Max Napisano 18 Marca 2019 #551404 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie! Zapraszam do przeczytania kolejnego wywiadu! Proszę o pozostawienie opinii w komentarzu. Reporter - Max.BugsRespondent - kameleon Witam! Dziękuję serdecznie za chęć wzięcia udziału w wywiadzie. Na samym początku opowiedz coś o sobie w kilku zdaniach, proszę. Nazywam się Mariusz. Pochodzę ze Słupska, mam 24 lata. Interesuje się informatyką i piłką nożna. Mariusz, czy rozwijasz swoje zainteresowania w życiu codziennym? Pracujesz w jakimś serwisie? Grasz w klubie piłkarskim ? Aktualnie nie pracuje w swoim zawodzie, poza forum nie rozwijam się bardziej. Na chwile obecną pracuje przy budowie autobusów. W piłkę gram amatorsko ze znajomymi na boisku . Życie jest czasami przewrotne. U mnie sytuacja ma się odwrotnie. Z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem a pracuję jako programista. Proszę, Opowiedz coś więcej o swojej pracy. Pracuje przy budowie ścian autobusu. Stawiam cała ścianę, wiercę, nituję. Do tego spawam inne części autobusu. Jest u nas wiele działów, odpowiedzialnych za co innego np: ściany, dachy, sufity, podwozie, siedzenia, silnik itp. Podejrzewam, że jest to bardzo ciekawa jak i za razem odpowiedzialna praca. Zapewne wszystkie połączenia spawane jak i nitowane są poddawane późniejszej kontroli i testom wytrzymałościowym? Jak długo trwa produkcja autobusu od podstaw, aż "pod klucz" ? Oczywiście, że są testy jakości dlatego też mamy trochę ludzi na danym stanowisku. W całej firmie pracuje około 500 osób. Na daną czynność mamy tylko 140 minut a powiedzmy, że cały autobus jest robiony w około 3/4 dni - czasami więcej. Patrząc jak bardzo złożony jest taki pojazd - to bardzo krótki okres czasu. Życzę sukcesów w pracy! Opowiedz nam coś jeszcze o swoim prywatnym życiu. Czy odnalazłeś już swoją drugą połowę ? Swoją drugą połówkę znalazłem już dawno - w lodówce. A tak serio.. Mam narzeczoną oraz dwójkę pięknych córeczek ( w wieku: 3 lata oraz 3 miesiące) Gratulacje ! ? Wesele już w planach? Ciężko połączyć ze sobą pracę, związane z nią obowiązki jak i bycie tatą? Wesela nie planuje i raczej w najbliższych latach nie będę planował. A obowiązki mamy podzielone: ona zajmuje się dziećmi a ja pracą. ? Dobra organizacja podstawą lżejszego życia. ? Przejdźmy zatem do naszej sieci. Opowiedz proszę, jak długo jesteś i jak znalazłeś się na Multi-Head. Na multi znalazłem się przez przypadek gdyż szukałem sobie serwera, po tym jak straciłem swoją sieć. Trafiłem na bf2, dostałem bana i tak trafiłem do nas. A jestem już tutaj koło 3 lat - oczywiście na forum pisze, że dwa ale to dlatego, że było włamanie i klaxaklax popsuł. I tak piąłem się wyżej, złożyłem podanie i do dziś mam admina na serwerze. Byłem też w UBT ale zrezygnowałem z powodów rodzinnych ? Trzy lata to bardzo dużo. Jaka jest Twoja opinia co do atmosfery na forum, administracji jak i użytkowników ? Jest wszystko w jak najlepszym porządku. Administracja świetna. Vister parobek klaklax który wiecznie na zw. Rozumiem. ? Czyli nie ma niczego co chciałbyś zmienić w forum bądź na serwerach ? Jak na razie jest wszystko tak jak powinno, no poza moją rangą - powinna być biała bądź czerwona. ? Tego Ci życzę! ? Chciałbyś dodać coś od siebie ? Podzielić się jakimś dokonaniem, śmieszna historia ? ? Ależ nie W porządku Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec naszej rozmowy ? Całe forum multichlebka! Ja ze swojej strony dziękuję za pozdrowienia, poświęcony czas na przeprowadzenie wywiadu jak i podzielenie się informacjami o sobie. Dziękuję serdecznie i życzę wszystkiego dobrego ! ? Dziękuję również! Edytowane 21 Marca 2019 przez Max.Bugs Squb, LuckyLoser, SQNFUN i 9 innych dodali reakcje 11 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 18 Marca 2019 #551407 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Fajny wywiadzik, ciekawie się czytało, kolory też są dobre. Ogólnie świetna robota łap + za ten wywiadzik Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Marca 2019 #551410 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 17 minut temu, Max.Bugs napisał: Tego Ci życzę! ? Chciałbyś dodać coś od siebie ? Podzielić się jakimś dokonaniem, śmieszna historia ? ? Ależ nie! Najlepsza część wywiadu XDDD A tak poważnie fajnie Wam to wyszło, oby tak dalej Panie redaktorze! Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 18 Marca 2019 #551413 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Fajne, dobry wywiad - nie ma się do czego doczepić. Dziena za pozdrowienia, widzimy się na serwerze Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 18 Marca 2019 #551416 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Bardzo fajny wywiadzik, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 18 Marca 2019 #551417 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Tym razem kolory lepiej dobrane i całkiem inaczej się czyta a wywiad sam w sobie wyszedł fajnie. Leci plusik i aby tak dalej. Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Marca 2019 #551426 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Dzieki za pozdrowienia i również pozdrawiam Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 18 Marca 2019 #551431 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 dzieki wielkie za pozdrowienia i również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Marca 2019 #551435 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 super sprawa pozdrawiam bardzo fajnie się czytało ;)) Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 18 Marca 2019 #551442 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Tak jak wyżej napisali, te kolorki są zdecydowanie bardziej na plus niż poprzednim razem. Fajnie się czytało, aż bym przegapiła swój przystanek Oby tak dalej. Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 18 Marca 2019 #551448 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Wywiadzik jest całkiem spoko, nie za długi, nie za krótki. No i dosyć przyjemnie się czytało. Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam. Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 18 Marca 2019 #551457 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 3 godziny temu, Max.Bugs napisał: Mariusz, czy rozwijasz swoje zainteresowania w życiu codziennym? Pracujesz w jakimś serwisie? Grasz w klubie piłkarskim ? Aktualnie nie pracuje w swoim zawodzie, poza forum nie rozwijam się bardziej. Na chwile obecną pracuje przy budowanie autobusów. W piłkę gram amatorsko ze znajomymi na boisku . Super wywiad miło się go czyta ale doszukałem się małego błędu pozdrawiam Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 18 Marca 2019 Autor #551459 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Napiszę tutaj aby nie psuć wyglądu @call_me_Lukas kilka razy sprawdzałem tekst i widziałem ten błąd - jednak przy dodawaniu mi umknął, masz mnie ! Poprawione, dzięki serdeczne i rownież pozdrawiam ! call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2019 #551493 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Plusik za robotę i chęci Pozdrawiam cieplusio Max dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wr3dnyy Napisano 19 Marca 2019 #551521 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Ogólnie bardzo fajny wywiadzik. No jak mógłbyś to pisz bardziej dłuższe wywiady Ale i tak łap + Serdeczne Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 20 Marca 2019 #551663 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 UHUHU @elo elo 350 ucz się kurło, 2 wywiady w krótkim czasie elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 21 Marca 2019 #551761 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Dzięki za pozdrowienia, również pozdrawiam. Miło się to nawet czytało @Max.Bugs Stawiaj znaki interpunkcyjne przy słowie senor i Max dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Marca 2019 #551796 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 (edytowane) Spoko, aczkolwiek osobiście drażnią mnie te ".." - spoko by było jakbyś stosował kropkę albo wielokropek "..."/(...). Co jakiś czas występują losowe spacje przed interpunkcją. Poza tym wywiad w miarę przyjemny. Czy mam coś więcej do dodania? Dnia 18.03.2019 o 19:31, Max.Bugs napisał: Ależ nie Jak poprawisz to uznaj moją opinię za "dobre, ale dawaj trochę dłuższe ziomek" :* Edytowane 21 Marca 2019 przez HardeQ Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi