elo elo 350 Napisano 31 Sierpnia 2019 #568499 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Zasady:- Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu.- Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedź [O].-Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy.-Zabrania się kopiowania pytań własnych, bądź innych użytkowników z poprzednich edycji Q&A! Pytania mogą być podobne, lecz nie skopiowane metodą kopiuj-wklej. Pytania do mnie zadajecie do soboty (7.08), a ja w niedzielę (8.08) stworzę temat z odpowiedziami. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 ARNOLD KOPYTO i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 31 Sierpnia 2019 #568501 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) [P] Czemu jesteś dla mnie nie miły i mówisz do mnie Rudzixon? [P] Czy to prawda, żebyś chciał żebym Cię nominował do Q&A? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 31 Sierpnia 2019 #568507 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 [P] Czemu ten wyżej ukradł mi jedno pytanko? [P] Dlaczego zadajesz takie nudne pytanie dnia? [P] Myślisz, że jesteś lepszym redaktorem od Bartka? [P] Czemu wchodzisz na nasze DD2, nie masz swojego CODA? [P] Kto jest największym botem na sieci? [P] Lubisz zdrowe jedzenie czy wręcz przeciwnie? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 31 Sierpnia 2019 #568509 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) [P] Dlaczego tak łatwo zabijam cię ŚMIERCIĄ? [P] Czy uważasz że admini na 400 są botkami? [P] Gdybyś był opiekunem coda 400 dałbyś mi admina? [P] Kiedy kupisz mi tego obiecanego Kapitana? Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez A3ro elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 31 Sierpnia 2019 #568519 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) [P] Joł! Jak to jest być redaktorem h3h3h? [P] Lubisz ReTo prawda? [P] Ulubiony utwór wykonawcy wyżej? [P] Śmiertelny wirus zabija Multi-Head! Możesz uratować dwie osoby z sieci, kogo ratujesz? [P] Jakiś tam sport uprawiasz? [P] Lubisz Ligę Legend? [P] Jak lubisz to jaką postacią grasz najczęściej? [P] aquax odchodzi i daje Ci właściciela ( xD ) co najpierw robisz na sieci? [P] Chilwagon - wowowo - remix Co sądzisz o najnowszym utworze "czilwagonu"? [P] Ulubiona broń w cs'ku 1.6? [P] Koniec, Ok? Bo już mi się nie chce wymyślać kolejnych głupich pytań... [P] (Nie wiem czy się znasz na e-sporcie w CS:GO xD) Twoim zdaniem kto wygra majora w Berlinie? [P] 你是哪里人? [P] elo elo 350 je milý chlap? [P] Koniec tohto dobra. Dúfam, že ste mali skvelú odpoveď. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez asassin432 elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 31 Sierpnia 2019 #568527 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) [P] Jak masz na drugie i trzecie imię, jeśli je masz? [P] Kebab czy Pizza? [P] Jakbyś mógł coś od razu zmienić na sieci co to by było? [P] Counter Strike 1.6 czy 1.5? [P] Dlaczego tyle pijesz? [P] Co najczęściej jesz na grillu? [P] Umiesz zrobić salto do tyłu? [P] Kogo najbardziej nie trawisz na sieci? [P] Kiedy masz urodziny? [P] Dlaczego chciałeś być redaktorem? [P] Czym się interesujesz? [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [P] Twoja ulubiona drużyna e-sportowa? [P] Jakbyś mógł opisać siebie w 1 słowie? [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia? Chodzi mi tutaj o rzecz np. telefon. [P] Co myślisz o zastąpieniu gimnazjum klasą siódmą i ósmą? [P] Jakie masz przezwisko? [P] Jakie filmy oglądasz najczęściej? Edytowane 1 Września 2019 przez meaN elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 1 Września 2019 #568551 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 (edytowane) [p] Jakim jesteś graczem w csa1.6 [p] grasz w inne gry jakie [p] masz swoja druga polówkę [p] masz rodzeństwo [p] lubisz czipsy [p] co robisz w wolnym czasie nie liczy się cs i forum mh [p] Lubisz pomagać [p] lubisz być w centrum uwagi Edytowane 1 Września 2019 przez ARNOLD KOPYTO elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 1 Września 2019 #568561 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 [p] lubisz mnie? [p] co robiłeś ciekawego przez wakacje? [p] co myślisz o LGBT? [p] masz zwierzę ? [p] jakie masz hobby? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 1 Września 2019 #568563 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 [P] Dlaczego mnie zabijasz na go modzie? [P] Jaka jest Twoja gra z dzieciństwa? [P] Dlaczego nie lubisz piosenki "Ona by tak chciala" ? [P] Jak tu trafiłeś? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 1 Września 2019 #568564 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 (edytowane) [P] (Nie)lubisz mnie? [P] Wolisz być wazonem czy dzbanem? XD [P] Dlaczego prosisz o oznaczanie w KJU end EJ? [P] Czemu COD 400, a nie 45K [P] Uważasz siebie za dobrego redaktora? [P] Przed ostatnie pytanie cieszysz się? xD [P] Marcinek to ch*j? XD Edytowane 1 Września 2019 przez Marcineeek. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 1 Września 2019 #568575 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 (edytowane) [P] Dlaczego jesteś nienormalny? XDD [P] Dlaczego tak, aczkolwiek nie? [P] Kiedy idziemy na kebsa? (Ja stawiam Ty płacisz oczywiście) [P] Kiedy masz imieniny? (Bo nie wiem na kiedy flaszkę przygotować) [P] Kim chciałbyś być w przyszłości? [P] Co zmieniłbyś na forum? [P] Kto według Ciebie z administracji sprawuje swoje obowiązki najlepiej? Edytowane 2 Września 2019 przez Clueey elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 1 Września 2019 #568584 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 [p] Pali się Twój ulubiony browar i serwery multi-head.pl możesz ugasić tylko jedno co by to było? [p] Kiedy dokończysz trening oporu na longu mój młody padawanie.? [p] Z każdym robisz tak długie wywiady? [p] @aquax pozwala ci zdegradować jedną osobę na sieci kto to będzie? [p] ile piw wypiłeś na maxa "bez zwrótów" ? [p] Potrafisz jeździć traktorem ? [p] Co sądzisz o obecnej sytuacji w Wiśle nie chodzi mi o klub piłkarski. ? [p] Jak znalazłeś się na sieci? [p] Kto będzie następny w Q&A ? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Września 2019 #568666 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 [P] Dlaczego nie wysyłasz mi już nudesków na snapie? elo elo 350 i asassin432 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Września 2019 #568686 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 [P] Czemu na cod modach gra najwieksze skupisko stulejarzy i osob z ujemnym iq? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Września 2019 Autor #569078 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Dzięki za pytania, dzisiaj na nie odpowiem, ale na tel trochę to zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Września 2019 Autor #569079 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi