CzarnyOgien Napisano 6 Listopada 2018 #534235 Napisano 6 Listopada 2018 Mam propozycję dodania nowej rangi: TYPER Przywileje: -Relacjonowanie ze świata e-sport. -Ogłaszanie wynikików ze świata e-sport. -Typowania i obstawiania wyników ze świata e-sport Mam nadzieję,że zrobicie to dla mnie , jest to idealna ranga i praca dla mnie ponieważ interesuję się boksem.Wtedy bym ogłaszał wyniki ksw,fen,ufc itd. Przemyślcie to ,naprawdę bym się czuł w swoim świecie.
Master Napisano 6 Listopada 2018 #534237 Napisano 6 Listopada 2018 jako redaktor możesz stworzyć przecież swój projekt w którym będziesz własnie robił to co opisałeś. Przykladowo "Co nowego u Ognistego" xD i tam bys publikował wszystkie wyniki i wiadomości z tematów ktore byś chciał poruszyć. klqs dodał reakcję 1
Bezzi Napisano 6 Listopada 2018 #534238 Napisano 6 Listopada 2018 Typerem jeśli chodzi o sport zajmuje sie ja i żadnej rangi do tego nie potrzebuje, a jeśli chcesz mi pomóc to prosze bardzo. Ah tak e sport też będzie. Powoli i do przodu
Rekuseq Napisano 6 Listopada 2018 #534242 Napisano 6 Listopada 2018 Jak dla mnie totalny bezsens. Po co ta ranga? Tak jak napisał @Mikolaj Bezza, on tu od typerów jest xd a rangi nie ma. Ty jesteś redaktorem masz uprawnienia, jeśli lubisz to robić to zrób może w tym dziale redakcji, że będziesz publikował te wszystkie wyniki i informacje o sportach. Sory mordko, ale tutaj jestem na nie. Pozdro !
Vix33nek! Napisano 6 Listopada 2018 #534266 Napisano 6 Listopada 2018 Niestety moim skromnym zdaniem pomysł jest bez sensu, wszystko co byś chciał robić mając tą rangę możesz wykonywać bez niej.
SQNFUN Napisano 7 Listopada 2018 #534273 Napisano 7 Listopada 2018 Tej, kurde bele - zostałeś świeżo co redaktorem dlatego też nie wymyślaj pomysłów z rangami tylko zabieraj się za pisanie. Wywiady wieją chujnią, ponieważ większość ciekawych osób już była przepytywana, a wywiady z nołnejmami nikogo nie obchodzą... Zacznij od jakiś artykułów, wymyśl jakiś swój projekt tak jak napisał Master wyżej, bądź reaktywuj zapomniane - np. gazetkę, obczaj poniżej jak to kiedyś wyglądałohttps://multi-head.pl/forum/548-gazetka/ Po za tym jak byś rzeczywiście wpadł na coś ciekawego i potrzebował pomocy to daj znać na PW ale nie pisz z byle pierdołą Piona
erroR.! Napisano 7 Listopada 2018 #534370 Napisano 7 Listopada 2018 Jak dla mnie odpada pomysł zbędna jest taka ranga a jeszcze jak bezzi się zajmuję tym a rangi nie ma no to więc
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
6 Lis
5
7 Lis
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Master 1 post
Bezzi 1 post
CzarnyOgien 1 post
Rekuseq 1 post
Popularne Dni
6 Lis 2018
5 posts
7 Lis 2018
3 posts
Popular Posts
Master
jako redaktor możesz stworzyć przecież swój projekt w którym będziesz własnie robił to co opisałeś. Przykladowo "Co nowego u Ognistego" xD i tam bys publikował wszystkie wyniki i wiadomości z tematów