzieje dlatego te偶 lepszy rydz ni偶 nic, a je偶eli wy艂o偶ysz kie艂bas臋 od razu po akceptacji podania to problemem nie jest Ci臋 wy*********膰. 呕ycz臋 powodzenia. CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Listopada 2018 #533667 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 jestem za bo i tak nie ma innych kandydat贸w, na ca艂ym forum wieje chu jem i mo偶e jakie艣 artyku艂y w redakcji to zmienia! a w razie czego tak jak napisal moj znajomy @SQNFUN聽poprostu wylecisz 聽 聽 聽 PS. podziwiam ze chcesz sie brudzic tym gownem 聽 CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Rekuseq Napisano 3 Listopada 2018 #533676 Udost臋pnij Napisano 3 Listopada 2018 My艣l臋, 偶e na szanse zas艂ugujesz. Nie jeste艣 osob膮 rozpoznawaln膮, ale nie ma ch臋tnych na te stanowisko, a wida膰, 偶e Tobie naprawd臋 zale偶y. Licz臋 na Ciebie, 偶e rozbujasz troch臋 redakcje Jestem na TAK! Powodzonka 聽 CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Doman Napisano 4 Listopada 2018 #533714 Udost臋pnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Pierw napisz przyk艂adow膮 prac臋 i dopiero potem sk艂adaj podanie. Lepiej poczeka膰 2 tyg i zrobi膰 to na spokojnie ni偶 bra膰 w ciemno i potem nie wiadomo co b臋dzie. P贸ki co na nie, jak napiszesz co艣 to zmieni臋 zdanie. 聽 /edit: wywiad na og贸艂 jest spoko. Kr贸tko i na temat co fajnie wygl膮da. Jestem sk艂onny da膰 teraz tak. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Anime Doman CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 4 Listopada 2018 #533842 Udost臋pnij Napisano 4 Listopada 2018 Jestem na tak. A argumenty takie mam: +wiek +pisownia +brak redaktor贸w +wywiad My艣l臋 偶e powinien on dosta膰 szans臋 pokaza膰 si臋 w redakcji CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 4 Listopada 2018 #533850 Udost臋pnij Napisano 4 Listopada 2018 Jestem na nie - wymagania + wiek - sta偶 CzarnyOgien doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Listopada 2018 #533991 Udost臋pnij Napisano 5 Listopada 2018 Na nie G艂贸wnym powodem jest to, 偶e jeste艣 dla mnie zbyt anonimowy, ma艂o co o Tobie wiem. Co do Twojego wywiadu to niestety musz臋 przyzna膰, 偶e 艣rednio Ci on jako艣 wyszed艂. Zb臋dne komentarze typu "brawo, brawo, bardzo 艂adnie si臋 tu wypowiedzia艂e艣" czy te偶 tekst typu "wzruszy艂em si臋" ~ przecie偶 to jest zupe艂nie niepotrzebne. Do tego dochodz膮 b艂臋dy stylistyczne. Powodzenia Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Listopada 2018 #533992 Administrator Udost臋pnij Napisano 5 Listopada 2018 A ja dam Tobie szans臋, by jednak Ci nowi mieli szans臋 zaistnie膰 na tym forum.聽 Ci co byli na nie i wymienili b艂臋dy kt贸re pope艂niasz mam nadzieje ze we藕miesz to do siebie i poprawisz je. Mamusiaa, wandi, senor i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Listopada 2018 #533993 Administrator Udost臋pnij Napisano 5 Listopada 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi