Clueey 973 Napisano 20 Grudnia 2019 Święta Bożego Narodzenia spędzasz u siebie czy może gdzieś poza domem? 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madziaa<3 49 Napisano 21 Grudnia 2019 U siebie jak co roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNFUN 3 877 Napisano 21 Grudnia 2019 Święta Bożego narodzenia spędzę na sieciowym serwerze teamspeak3 wraz z najbliższymi. 1 Maysteroo dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2019 U siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 21 Grudnia 2019 w domu, ale którym to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaRninG1 520 Napisano 21 Grudnia 2019 U siebie, za to Sylwestra pewnie z koleżkami 1 Gormit lowca kotow dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 21 Grudnia 2019 Wiem, że wigilię u siebie, a w Boże Narodzenie chyba u rodziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 452 Napisano 21 Grudnia 2019 Generalnie "poza domem" bo w domu rodzinnym w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 21 Grudnia 2019 Cała rodzina przyjeżdża do mnie bo nikomu oprócz mnie nie chce się robić idealnych świąt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolqu 149 Napisano 21 Grudnia 2019 W domku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 21 Grudnia 2019 w tym roku jade do cioci :_: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gunia 963 Napisano 21 Grudnia 2019 Na pewno wigilię poza domem, bo u brata ją spędzamy. A następnie wracamy w pierwszy dzień świąt i do nas przyjeżdżają i w drugi dzień świąt bodajże też ktoś ma być, więc o, tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirMajor 15 Napisano 21 Grudnia 2019 Jasne, że u Siebie 😏 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystiaff 100 Napisano 21 Grudnia 2019 W domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 009 Napisano 21 Grudnia 2019 U siebie @WaRninG1 i tak nie poruchasz. XD 1 WaRninG1 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach