Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: elo elo 350
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak, chcę spróbować czegoś nowego.
Posiadasz mikrofon?: Tak.
Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ siedzę już dosyć długo na naszym tsie, jestem aktywny, do tego ostatnio po kilka godzin i czasem trafi się jakaś "przybłęda", która szuka moda, to czasem go przekieruję do takowej osoby :D
Staż na sieci: Prawie 2 lata.
Co wprowadzisz na naszego Ts? Chciałbym pomóc w dawaniu/usuwaniu kanałów oraz rang, ogarnianiu dat na kanałach użytkowników itd. 
Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie

Napisano (edytowane)

Jestem na nie ze względu na twój negatywny wpływ na młodszych użytkowników z powodu tego  , że źle zwracałeś się do takiej osoby np wyzywając ją .Niestety pamiętam sytaucje taką :(

ALE to całkowicie nie wyklucza ciebie z kandydatury każdy powinien mieć jedną szansę się wykazać.

Edytowane przez femarix
Napisano

Co prawda nie udzielam się na TS (zbędne mi to). Ale myślę, że każdy zasługuje na szanse, znam @elo elo 350 dosyć dobrze, dla mnie zawsze kulturalny, ma dużo pomysłów i chęci żeby działać na tej sieci, a co najważniejsze zależy mu na tym, co wiąże się z tym, że nie spieprzy sprawy jak dostanie okazje. Nie mogę tutaj dać murowane "Na TAK",  ponieważ tak jak wymieniłem w pierwszym zdaniu, nigdy na kanale nie byłem, ale z mojej perspektywy dałby radę ;).

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...