elo elo 350 Napisano 15 Sierpnia 2019 #565967 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nick: elo elo 350 Wiek: 18 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak, chcę spróbować czegoś nowego. Posiadasz mikrofon?: Tak. Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ siedzę już dosyć długo na naszym tsie, jestem aktywny, do tego ostatnio po kilka godzin i czasem trafi się jakaś "przybłęda", która szuka moda, to czasem go przekieruję do takowej osoby Staż na sieci: Prawie 2 lata. Co wprowadzisz na naszego Ts? Chciałbym pomóc w dawaniu/usuwaniu kanałów oraz rang, ogarnianiu dat na kanałach użytkowników itd. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie Baniatowaty, Bene, aureox i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 15 Sierpnia 2019 #565968 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Wiek + Staz + Aktywnosc + Praktycznie zawsze kiedy wejde na ts3 @elo elo 350 jest u siebie na kanale. Mysle, ze pomoc na ts3 sie przyda. Ja na TAK! elo elo 350 i old dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 15 Sierpnia 2019 #565986 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nigdy nie byłem na ts'ie MH, bo ogólnie nie mam na to czasu, więc nie widzę, czy jesteś aktywny, aczkolwiek @Max.Bugs raczej by nie kłamał, nie masz doświadczenia, ale masz chęci co mnie cieszy! Oby tak dalej! Ode mnie tak Powodzenia! elo elo 350 i klqs dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 15 Sierpnia 2019 #566012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Jestem na nie ze względu na twój negatywny wpływ na młodszych użytkowników z powodu tego , że źle zwracałeś się do takiej osoby np wyzywając ją .Niestety pamiętam sytaucje taką ALE to całkowicie nie wyklucza ciebie z kandydatury każdy powinien mieć jedną szansę się wykazać. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez femarix Bene, aureox i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Sierpnia 2019 #566024 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nawet nie wiedziałem, że taka sytuacja, która została przytoczona wyżej miała miejsce - nie będę ukrywał, że dało mi to troszkę do myślenia. Zdecyduj się czego chcesz, bo póki co skaczesz z kwiatka na kwiatek. Jestem na nie WaRninG1 i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Sierpnia 2019 #566161 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Zbyt często zmieniasz rangi Narazie zapunktuj tym administratorem Na nie elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 17 Sierpnia 2019 #566217 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Co prawda nie udzielam się na TS (zbędne mi to). Ale myślę, że każdy zasługuje na szanse, znam @elo elo 350 dosyć dobrze, dla mnie zawsze kulturalny, ma dużo pomysłów i chęci żeby działać na tej sieci, a co najważniejsze zależy mu na tym, co wiąże się z tym, że nie spieprzy sprawy jak dostanie okazje. Nie mogę tutaj dać murowane "Na TAK", ponieważ tak jak wymieniłem w pierwszym zdaniu, nigdy na kanale nie byłem, ale z mojej perspektywy dałby radę ;). elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2019 #566265 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2019 #566266 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi