Skocz do zawarto艣ci

[MODERATOR TS3] elo elo 350 po raz 1 :D

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: elo elo 350
Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Brak, chc臋 spr贸bowa膰 czego艣 nowego.
Posiadasz mikrofon?: Tak.
Dlaczego w艂asnie Ty?: Poniewa偶 siedz臋 ju偶 dosy膰 d艂ugo na naszym tsie, jestem aktywny,聽do tego ostatnio po kilka godzin i czasem trafi si臋 jaka艣 "przyb艂臋da", kt贸ra szuka moda, to czasem go przekieruj臋 do takowej osoby :D
Sta偶 na sieci: Prawie 2 lata.
Co wprowadzisz na naszego Ts? Chcia艂bym pom贸c w dawaniu/usuwaniu kana艂贸w oraz rang, ogarnianiu dat na kana艂ach u偶ytkownik贸w itd.聽
Czy by艂e艣 banowany wcze艣niej na serwerze? (je艣li tak to za co): Nie

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nigdy nie by艂em na ts'ie MH, bo og贸lnie nie mam na to czasu, wi臋c nie widz臋, czy jeste艣 aktywny, aczkolwiek @Max.Bugs聽raczej by nie k艂ama艂, nie masz do艣wiadczenia, ale masz ch臋ci co mnie cieszy! Oby tak dalej!

Ode mnie tak ;)

Powodzenia!

Odno艣nik do komentarza

Jestem na nie ze wzgl臋du na tw贸j negatywny wp艂yw na m艂odszych u偶ytkownik贸w z powodu tego聽聽, 偶e 藕le zwraca艂e艣 si臋 do takiej osoby np wyzywaj膮c j膮 .Niestety pami臋tam sytaucje tak膮 :(

ALE to ca艂kowicie nie wyklucza ciebie z kandydatury ka偶dy powinien mie膰 jedn膮 szans臋 si臋 wykaza膰.

Edytowane przez femarix
Odno艣nik do komentarza

Nawet nie wiedzia艂em, 偶e taka sytuacja, kt贸ra zosta艂a przytoczona wy偶ej mia艂a miejsce - nie b臋d臋聽 ukrywa艂, 偶e da艂o mi to troszk臋 do my艣lenia.聽

Zdecyduj si臋 czego chcesz, bo p贸ki co skaczesz z kwiatka na kwiatek.聽

Jestem na nie

Odno艣nik do komentarza

Co prawda nie udzielam si臋 na TS (zb臋dne mi to). Ale my艣l臋, 偶e ka偶dy zas艂uguje na szanse, znam @elo elo 350聽dosy膰 dobrze, dla mnie zawsze kulturalny, ma du偶o pomys艂贸w i ch臋ci 偶eby dzia艂a膰 na tej sieci, a co najwa偶niejsze zale偶y mu na tym, co wi膮偶e si臋 z tym, 偶e nie spieprzy sprawy jak dostanie okazje. Nie mog臋 tutaj da膰 murowane "Na TAK",聽 poniewa偶 tak jak wymieni艂em w pierwszym zdaniu, nigdy na kanale nie by艂em, ale z mojej perspektywy da艂by rad臋 ;).

Odno艣nik do komentarza

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...