elo elo 350 Napisano 15 Sierpnia 2019 #565967 Udost臋pnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nick: elo elo 350 Wiek: 18聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Brak, chc臋 spr贸bowa膰 czego艣 nowego. Posiadasz mikrofon?: Tak. Dlaczego w艂asnie Ty?: Poniewa偶 siedz臋 ju偶 dosy膰 d艂ugo na naszym tsie, jestem aktywny,聽do tego ostatnio po kilka godzin i czasem trafi si臋 jaka艣 "przyb艂臋da", kt贸ra szuka moda, to czasem go przekieruj臋 do takowej osoby Sta偶 na sieci: Prawie 2 lata. Co wprowadzisz na naszego Ts? Chcia艂bym pom贸c w dawaniu/usuwaniu kana艂贸w oraz rang, ogarnianiu dat na kana艂ach u偶ytkownik贸w itd.聽 Czy by艂e艣 banowany wcze艣niej na serwerze? (je艣li tak to za co): Nie Bene, Squb, Baniatowaty i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 15 Sierpnia 2019 #565968 Udost臋pnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Wiek + Staz + Aktywnosc + Praktycznie zawsze kiedy wejde na ts3 @elo elo 350 jest u siebie na kanale. Mysle, ze pomoc na ts3 sie przyda. Ja na TAK! elo elo 350 i old dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽WaRninG1 Napisano 15 Sierpnia 2019 #565986 Udost臋pnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nigdy nie by艂em na ts'ie MH, bo og贸lnie nie mam na to czasu, wi臋c nie widz臋, czy jeste艣 aktywny, aczkolwiek @Max.Bugs聽raczej by nie k艂ama艂, nie masz do艣wiadczenia, ale masz ch臋ci co mnie cieszy! Oby tak dalej! Ode mnie tak 聽 Powodzenia! elo elo 350 i 聽klqs dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽femarix Napisano 15 Sierpnia 2019 #566012 Udost臋pnij Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Jestem na nie ze wzgl臋du na tw贸j negatywny wp艂yw na m艂odszych u偶ytkownik贸w z powodu tego聽聽, 偶e 藕le zwraca艂e艣 si臋 do takiej osoby np wyzywaj膮c j膮 .Niestety pami臋tam sytaucje tak膮 ALE to ca艂kowicie nie wyklucza ciebie z kandydatury ka偶dy powinien mie膰 jedn膮 szans臋 si臋 wykaza膰. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez femarix elo elo 350, aureox i Bene dodali reakcje 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Sierpnia 2019 #566024 Udost臋pnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nawet nie wiedzia艂em, 偶e taka sytuacja, kt贸ra zosta艂a przytoczona wy偶ej mia艂a miejsce - nie b臋d臋聽 ukrywa艂, 偶e da艂o mi to troszk臋 do my艣lenia.聽 Zdecyduj si臋 czego chcesz, bo p贸ki co skaczesz z kwiatka na kwiatek.聽 Jestem na nie 聽 聽 elo elo 350 i 聽WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Sierpnia 2019 #566161 Udost臋pnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Zbyt cz臋sto zmieniasz rangi Narazie zapunktuj tym administratorem聽 聽 Na nie聽 elo elo 350 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 17 Sierpnia 2019 #566217 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Co prawda nie udzielam si臋 na TS (zb臋dne mi to). Ale my艣l臋, 偶e ka偶dy zas艂uguje na szanse, znam @elo elo 350聽dosy膰 dobrze, dla mnie zawsze kulturalny, ma du偶o pomys艂贸w i ch臋ci 偶eby dzia艂a膰 na tej sieci, a co najwa偶niejsze zale偶y mu na tym, co wi膮偶e si臋 z tym, 偶e nie spieprzy sprawy jak dostanie okazje. Nie mog臋 tutaj da膰 murowane "Na TAK",聽 poniewa偶 tak jak wymieni艂em w pierwszym zdaniu, nigdy na kanale nie by艂em, ale z mojej perspektywy da艂by rad臋 ;). 聽 elo elo 350 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2019 #566265 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji Gormit lowca kotow doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2019 #566266 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi