Clueey 973 Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Wolałbyś/Wolałabyś odnieść porażkę czy nigdy nie spróbować? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Clueey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 26 Stycznia 2020 Jakbym nie poczuł to bym nie chciał a wiem jak smakuje więc nie chce więcej xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 26 Stycznia 2020 Odnieść porażkę. Bo jak nie spróbujesz to się nie dowiesz czy było warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marlenka 73 Napisano 26 Stycznia 2020 Wolałabym odnieść porażkę wiedząc, że spróbowałam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystiaff 100 Napisano 26 Stycznia 2020 Odnieść porażkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 26 Stycznia 2020 Lepiej jest spróbować i przegrać niż nie próbować i nie wygrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doman 1 134 Napisano 26 Stycznia 2020 Pewnie, że nie próbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 452 Napisano 26 Stycznia 2020 Wszystko zależy od konsekwencji porażki ale myślę, że bym zaryzykował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaRninG1 520 Napisano 26 Stycznia 2020 Na przypale, albo wcale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vertisek 355 Napisano 26 Stycznia 2020 Odnieść ją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 26 Stycznia 2020 Raczej odnieść porażkę. Chyba ona jest lepsza od "A mogłem spróbować, co by mnie to kosztowało" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 567 Napisano 26 Stycznia 2020 Pewnie odnieść porażkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gazownik 7 Napisano 26 Stycznia 2020 Szczerze, wolałbym odnieść porażkę, ponieważ na błędach zawsze się czegoś można nauczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach