Opiekun Sieci Born Napisano 27 Grudnia 2018 #540921 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Krótka piłka Assasina trzeba zmienić, bo straciłem już cierpliwość do tej klasy. Leci ci taka chmara na ciebie i ch**a widzisz. + posiadają beton itd. itd. Proponuję, aby: Przywrócić starą klasę lub zablokować perki typu: Stalowa Obrona, Beton i Notki. Pozdro P.S. Perki zablokować na assasinie - o to mi chodziło wyżej Edytowane 27 Grudnia 2018 przez BORN2KILL. Gormit lowca kotow, Nodi, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 27 Grudnia 2018 #540924 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Jestem za! Jak dla mnie powinni to wypie* z serwera. Ale tego nie zrobią z przyczyn wiadomych. Nodi i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 27 Grudnia 2018 #540925 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Bardzo dobry pomysły . Assasin na betonie to lekka przesada . elo elo 350 i Nodi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 27 Grudnia 2018 #540929 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Perków nie ruszać bez przesady, ale zmiana assasina jak najbardziej za. Stary assasin był najlepszy - 1/1 nóż + zmniejszona widoczność na nim bez przeładowania broni (mp5, a z niego o ile pamiętam jeszcze +5dmg było). Czyż nie wygląda to lepiej? Kempes # i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 27 Grudnia 2018 #540933 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Co wy z tym assasinem . Zmienić go znowu chcecie . Może być ta zmiana ale o perkach to się nie wypowiem Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 27 Grudnia 2018 #540938 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Wystarczy zrobić Assasina tak jak był wcześniej zanim zaczęło się cudowanie z niewidka i bh... Co do blokowania perkow to jest bezsens na jakiejkolwiek klasie. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Vix33nek! Nodi i Kempes # dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 28 Grudnia 2018 #541031 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Co do blokady perków napewno nie bedzie czegoś takiego , gdyż zaraz pojawią się kolejne tematy np. blokada betonu czy stalowej na konspirancie itd. Starego Assasina nie warto przywracać lepiej dać mu nerfa na niewidkę o połowę @WolfIDraV #Pracuje @klqs dałoby radę zrobić ? @Losik Trochę przesadziłem z tą połową chodziło mi raczej że bedzie słabsza ta niewidka bo teraz trochę przeraża Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Nodi ikz' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 28 Grudnia 2018 #541043 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 no na konspiranacie beton a po co mu i notki tak samo A i usunąć klasę sapera Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losik Napisano 29 Grudnia 2018 #541247 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nodi połowa niewidki w dół - co assasin dostaje wzamian za to? Bo wyglądał by jak latynos z 3 rodzajami pistoletów, ciut lepsze niż sh... Blokowanie perków to jest głupota. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 3 Stycznia 2019 #541851 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Assasin to za dobra klasa ja proponuje zmniejszyć niewidke i przywrócić bh, bo z bh fajnie się grało i ewentualnie dodać mu mp5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 3 Stycznia 2019 #541855 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Bez sensu, jest klasa która widzi nie widzialnych oraz perk też jest, radarem też może się wspomóc nie widzę żadnego problemu .... Dodam że jest to klasa premium nie darmowa musi być lepsza by zachęcać do kupienia jej, trochę pomyśleć gram na tej klasie również i niekiedy nic zabić nie można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 3 Stycznia 2019 #541861 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Ja bym tu nic zmieniał (i to nie dlatego, że nim gram), ewentualnie przywrócić do 2 zmian wcześniejszych czyli - dać mu MP5 i delikatnie zwiększyć widoczność. Tyle już było kombinowane z tym Assassinem, że wystarczy... Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Kempes # ikz' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Stycznia 2019 #541936 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W assasinie została znefriona niewidka o parę procent i na tym kończę CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi