CzarnyOgien Napisano 6 Listopada 2018 #534235 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Mam propozycję dodania nowej rangi: TYPER Przywileje: -Relacjonowanie ze świata e-sport. -Ogłaszanie wynikików ze świata e-sport. -Typowania i obstawiania wyników ze świata e-sport Mam nadzieję,że zrobicie to dla mnie , jest to idealna ranga i praca dla mnie ponieważ interesuję się boksem.Wtedy bym ogłaszał wyniki ksw,fen,ufc itd. Przemyślcie to ,naprawdę bym się czuł w swoim świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Listopada 2018 #534237 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 jako redaktor możesz stworzyć przecież swój projekt w którym będziesz własnie robił to co opisałeś. Przykladowo "Co nowego u Ognistego" xD i tam bys publikował wszystkie wyniki i wiadomości z tematów ktore byś chciał poruszyć. klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Listopada 2018 #534238 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Typerem jeśli chodzi o sport zajmuje sie ja i żadnej rangi do tego nie potrzebuje, a jeśli chcesz mi pomóc to prosze bardzo. Ah tak e sport też będzie. Powoli i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 6 Listopada 2018 #534242 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jak dla mnie totalny bezsens. Po co ta ranga? Tak jak napisał @Mikolaj Bezza, on tu od typerów jest xd a rangi nie ma. Ty jesteś redaktorem masz uprawnienia, jeśli lubisz to robić to zrób może w tym dziale redakcji, że będziesz publikował te wszystkie wyniki i informacje o sportach. Sory mordko, ale tutaj jestem na nie. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 6 Listopada 2018 #534266 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Niestety moim skromnym zdaniem pomysł jest bez sensu, wszystko co byś chciał robić mając tą rangę możesz wykonywać bez niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Listopada 2018 #534273 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Tej, kurde bele - zostałeś świeżo co redaktorem dlatego też nie wymyślaj pomysłów z rangami tylko zabieraj się za pisanie. Wywiady wieją chujnią, ponieważ większość ciekawych osób już była przepytywana, a wywiady z nołnejmami nikogo nie obchodzą... Zacznij od jakiś artykułów, wymyśl jakiś swój projekt tak jak napisał Master wyżej, bądź reaktywuj zapomniane - np. gazetkę, obczaj poniżej jak to kiedyś wyglądałohttps://multi-head.pl/forum/548-gazetka/ Po za tym jak byś rzeczywiście wpadł na coś ciekawego i potrzebował pomocy to daj znać na PW ale nie pisz z byle pierdołą Piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Listopada 2018 #534283 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 7 Listopada 2018 #534370 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Jak dla mnie odpada pomysł zbędna jest taka ranga a jeszcze jak bezzi się zajmuję tym a rangi nie ma no to więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi