Gustaw Napisano 2 Stycznia 2020 #580544 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Nick: Gustaw Wiek: W tym roku 21 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem moderatorem już na tym ts. Troszkę czasu żeby sobie przypomnieć wszystko. Posiadasz mikrofon?: Jak najbardziej Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że jestem jednym z bardziej aktywnych użytkowników naszego ts'a. W każdej chwili można coś komuś pomóc, doradzić. Nie mam też żadnej innej rangi co by kolidowało w pełnieniu owej funkcji. Staż na sieci: ponad 4 lata. Co wprowadzisz na naszego Ts? Myślę, że nic na razie wprowadzać nie trzeba. Wszystko jest w jak najwyższym porządku dzięki @Master i @Bene Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Tak w wyniku jakiegoś śmieszkowania przez np. @Consecuente elo elo 350, senor, Missia i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 2 Stycznia 2020 #580546 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 O by cię ch*j. Ty serio masz najebane ? No dbil ale wiecznie siedzi na ts. Po cholerę? Pojęcia nie mam. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Stycznia 2020 #580550 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Pogadałem z Tobą i wydajesz się ogarnięty. Doświadczenie + Staż + + Wiek Bot w csa lata z pompą na konspirze - Na tak, 3ss4 Gustaw i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Stycznia 2020 #580867 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Jestem na tak Doświadczona osoba na tym stanowisku, bezkonfliktowa oraz obiektywna. Nie ma się do czego przyczepić. Gustaw i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Stycznia 2020 #580872 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 jestem na tak bo siedzisz ciągle na ts, na sieci jesteś sporo essa Gustaw i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Stycznia 2020 #581514 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Na tak. Osoba doświadczona, spokojna chociaż z byciem dojrzałym był polemizował Do tego zadowalająca aktywność. Nic dodać nic ująć. Należy mu się druga szansa Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 9 Stycznia 2020 #581581 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Witaj, Nie miałem przyjemności porozmawiać z Tobą na naszym serwerze głosowym, aczkolwiek na forum wydajesz się bardzo spoko ziomkiem, staż oraz doświadczenie masz, tak więc masz mój głos. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Stycznia 2020 #581965 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Stycznia 2020 #581966 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi