Psycholog banan Napisano 19 Stycznia 2019 #544211 Napisano 19 Stycznia 2019 Jak na razie odchodzę z sieci na jakiś czas lub całkowicie zobaczy się. Dzięki za danie mi szansy i pełnienie rang na forum i na serwerze. Spotkałem tutaj nowych przyjaciół,kolegów i wrogów ale to był dobry czas jak dla mnie. Będę siedział pewnie na pochylni ale tutaj raz na jakiś czas będę wpadał pozdrawiam Parówę ( @LOLSON) i @VisTeR.' @Verti i tak dalej i tak dalej. Do zobaczenia kiedyś. VisTeR.' i Rey dodali reakcje 1 1
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Stycznia 2019 #544212 Administrator Napisano 19 Stycznia 2019 No chodź już a nie czas tu marnujesz
SQNFUN Napisano 19 Stycznia 2019 #544217 Napisano 19 Stycznia 2019 Jak odchodzisz to niech ściągną Tobie tego vipa którego ch*j wie za co dostałeś, bo i tak Tobie nie pasuje. elo Lauu i Rekuseq dodali reakcje 2
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
19 Sty
8
23 Sty
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Born 1 post
VisTeR.' 1 post
aureox 1 post
Psycholog banan 1 post
Popularne Dni
19 Sty 2019
8 posts
23 Sty 2019
2 posts
Popular Posts
Psycholog banan
Jak na razie odchodzę z sieci na jakiś czas lub całkowicie zobaczy się. Dzięki za danie mi szansy i pełnienie rang na forum i na serwerze. Spotkałem tutaj nowych przyjaciół,kolegów i wrogów ale to był
SQNFUN
Jak odchodzisz to niech ściągną Tobie tego vipa którego ch*j wie za co dostałeś, bo i tak Tobie nie pasuje. elo