Bezzi Napisano 17 Grudnia 2018 #539893 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 @senor [P] Największa stuleja na forum? [O] Ja :v [P] Twój Bezzi? [O] Twój xD [P] Co sądzisz o Riptonie? [O] Jest w porządku trochę leniwy lecz robi to co do niego należy, ogólnie spoko osoba. [P] Czemu kotlety schabowe muszą być robione w panierce? [O] Nie muszą, lecz panierka chroni przed przypaleniem i dodaje smaku @personanongrata [P] Dlaczego robisz z siebie debila? [O] Ty najlepiej znasz odpowiedź na to pytanie @sypkilopez P- po co się pchasz do UBT ? [O] To moje miejsce P - czemu jesteś w ubt jak nie grasz w csa ? [O] Nie ma to żadnego powiązania liczy się doświadczenie to jak z jazdą na rowerze nie musisz na nim jeździć, a zawsze jak trzeba to wsiadasz i jedziesz. P. dlaczego omijasz płeć piękną szerokim łukiem? [O] Nie omijam, wręcz przeciwnie wolę towarzystwo kobiet. P- ile piwa dziennie wypijasz i dlaczego akurat łomże? [O] Zależy od dnia lecz ostatnio bardzo mało, nie lubię Łomży dlatego leje ją w pysk. P- jakie masz hobby (oprócz wymuszania nudeskóf na czacie od dziewoji)? [O] Sport jak większość facetów, oprócz tego uwielbiam bawić się w kuchni w gotowanie. P- kiedy w końcu zagramy na daście ? [O] Nie prędko :p @Rekuseq [P] Jesteś parówa? [O] Jesteś [P] Ulubiona mapa w cs go? [O] Alt+F4 [P] Ulubiona mapa w cs 1.6? [O] Dast [P] Ulubiony owoc? [O] Ślimak [P] Jaki masz telefon? [O] Nowoczesny [P] Ulubione warzywo? [O] Maciek z Klanu [P] Jest jakaś funkcja na forum, którą chciałbyś teraz pełnić? [O] OP UBT [P] Ulubiona gra? [O] Saper [P] Ulubiony serwer mh? [O] DD2 [P] Znienawidzona osoba z mh? [O] bydlak @aureox [P] Co się skłoniło do powrotu na multi chleb? [O] Zobaczyłem jak Ubt upada i chciałem pomóc, jak widać z dobrym skutkiem. [P] Jeżeli chodzi o range to planujesz coś wyżej czy może to coś masz Ci wystarcza? [O] Planuje [P] Planujesz wpaść na zlot w przyszłym roku? [O] Nawet muszę XD (+3 pdk) [P] Załóżmy, że z przyczyn nagłych musisz oddać funkcje opiekuna ubt(Do wyboru obecna ekipa z ubt) kogo wybierasz? - odpowiedź uzasadnij [O] Tę decyzję wolałabym pozostawić administracji, jest jedna osoba którą bym widział na tym stanowisku lecz nie wymienię jego/jej nicku. Z prostych względów mordeczko. @personanongrata [P] Jak wiele pożegnań/przywitań/rezygnacji jeszcze napiszesz? [O] Tyle ile będzie trzeba. @call_me_Lukas [P] Ile wyciskasz na klatę ? [O] 3 kraty piwa. @Kolorowa [P] Piwo czy wódka? [O] Piwko. [P] Czy wróciłeś na MH by ogrzać pupcie na zimę czy myślisz aby zostać dłużej? [O] Do samego końca zostaje. [P] Czemu mnie tak uwielbiasz? [O] Ty wiesz za co xd [P] Banan czy ogórek? [O] Zależy gdzie chcesz :kappa: [P] Lubisz być lubianym czy kochanym? [O] Raczej każdy woli być kochany w tym ja. @Neilves [P] Co miałeś dziś na obiad? [O] Jeszcze nic [P] Dlaczego tak bardzo lubisz mięso? [O] Zastanawiam się skąd o tym wiesz XD Bo jest smaczne! [P] Ile miałeś najwięcej fragów w grze? [O] 90 coś nie pamiętam dokładnie. [P] Psiaki czy kociaki? [O] Psiaki. [P] Kim chciałbyś być z zawodu? [O] Kucharzem [P] Umiesz zakładać płytki na ścianę? [O] Oczywiście. [P] Baton czy czekolada? [O] Czekolada. [P] Kiedy ostatnio byłeś w cyrku? [O] Nigdy, moim zdaniem powinny być zamknięte. [P] Jaki przedmiot znajduje się po Twojej lewej, w chwili czytania tego pytania? [O] [P] Dlaczego jesteś taki uparty? [O] Taki mój urok @BORN2KILL. [P] Kogo byś wy*****ł z forum? [O] Wiktora :v [P] Czemu Ripton jest stulejarzem? [O] Lubi trzepać do zdjęć kobiet, których nigdy nie będzie mieć. Lubi to po prostu. Wybaczcie za formatowanie, dodaje z telefonu. Pozdrawiam. Missia, call_me_Lukas, Rekuseq i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 17 Grudnia 2018 #539948 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 @senor Schabowy bez panierki to byłby schab saute xD A to już nie schabowy Chciałbyś być kucharzem to dlaczego na niego nie poszedłeś? Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Grudnia 2018 Autor #539955 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 @Missia Ponieważ zbyt późno się obudziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neilves Napisano 18 Grudnia 2018 #539998 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Bo ja kocham mięso plusik za ładne odpowiedzi Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 18 Grudnia 2018 #540012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 21 godzin temu, Bezzi napisał: [P] Ulubiona mapa w cs go? [O] Alt+F4 Dzięki za odpowiedzi kumpel fajnie się czyta, leci plusik + Pozdrawiam! Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Grudnia 2018 #540025 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 super(: Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Grudnia 2018 #540027 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Dnia 17.12.2018 o 11:57, Bezzi napisał: [P] Ulubiony serwer mh? [O] DD2 Mialem napisac ze spoko odpowiedzi i dzieki za pozdrowienia ale po tym co zobaczylem too... idz pan w ch uj @Bezzi "zapomniał wół, jak cielęciem był" Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Master Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Grudnia 2018 Autor #540028 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 @Master COD mody są dla dzieci Ups..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi