Wredzioszek. Napisano 18 Marca 2019 #551434 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 W związku z tym, że znów zaczelam się pojawiać na serwerze mam dwie propozycje, a mianowicie: 1. Zablokować spray na mapie rats_1337. Zauważyłam grając na serwerze, że trudno adminom jest wyłapać kto włącza owy spray. Moja propozycja wydaję się być słuszna, bo często gracze narzekają, że ktoś odpali ten spray chociażby przypadkiem. 2. Wprowadzenie standardowych modeli na serwerze. Dużo osób grających na serwerze wyłącza modele, które są obecnie na serwerze, ponieważ jest przyzwyczajona do standardowych modeli. Moim zdaniem zwykłe modele byłyby lepsze niż obecne lub można rozważyć wprowadzenie skinów do broni, co mogłoby uatrakcyjnić grę na serwerze. A3ro, JackTheRiperCOD, Kempes # i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 18 Marca 2019 #551438 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 1. Jestem jak najbardziej za. Tak jak koleżanka wspomniała owy spray denerwuje a niektôrzy gracze specjalnie go włączają jak najbardziej pomysł na + 2. Jestem za wielkim TAK. Ale nie za tym aby ustawić standardowe modele tylko dodać skiny nowe bo te co są troszkę siê nudzą i można je zmienić. Pozdrawiam A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Marca 2019 #551443 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 1: Na tak jak najbardziej 2. To samo, można zrobić z kosą tak, że nóż jest ustawiony podstawowy (chyba, że ktoś ma modele tak jak ja do każdej broni) Pozdrawiam, elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 19 Marca 2019 #551478 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Z tymi modelami to nie przesadzajmy, bo nie każdy gracz na serwerze ustawia sobie te standardowe. Komenda /modele wystarczy, a dla tych grających ze skinami po prostu urozmaicić w nowe. Nie!?! i A3ro dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 19 Marca 2019 #551506 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 1 Na tak 2 ja bym już tych modeli nie ruszał. Każdy sam może sobie ogarnąć modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 21 Marca 2019 #551782 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 1 tak 2 tak i dodałbym 3 opcje odblokuj jak ktoś się zablokuje stawiając sg bądz ktoś kogoś mina/pułapką A3ro i Wredzioszek. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THC EryQ Napisano 24 Marca 2019 #552055 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 1 tak 2 każdy sam może sobie zmieniać więc to jest zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wr3dnyy Napisano 24 Marca 2019 #552100 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 1. Tak 2. Tak Nic dodać, nic ująć Mam nadzieję że @Nodi tą propozycje rozpatrzy pozytywnie. Serdeczne Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 14 Kwietnia 2019 #554540 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 @aquax zobacz ten i inne tematy z tego działu. Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRiperCOD Napisano 19 Kwietnia 2019 #555067 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 proponuje by komenda modele zmieniała na nowe modele a oryginalnie były standardowe. Co do spray nie zwracam na to uwagi więc mi to lotto. Na moim filmiku widać jakich modeli ja użwam. zdecydowanie bardziej pasują do klimatu Call of Duty 1.6. Pomysł świetny popieram. A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 19 Kwietnia 2019 #555088 Weteran MH Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 1. Wgram poprawioną wersję ratsa w nocy. 2. Odpada jest komenda /modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 19 Kwietnia 2019 #555089 Weteran MH Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi