ikz' Napisano 18 Grudnia 2018 #540066 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Nick: ikz'Wiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkukrotnie byłem adminem głównie na tym serwerze.Znajomość AMXX (W skali 1-10): Od sporego czasu nie miałem styczności z AMXX, ale to kwestia przypomnienia, to nic trudnego. Aktualnie mogę się ocenić na 2/3.Staż w CS-sie: 5 lat.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty: Wróciłem na serwer po przerwie i stwierdziłem, a czemu by nie spróbować ponownie zostać adminem. Gram rankiem, gdzie o admina może być trudno na serwerze, a zauważyłem niestety, że panoszy się tam głównie chamstwo ogólnie totalna samowolka pod nieobecność admina. Mógłbym się przydać, kolejna para rąk do pilnowania serwera się przyda.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki na spokojnie, a mogę i więcej ze względu na dużo wolnego czasu. 7 godzinek wymaganych wbiłbym luźno.Kontakt: Steam, forum.Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ikz'/80.72.43.106:27022/ - link do aktualnego nicku. https://www.gametracker.com/player/Murzyn^^/80.72.43.106:27022/ - to jest link do mojego starego nicku, gdyby ktoś miał wątpliwości, że nie mam przegranych 30 godzin na serwerze. Pozdrawiam. SirJunior i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirJunior Napisano 21 Grudnia 2018 #540259 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Jestem jak najbardziej na Tak. Jeżeli coś jest nie tak zgłasza/informuje na u@. Jest aktywny w godzinach gdzie ciężko o drugiego admina do pomocy. I co najważniejsze dostrzega problem chamstwa i samowolki. Nodi i ikz' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 21 Grudnia 2018 #540275 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Zapraszam do wypowiedzi ; @Kempes # @cover @Kula @Nemezis ad @Verti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 21 Grudnia 2018 #540278 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Jestem jak najbardziej na tak sympatyczna osoba doświadczenie posiada aktywny wiek jest steam jest Powodzenia Nodi i ikz' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 21 Grudnia 2018 #540284 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Jestem na TAK przyda nam się kolejna para rączek na serwerze + Wiek + Steam + AMXX troche słabo ale skoro byłeś już Adminem to kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 21 Grudnia 2018 #540292 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 @Verti Verti za mnie się wypowiedział, nie mam nic do dodania ew. Na TAK!. Nodi i ikz' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Grudnia 2018 #540297 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Jeżeli chcesz zostać adminem i masz zamiar grać dalej na tych klatkach - to dla mnie nie ma takiej opcji. Ogarnij to trochę, a co do reszty to nie ma do czego się przyczepić. Neutral. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez BORN2KILL. Nodi i ikz' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 22 Grudnia 2018 #540352 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Wiek - ok Amxx - ok Doświadczenie - ok Staż - ok Nick - znany GT - OK Steam - ok Jestem pozytywie zaskoczony że starasz są o Admina na tym serwerze , chyba nie muszę dodawać że jestem na tak , a po za tym nalegam , Więc może mnie @Kula Uprzedzi da mu odp za mnie . Nie mam Wątpliwości co do tego gracza. Ale już dodałem post więc czekam na odp. ikz' i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyzu Napisano 23 Grudnia 2018 #540432 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 na tak +wiek +umie grać +amx +steam ikz' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 23 Grudnia 2018 #540505 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 jestem na tak Wiek - ok Amxx - ok Doświadczenie - ok Staż - ok mialem okazje z nim duzo grywac i rowniez wspolpracowac powodzenia ale te klatki moglbys ogarnac bo czasem strasznie klatkujesz ikz' i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 24 Grudnia 2018 #540583 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Nie ma co dalej czekać akceptacją , nie mam żadnych zastrzeżeń. Zgłoś się do któregoś z S@ z SID'em. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 24 Grudnia 2018 #540584 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi