pemeqq 293 Napisano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) To nie żart :c Czas odejść z MH na jakiś czas .. Wiem ze pewnie większość mnie nawet nie zna dobrze bądź wogóle mnie nie znacie ale i tak dziękuję wam za ten czas spędzony na serwerach 801 którego już nie ma i na 400 który się trzyma i myślę że będzie dalej utrzymany Dziekuje oczywiście @elo elo 350 za pomoc w zdobyciu się na admina i za wsparcie, za te wszystkie dramy haha i ogólnie za granie haha @Nodi o tobie tez trzeba wspomnieć wkoncu admin z którym najwięcej zabawy było, zawsze beka haha @Roy Keane dzięki za przyjęcie na admina dacie szansy i ogólnie za grę która była dobra hah @cover bocie haha w pewnym stopniu też ci dziękuję hah @FunnyPuma mimo że znamy się krotko to i tak fajnie sie zabijalo @Malutka @-Damian- @JugoL^^ @A3ro i oczywiście wszystkim którzy mi pomagali w tej mojej krótkiej lecz bardzo miłej przygodzie. Myślę że jeszcze kiedyś zagramy razem i będę miał okazję was pozabijać haha Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez pemeqq 1 2 1 CukierkowyMario, Malutka, -Damian- i 1 inny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 013 Napisano 6 Kwietnia 2020 11 minut temu, pemeqq napisał: Dziekuje oczywiście @elo elo 350 za pomoc w zdobyciu się na admina i za wsparcie, za te wszystkie dramy haha i ogólnie za granie haha KC ;* Narka, myślę, że szybko wrócisz, 3maj się Ps. ez? 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 6 Kwietnia 2020 Nie znam Cię, ale wracaj szybko! 1 1 pemeqq i CukierkowyMario dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roy Keane 277 Napisano 6 Kwietnia 2020 Dzięki za wszystko wkład jaki dałeś i za wspólną grę fajnie było myślę że jeszcze tu wrócisz 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malutka 300 Napisano 6 Kwietnia 2020 Wracaj szybciutko! 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 6 Kwietnia 2020 no elo 1 1 Doman i pemeqq dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROSTO. 298 Napisano 6 Kwietnia 2020 3maj się, Powodzenia.! 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 505 Napisano 6 Kwietnia 2020 Narka 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nodi 447 Napisano 7 Kwietnia 2020 3maj się Powodzenia ! 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JugoL^^ 102 Napisano 7 Kwietnia 2020 Trzymaj się i wracaj szybko 👊💪 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maysteroo 2 211 Napisano 7 Kwietnia 2020 trzym sie! 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aureox 1 547 Napisano 7 Kwietnia 2020 A kiedy Ty tu w ogóle zawitałeś? elówina 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CukierkowyMario 357 Napisano 11 Kwietnia 2020 Auuu nie dobrze że odchodzisz pożegnania są smutne 😢 , Ale myślę że za jakiś tydzień wrócisz , powodzenia 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach