SQNFUN Napisano 3 Maja 2019 #556572 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Data zdarzenia: Przed chwilą Nick gracza: Bezzi Świadkowie: - Uzasadnienie: Bezzi nawiązując do wypowiedzi Nonagilion nazwał mnie idiotą - grzecznie się zapytałem dlaczego mnie obraża to nie zauważył w tym nic złego, a wystarczyło zwykłe przepraszam. Mam nadzieje że super admin zostanie ukarany tak jak każdy inny użytkownik forum za takie przewinienie, bo jeżeli pójdzie to płazem i administracja stwierdzi, że nie widzi w tym nic złego to rozumiem że w identyczny sposób możemy obrażać kogokolwiek - nie kierując tego bezpośrednio do osoby którą chcemy obrazić. Zapraszam do zapoznania się z czatem od momentu kiedy pojawiłem się na forum. (p.s link który wkleiłem jest odnośnikiem do komiksu z aureoxem zrobionego w ramach konkursu Mistrzów Painta półtora roku temu) Dowody: LuckyLoser, Rekuseq, wandi i 6 innych dodali reakcje 5 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Maja 2019 #556575 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 To było zdanie potoczne i nie nawiązyło do Twojej osoby tylko było ogólnym zdaniem, nie mam pojęcia dlaczego pomyślałeś, że to o Tobie, pewnie dlatego, bo pisałeś coś wcześniej. Gdybym był na tyle chamem aby powiedzieć Ci, że jesteś idiotą to bym to zwyczajnie powiedział Ci w twarz Blazee i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 3 Maja 2019 Autor #556576 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 1 minutę temu, Bezzi napisał: To było zdanie potoczne i nie nawiązyło do Twojej osoby tylko było ogólnym zdaniem, nie mam pojęcia dlaczego pomyślałeś, że to o Tobie, pewnie dlatego, bo pisałeś coś wcześniej. Gdybym był na tyle chamem aby powiedzieć Ci, że jesteś idiotą to bym to zwyczajnie powiedział Ci w twarz Ok w takim razie napisz mi do jakiej dokładnie wypowiedzi odnosiło się to Twoje stwierdzenie, że "mądry idioty nie zrozumie" skoro nie chodziło o mnie? Chyba tak z du*y sobie tego nie napisałeś, bo jaki to by miało sens. wandi i Blazee dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Maja 2019 #556577 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Była rozmowa z jedynym userem i to do niego napisałem "mądry idioty nie zrozumie" bez żadnego nawiązania do poszczególnych osób na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 3 Maja 2019 Autor #556578 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Przed chwilą, Bezzi napisał: Była rozmowa z jedynym userem i to do niego napisałem "mądry idioty nie zrozumie" bez żadnego nawiązania do poszczególnych osób na czacie. No właśnie - pokaż mi tą rozmowę i czego to się dokładnie tyczyło - tyczyło to się jego wypowiedzi "Nie śmieszne" dotyczącej tego komiksu który wkleiłem. Jeżeli naprawdę sobie coś ubzdurałem i się mylę to proszę bardzo pokaż mi do której jego wypowiedzi to Twoje stwierdzenie się odnosiło, bo sprawdzałem czat kilka razy i wniosek jest tylko jeden. Rekuseq i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Maja 2019 #556581 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Rozumiesz słowa "potoczne" i że napisałem to właśnie w taki sposób do jednego usera nie mając Ciebie na myśli.. Poważnie teraz pisząc uznam Cię za taką osobę, bo napisałeś skargę na moją osobę wyrywając słowa z kontekstu do zupełnie kogoś innego gdzie było zupełnie inne przesłanie. Myśl.. proszę Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 3 Maja 2019 Autor #556583 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Bezzi napisał: Rozumiesz słowa "potoczne" i że napisałem to właśnie w taki sposób do jednego usera nie mając Ciebie na myśli.. Poważnie teraz pisząc uznam Cię za taką osobę, bo napisałeś skargę na moją osobę wyrywając słowa z kontekstu do zupełnie kogoś innego gdzie było zupełnie inne przesłanie. Myśl.. proszę Sytuacja jaką opisałem w tym temacie wraz z dostarczonymi screenami jest jasna i klarowna, bynajmniej taka powinna być dla osoby logicznie wyciągającej wnioski. Może rzeczywiście nie miałeś mnie na myśli ale pisząc do gościa z du*y "mądry idioty nie zrozumie" od tak - bez żadnego punktu zaczepienia - jak na super admina jest bardzo dziwne, a z tego co tutaj przedstawiłem WYGLĄDA to tak jakby było to kierowane do mnie. Twoje kontrargumenty "słowa potoczne" "słowa z kontekstu" czy "zupełnie inne przesłanie" według mnie nie są żadnym tłumaczeniem, bo to nie ma sensu ale jebać. Zapewne cała ta skarga zajebie we mnie rykoszetem, a po Tobie spłynie no ale napisałem co chciałem i tyle. Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2019 przez SQNFUN Mikus i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Maja 2019 #556586 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 "Skoro @Bezzimu przeszkadza to co napisałeś w jego kierunku to ma w 100% prawo dać Ci warna. Nie od dziś wiemy, że szukasz zaczepki na forum więc nie próbuj odwracać kota ogonem." @SQNFUN poczuł się urażony więc warn się należy, prosta piłka, @Bezzi napisał to do niego, co widać i no.. RÓWNOŚĆ MUSI BYĆ, essa SQNFUN, Bene i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Maja 2019 #556591 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Te słowa w ŻADEN SPOSÓB NIE BYŁY do Ciebie i na tym zakończę ten temat. Bene, XDOFODX, Krystiaff i 4 innych dodali reakcje 3 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi