Bezzi Napisano 30 Listopada 2018 #537542 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Siemka, mam pewną wizję wywiadu nie wiem czy ma ona jakimkolwiek sens dlatego piszę ten temat. Chciałbym zrobić multi wywiad z KAŻDYM użytkownikiem forum. O co w tym chodzi? Dajmy na to podaje datę 31 luty 2103 rok godzina 19:50 i wtedy każdy kto może wchodzi na forum i odpowiada na pytanie na publicznym czatboxie. Np. Co myślicie o aquaxie? Vister - to pała Kolorowa - kocham go mocno Rozumiecie? Wszystko ładnie kolorowe pod rangi itd. Każde inne odpowiedzi, jakieś zabawne teksty też zostały by podpięte. A na drugi dzień ukazałby sie temat z "wywiadem". Taki wywiad trwałby godzine dwie trzy wiele zależy od WAS. Co myślicie o pomyśle, okey czy w piec? VEX`, Gustaw i Rekuseq dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Listopada 2018 #537543 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 W sumie spoko pomysł. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 30 Listopada 2018 #537551 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Fajny pomysł jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 30 Listopada 2018 #537555 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Dobry przykład ? ? ? jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 30 Listopada 2018 #537573 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 K00ZAK POMYSŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Grudnia 2018 #537595 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Bardziej bym był za tym aby przez cały dzień można było na nie odpowiadać poprzedzając odpowiedź przykładowo prefiksem [O]. Jesteś starym grzybem i nie sprawi Ci problemu przeanalizowanie całego szołtboxa z dnia, bo i tak to pewnie robisz powodzenia Morderca i Doman dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Grudnia 2018 Autor #537600 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 @SQNFUN Nie chodzi o analizę czatu w tym rzecz, że musiałbym być aktywny. Też nie głupi pomysł pomyślę nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Grudnia 2018 #537611 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Mysle, ze jednak lepsza bylaby opcja z pisaniem tego o okreslonej godzinie na sb. Tak to super pomysl, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 1 Grudnia 2018 #537612 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 jestem za, ciekawe ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Grudnia 2018 Autor #537696 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Dobra Pany widzę, że temat sie podoba. W tygodniu dam informację o której godzinie, prawdopodobnie będzie to weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Grudnia 2018 Autor #537697 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi