Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Surim Samuraj Charemu
Doświadczenie (w byciu adminem): spore, były admin tutaj, oraz na innej sieci
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7
Staż w CS-sie: 6 lat
Steam / NonSteam: STEAM_0:1:91941284
Dlaczego Ty: Byłem już tutaj adminem, jestem komunikatywny, ogarniam ''robotę admina''
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, zawsze na jakąś godzinkę wpadnę; gdy mam więcej czasu przekłada się to na dłuższy czas spędzony na serwerze
Kontakt: steam, forum, ts
Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Surim Samuraj Charemu/80.72.43.106:27022/

:ogien:

Napisano (edytowane)

Na nie.

Na serwerze aktualnie jest 13 adminów, na co 14?

(Nic do Ciebie Surim nie mam, ale nie widzę sensu kolejnego admina na tym serwerze)

@Nodi powinieneś już jakiś czas temu zamknąć rekrutacje

@RYBSON Aktualnie jest 10 wraz z zemną adminów , na co mam zamykać rekrutacje jak z 13 zostało już 10.

Edytowane przez Nodi
Napisano

A ja jak na razie będę na nie, wróciłeś po długiej przerwie fakt, siedzisz na serwerze wbijasz godzinki spoko, ale daj się bardziej poznać graczom, poczekaj z tym podankiem. Co do innych aspektów to nie mam zastrzeżeń, również miałem okazję z Tobą współpracować i wywiązywałeś się ze swoich obowiązków jak należy.

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...