Weteran MH SadoS Napisano 26 Listopada 2018 #537044 Weteran MH Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 @Twoj Bezzi [P] Czym jest bombaż? [O] Jedyne z czym mi się to kojarzy to bombay ;d [P] Jak dochodzi do fermentacji? [O] Nie pamiętam, przepraszam [P] Masz kobietę? [O] Nie mam :> [P] Ile masz dzieci? [O] 0 [P] Jeśli kilogram to 1000 gram to ile gramów ma uczeń drugiej klasy gimnazuj? [O] Tyle samo co 2 małe taczki soli lub 1 duża taczka cukru [P] Dlaczego tede kur*ą jest? [O] Bo rychu peja surówka go tak ochrzcił [P] Pozdrowisz? Ta pozdro stulejarzu @erroR.! [P] Masz rodzeństwo ? [O] Tak mam@Wodorotlenek Chlor [P] Kiedy przyjmiesz moje podanie? [O] Jak zrobisz przelew na dobre sianko. [P] masno ni czy masno fest [O] MASNO FEST [P] JD czy KD [O] Leży mi to@w a n d i [P] Dlaczego zgrywasz kube rozuprawcza ale na psach? [O] Jestem rudy, gruby i nie mam kolegów więc nic innego mi nie zostało.@Master [P] jaka masz wizje na serwer ktorym sie opiekujesz? [O] aquax ma bardzo ciekawą wizje tego serwera, jeżeli jego pomysł jest osiągalny to mogę zagwarantować, że wracamy do topki wśród serwerów cod mod. Ja podtrzymuje jego plan i pomogę jak tylko będę mógł. [P] co bys zmienil na sieci? [O] Ogólnie sieć mi się podoba taka jaka jest nie będę doszukiwał się czegoś do zmiany na siłę bo nic mi do głowy nie przychodzi. @SQNFUN [P] Skąd się tutaj wziąłeś? [O] Znalazłem serwer cod 200 parę dobrych lat temu. Jakoś zawsze jak wracałem do gry w csa jakiś sentyment ciągnął mnie na mh. @HardeQ [P] Czy SadoS to literówka po Sadol od sadistic.pl? [O] Nie, SadoS to SedeS po paru przeróbkach [P] Ile razy doszło w twoim życiu do sytuacji w której musiałeś wyjść na "solo" z jakiegokolwiek powodu? [O] Dość sporo [P] Co jest większą suką - jesień czy deprecha jesienna? [O] Deprecha jesienna [P] Potrafisz liczyć pochodne dwóch zmiennych? [O] Nie [P] Kim jesteś z zawodu? [O] Obecnie nikim jeszcze się uczę. [P] Czy sprzedajesz ziomków na policji, gdyż donos jest najwyższą formą rozwoju i odpowiedzialności ludzkiej? [O] Nie mam ziomków :> @R4QU [P] 7/x+1 =3/x+5 i pytanie, Ile jest równy x? [O] Szanujmy się jesteśmy na forum a nie matematyce. [P]Kogo nie lubisz na forum? [O] Znajdzie się parę osób ale zostawię to dla siebie. [P] Dobrze Ci się opiekuje serwerem? [O] Tak [P] Ulubiona giereczka? [O] Diablo [P] Jaki jeszcze widzsz serwer na forum? Chodzi o tryb tj. Ffa, Cod 200. [O] Jakiś aimowy @kG. [P] Ile masz wzrostu? [O] z 185 [P] Chialbys kiedyś zostać s@? [O] Nie mam takich planów @.Czarny. [P] Noob na forum to? [O] Ja [P] Kim jest dla ciebie forum? [O] Nie potrafię tego określić trochę taki małe uzależnienie [P] Piwo czy Cola? [O] Cola [P] Gość czy Anonimowy? [O] Anonimowy Bezzi i Lauu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 26 Listopada 2018 #537048 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 11 minut temu, SadoS napisał: [P] 7/x+1 =3/x+5 i pytanie, Ile jest równy x? [O] Szanujmy się jesteśmy na forum a nie matematyce. Ach, liczyłem, że mi to wyliczysz. Ale fajne odpowiedzi Pozdro SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Listopada 2018 #537053 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 HAHAAHAHAHA ale sie uśmiałem Ty to jajcarz jesteś xDDDD haaaaaaaaaa Miło sie czytało krótko zwięzle choć pytań mało, ale jest git. Ale jaja XDddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi