RYBSON Napisano 1 Kwietnia 2019 #552939 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; + -Minimum 400 sensownych postów; + -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; + -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; + -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; + Imię: SzymonWiek: 18 jesieniCzas spędzony na forum: Według tego nowego licznika ponad 2 dniDoświadczenie w moderowaniu: Podstawy, przenoszenie usuwanie edycja itd.Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie, ale da rade się szybko nauczyćCzy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: To co na profilu widać, głównie spamIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: Odpalone cały czas kiedy mam włączony komputerek więc z reagowaniem na powiadomienia nie było by problemu.Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Składam trzecie podanie z kolei. Jestem osobą, którą zna zdecydowana większość forum. Nie mam problemów z pracą w grupie wręcz przeciwnie, wolę działać w zespole niż sam (choć zdarzają się sytuacje do których wole podejść samemu). Obowiązki wykonuje tak jak trzeba. Jestem także terminowy, nie lubię się spóźniać. Z aktywnością na forum także nie ma problemów. Ranga Support Admina nie była by tu myślę przeszkodą, ponieważ nie widzę sposobu jakkolwiek miały by się te rangi "gryźć" ze sobą. Dziękuje z góry za każdą odpowiedź w podaniu Słowo "kolesiostwo" jest mi obce Pozdrawiam cieplusio Baniatowaty, Born, Never Praised i 7 innych dodali reakcje 3 5 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 1 Kwietnia 2019 #552947 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Moim skromnym zdaniem nadajesz się na to stanowisko idealnie. +imiennik, to daje wielki + jednak. @Baniatowaty już edytuje szefie Nie będę się rozpisywał, bo mi się nie chce +wiek, +spełniasz wymagania i do tego jesteś pozytywnym ziomeczkiem. Elo Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Lauu RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 1 Kwietnia 2019 #552950 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jestem na TAK ale i tak.mój głos pewnie nic nie da, a argumenty na tak to: +posty +czas spędzony na forum + bezkonfliktowy na forum jak i na serwerze + widać że ci zależy Pozdraiwam A3ro RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Kwietnia 2019 #552960 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jesteś osobą Impulsywną - Stanowczą + Pracowitą + Masz swoje zdanie + Miałem mieszane uczucia co do Twojej osoby już kilka razy pokazałeś swoje pazurki, lecz po dłuższym namyśle uważam, że powinieneś dostać szansę, nie dasz sobie wejść na łeb i to cecha, którą mod powinien mieć. Na tak. Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 1 Kwietnia 2019 #552988 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Powiem szczerze. Mam mieszane uczucia dotyczące Twojej osoby. Ogólnie to jesteś aktywny, pracowity, masz swoje zdanie. Jednak są również minusy - w moim odczuciu jesteś osobą, która przez posiadanie rangi czuje się lepsza i ważniejsza od innych, takie podejście mi się nie podoba. Nie wyobrażam sobie współpracy z takimi osobami. Jestem na nie. Nie mniej jednak życzę powodzenia. Rekuseq, Vix33nek!, No Pr0blem i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 1 Kwietnia 2019 #552998 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Kuwa co to za wypys trolów dzisiaj z tym podaniem xD RYBSON, Max i Rekuseq dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Kwietnia 2019 #553008 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jestem na tak Największy konfident na sieci, więc spełni się w roli moderatora. Ma jaja i nie będzie pi*******ć się w tańcu. Essa. Max, RYBSON i Never Praised dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 1 Kwietnia 2019 #553009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jestem na TAK + Aktywność + Fajna, pomocna osóbka + Staż + Podanie przekonywujące Born i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 1 Kwietnia 2019 #553010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 TAK: + kultura + aktywność + staż + kolejne podanie RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Never Praised Napisano 1 Kwietnia 2019 #553011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Tak: +aktywność +staż +pomocny i kulturalny +dobra znajomość regulaminu Born i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Kwietnia 2019 #553067 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 powiem tyle: +troll +jaja ze stali +opanowany +mily +dyplomacja u niego stoi na wysokim poziomie +no k***a szymek gracjanek bierz go do nas RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Kwietnia 2019 #553073 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Masz mój głosik +Potrafi zachować zimną krew, +Chętny do pomocy, +Aktywny +/- Kultura +Staż Czasami wybuchasz, ale też każdy święty nie jest Pozdrawiam RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Kwietnia 2019 #553164 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Wymagania spełnione, aktywność w miarę, jako suport działasz jak należy. Jednak niepokoi mnie czasem Twoje traktowanie użytkowników, którzy nie mają żadnej ważniejszej rangi na forum i przykładowo dyskutują o LoLu na SB - zbyt ofensywna reakcja czasem z Twojej strony, najlepiej olać to po prostu, niech se gadaja ;D W tej rekrutacji moim faworytem jest ktoś inny, ale masz mój głos i życzę powodzenia Bezzi, RYBSON i Rekuseq dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 5 Kwietnia 2019 #553383 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Rybosn, masz ciężki charakter, ale za to "twardą rękę" do podejmowania decyzji. Wiem, że nie będziesz się bał zareagować w trudnych chwilach i z każdą sytuacją nie będziesz do mnie przychodził pytając się o zdanie. Posiadasz rangę "Support admina" z której się wywiązujesz dobrze. Myślę, że Moderator Forum nie przeszkodzi Ci w dalszej pracy jako Support Admin i będziesz wywiązywał się z swoich obowiązków jak należy. Podanie zostaje przyjęte. Clueey, senor i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 5 Kwietnia 2019 #553384 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi