Clueey 973 Napisano 3 Kwietnia 2020 Co sądzisz o nowej płycie Quebonafide? Czy w ogóle jej słuchałeś? 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squb 236 Napisano 3 Kwietnia 2020 Widzę, że nadal słuchamy to samo. Jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystiaff 100 Napisano 3 Kwietnia 2020 W sumie nawet mi się podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swirusek 227 Napisano 3 Kwietnia 2020 Taka se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel_Of_Dead 79 Napisano 3 Kwietnia 2020 Mi się tam podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamekh 27 Napisano 4 Kwietnia 2020 Moje zdanie już znasz. Najlepsza płyta wydana w Polsce. ❤️ 1 Clueey dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 863 Napisano 4 Kwietnia 2020 Nie wsłuchiwałem się jakoś specjalnie, ale szacunek za to co zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 391 Napisano 4 Kwietnia 2020 A nikt nie widzi powiązania z Mac Millerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marlenka 73 Napisano 4 Kwietnia 2020 2 - 3 kawałki przesłucham ponownie. Jakoś mocniej mnie nie porwała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) ogólnie to nie moje klimaty ale coś z rapera mu jeszcze zostało, a no i smarki smark! Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez wandi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 456 Napisano 4 Kwietnia 2020 Nie słuchałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 585 Napisano 4 Kwietnia 2020 Może być, irytuje mnie zainteresowanie wszystkich mediów tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 041 Napisano 4 Kwietnia 2020 Jest spoko, może Egzotyka to nie jest, ale jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 4 Kwietnia 2020 nie słucham go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 4 Kwietnia 2020 Nie słuchałem, ale może najdzie mnie ochota i przesłucham Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach