Bezzi Napisano 14 Kwietnia 2019 #554549 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 @Clueey [P] Imię pierwszej miłości? [O] Aneta [P] Co tam u Ciebie? [O] Dobrze, ale może być lepiej xd [P] Jakie miejsce na świecie chciałbyś najbardziej zwiedzić? [O] L.A [P] Najlepsze wspomnienie ze szkoły? [O] Jak nauczyciel upadł i sobie głupi ryj rozwalił [P] Masz rodzeństwo? [O] YES [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Jeździć po ludziach albo rowerem [P] Czy lubisz nawiązywać kontakty z większą ilością osób? [O] Wolę skromne towarzystwo zaufanych duszyczek ;] [P] Wolałbyś być niemy czy głuchy? [O] The same [P] Jaką porę roku lubisz najbardziej? [O] Wiosne [P] Kogo zabrałbyś w rejs dookoła świata? [O] Ciebie i wino [P] Czy według Ciebie istnieje życie po śmierci? Jeśli tak to czym chciałbyś się stać, a jeśli nie to co się dzieje według Ciebie po śmierci człowieka? [O] Po śmierci nic nie ma, tracisz świadomość i sajonara. [P] Jak działa na Ciebie presja? [O] Motywująco [P] Spełniło Ci się już jakieś marzenie? [O] YES [P] Kim chciałeś być w dzieciństwie? [O] Nie pamiętam. [P] Czemu nie lubisz tej osoby, której nie lubisz? [O] Bo to debil, im się ustępuje - a szkoda. [P] Ulubiony przedmiot w szkole? [O] WF. @wywandiualizowany [P] Będziesz na zlocie? [O] Nope. @RYBSON [P] Kogo z forum lubisz najbardziej i dlaczego [O] O Panie jest sporo osób jakby chociaż Ola ta z ubt czy choćby Pan Tomasz czy choćby Ty pało i wiele innych osób. Tak najbardziej i dla kogo jestem prawie zawsze dysponowany to Bartek i Martynka. @BORN2KILL. [P] Kogo byś wy*****ł z forum i dlaczego? [O] Ciebie za Radom. [P] Czemu piszesz czasami na sb pod wpływem? [O] Każdy z nas kiedyś pisał pod wpływem amfetaminy. [P] Wojak czy Harnaś [O] Żubr @Gunia [P] Dlaczego tak się Ciebie czepiają co niektórzy, co im zrobiłeś? [O] Hipokryzja [P] Czemu logujesz się często anonimowo? [O] Ktoś mnie śledzi:D Dla spokoju [P] Wolisz wódkę czy piwo? [O] Alkohol. [P] Jakie masz wykształcenie? [O] Średnie:d [P] Czemu nie wchodzisz na serwer ODD2? [O] Ponieważ nie gram w CS. [P] Jak masz wolne, to spędzasz ten dzień aktywnie czy na totalnym lenistwie? [O] staram się być aktywny lecz to zależy od dnia pogody itp.:D [P] Myślisz, że jesteś dobrym 'Super Adminem'? [O] Szczerze to nie wiem. Staram się:D @A3ro [P] Zagramy kiedyś na cod 400? [O] Nie sądzę, lecz kto wie [P] Ile masz lat? [O] 26 - prawie Dzięki za pytania // Bym zapomniał. Nominuje @RYBSONa Max, Gunia, A3ro i 3 innych dodali reakcje 4 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 14 Kwietnia 2019 #554550 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Mam nadzieje że jednak zagramy na tym 400 Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 14 Kwietnia 2019 #554551 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Ejże ejże, jak to tak można.. Zacznij grać. W sumie interesowało mnie najbardziej dlaczego logujesz się anonimowo, no i mam już odpowiedź.. Dobrze robisz Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Kwietnia 2019 #554563 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 o szkoda że Cię nie będzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 15 Kwietnia 2019 #554586 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Łoo kurła, to ja czekam na ten rejs i winko. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi