Gustaw Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nick: Gustaw Wiek: W tym roku 21 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem moderatorem już na tym ts. Troszkę czasu żeby sobie przypomnieć wszystko. Posiadasz mikrofon?: Jak najbardziej Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że jestem jednym z bardziej aktywnych użytkowników naszego ts'a. W każdej chwili można coś komuś pomóc, doradzić. Nie mam też żadnej innej rangi co by kolidowało w pełnieniu owej funkcji. Staż na sieci: ponad 4 lata. Co wprowadzisz na naszego Ts? Myślę, że nic na razie wprowadzać nie trzeba. Wszystko jest w jak najwyższym porządku dzięki @Master i @Bene Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Tak w wyniku jakiegoś śmieszkowania przez np. @Consecuente senor, Gormit lowca kotow, elo elo 350 and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Consecuente Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 O by cię ch*j. Ty serio masz najebane 🤣 No dbil ale wiecznie siedzi na ts. Po cholerę? Pojęcia nie mam. Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Pogadałem z Tobą i wydajesz się ogarnięty. Doświadczenie + Staż + + Wiek Bot w csa lata z pompą na konspirze - Na tak, 3ss4 Gustaw and Gormit lowca kotow 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted January 4, 2020 System Share Posted January 4, 2020 Jestem na tak Doświadczona osoba na tym stanowisku, bezkonfliktowa oraz obiektywna. Nie ma się do czego przyczepić. Gustaw and Gormit lowca kotow 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 jestem na tak bo siedzisz ciągle na ts, na sieci jesteś sporo essa Gormit lowca kotow and Gustaw 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Na tak. Osoba doświadczona, spokojna chociaż z byciem dojrzałym był polemizował Do tego zadowalająca aktywność. Nic dodać nic ująć. Należy mu się druga szansa Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Witaj, Nie miałem przyjemności porozmawiać z Tobą na naszym serwerze głosowym, aczkolwiek na forum wydajesz się bardzo spoko ziomkiem, staż oraz doświadczenie masz, tak więc masz mój głos. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...