hpp 4.0 1 3 3 7 Napisano 25 Lipca 2019 #563646 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Data zdarzenia: dziś jakoś przed chwilą Nick gracza: Czarna ( to ten opiekun dd2) Dowody:https://www95.zippyshare.com/v/vbEHxkF1/file.html grałem sobie normalnie po pewnym czasie zauważyłem ze jeden z graczy widzi przez fleshe i przez smoke to wszedłem na spec i chciałem nagrać demko lecz szanowny admin dał mi kicka no to dobra wszedłem jeszcze raz na serwer i napisałem na u@ ze zepsuł mi demko on napisał wtedy że od sprawdzania graczy jest admin ( jo tylko niektórzy admini tacy jak na tym serwer to gówna i nawet nie umieja rozpoznać legit czitów albo gośca który jedzie na espie lub ma off fleshe tak jak w ttym przypadku) to napisałem mu na u@ ze gzuz lata odaplony bo widzi przez fleshe (pewnie espiek) na to admin mi odpisał " i kto to mówi. HIPOKRTA" całą akcja zaczyna się od 04:10 - wszystko jest na demku Świadkowie: DEMKO Uzasadnienie: MARCIN3K i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Lipca 2019 #563655 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Po pierwsze to trzymaj ten język na wodzy Po drugie było 3 adminów na serwerze, nie tylko ja tam istnieje więc czemu skarga na mnie??? Jaką masz pewność, że ja to napisałam? Po trzecie. Nie weszłem tylko wszedłem. Zmieniła się mapa zostałeś na spec , nigdzie nie schodziłeś więc proste, że poleciał kick po kilku rundach. Tak się dzieje jeśli się nie zgłasza. Wróciłeś i zacząłeś naskakiwać na u@, że Ci popsuliśmy demko. NIE JESTEŚMY PROROKAMI! Gdybyś zgłosił to byłoby inaczej. I uwierz, że nie moi admini to gówna tylko to na czym latasz razem z kolegą, którego zgłosiłeś i rzekomo nagrywałeś. No nie hipokryzja? Już Was obu przetrzepałam i lata z wami jeszcze 2 tzn pan Smajli już nie polata bo już go dopadłam. Czwóreczka wzajemnej adoracji na hpp I nie napisałeś, że lata odpalony bo widzi przez fleshe tylko uwaga będzie cytat L 07/25/2019 - 17:34:26: [adminchat.amxx] Chat: "p e R M ? ! 1 3 3 7<7946><STEAM_0:0:8527229><>" chat " powiedz mi ze rozpiszesz gosca ktory gra legit na hpp to zwracam honor" Gdzie tu niby to o fleszykach? A dopiero NA SAM KONIEC, po całej Twojej wcześniejszej, zbędnej dyskusji padło samo zgłoszenie L 07/25/2019 - 17:35:20: [adminchat.amxx] Chat: "p e R M ? ! 1 3 3 7<7946><STEAM_0:0:8527229><>" chat " gzuz" L 07/25/2019 - 17:35:24: [adminchat.amxx] Chat: "p e R M ? ! 1 3 3 7<7946><STEAM_0:0:8527229><>" chat " pali sie" Dalej nic o flashach I wiesz co? Ja to napisałam bo mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę takie akcje. Wbijacie razem, latacie na tym samym szajsie i jeszcze palisz głupa, że Go nagrywasz Tyle mam do powiedzenia w tym temacie, żegnam Pana. Poproszę o łagodną karę bo już wystarczająco kara mnie to, że codziennie wstaję o 4 rano Kain, Gunia, PampasowieC i 5 innych dodali reakcje 5 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hpp 4.0 1 3 3 7 Napisano 25 Lipca 2019 Autor #563667 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) hahahahah o k***a teraz to mnie ro*********ś @~Czarna~ i tu się mylisz to nie był smajli xdd smjali ma wgl inny styl gry a te gó**o co ci zgłaszałem to jakiś gówniak na espie leciał ale to też nie zmiania faktu że powinnaś go sprawdzić taaa pale się na hpp 4.0 i esaa Edytowane 25 Lipca 2019 przez hpp 4.0 1 3 3 7 Zi3lony, WaRninG1, Gunia i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Lipca 2019 #563693 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Nie ma tutaj nawet o czym mówić, jeśli jesteś tak bardzo narwany to idź do lasu nazbieraj jagód, przy okazji sobie zarobisz. Jeśli w tym czasie byli admini to widzieli Twoje zgłoszenia i na pewno na nie zareagowali w odpowiedni sposób. Skarga odrzucona, a co do tej osoby która rzekoma leciała na ESP ja się nim zajmę. hpp 4.0 1 3 3 7, ~Czarna~ i asassin432 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Lipca 2019 #563694 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl hpp 4.0 1 3 3 7 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi