Bene Napisano 19 Maja 2020 #598625 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 @Doman (P) Chce Ci się tyle lat ts zajmować? [O] [O] Na wszystko przychodzą chęci i niechęci. Dużym plusem jest to, że często przez jakiś okres czasu nie muszę nic robić i zajmować się 24/7. TS3 jest na tyle dobrze zbudowany teraz, że nie trzeba tak często ręki do niego dokładać:D Czasem nowy pomysł czy cuś. Głównie to naprawianie szkód wyrządzonych przez naszych ludzi xD (P) Czujesz monotonie na mg?[O] Hmm, nie nazwał bym tak tego, prędzej coś w stylu że stało się to trochę codziennością. Kilka lat już się ludzie znają i siedzą w swoim gronie. Owszem, czasem wieje sandałem ale ostatnim czasem serwer cod mod 200 cs go + zombie mod rozkręcają atmosferę. Ataki na TS3 czy gównoburze przerywają monotonię. (P) Ćwiczysz coś?[O] Zbijanie bąka i strzelanie z ucha. Rowerek i jakieś podstawi kalisteniki w domku plus zawody jedzenia pizzy na czas. (P) Zaśpiewasz coś kiedyś publicznie?[O] (P) Lubisz Disco Polo? Jak tak to podaj ulubiony zespół jeśli nie to czego słuchasz [O] Lubię w zasadzie wszystko, ale Disco Polo to ten rodzaj muzyki, który jest dobry do picia i na domówki:D Niby nikt nie zna i nie lubi a tekst zna każdy. Nie mam ulubionych, wszystko po trochu. @elo elo 350 [P] Co tam, jak tam? [O] A w porządku, od 1 czerwca po 2 miesiącach może wrócę do pracy. LOT wznawia połączenia 8) [P] Ulubiony alkohol? [O] Rum i Bimberek [P] Kiedy gramy w ligę? ^^[O] Jak się nauczę grać w końcu:D [P] Ile mam Wam przelać (Tobie i Masterowi) hajsu żebyście mnie w końcu przyjęli [O] Pisz priv [P] Przyjmiesz steam jak wyśle zapro? No pewnie, zawsze zbieram pokemony:D [P] Jaka ranga w cs;go? [O] Hmm, kałaszek najwyżej, słabo gram:D Teraz jakiś silver+ Albo kupa+ @wiadrzak [P] co sądzisz o osobie wyżej? albo niżej?[O] Wyżej człowiek którego nie znam tak dobrze jak innych, ale wydaje się poczciwym człowiekiem. Nie zalazł mi jeszcze za skórę:D Niżej przeciwnie, byłem nawet na 18stce lofki@Missia [P] Ostatnio powiedziałeś mi, że idziesz coś zjeść i wrócisz. Kiedy wrócisz? Czekam już tak tydzień [O] aquaxowe zw [P] Kiedy na rowery?[O] A masz rower w ogóle? Nigdy nie widziałem żebyś jeździła, prędzej rolki a'la lata '80 [P] Dlaczego jesteś taki leniwy? [O] Jestem leniwą kluską i lubię colę z rumikiem :3 Nie no nie taka kluska ze mnie xd [P] Żałowałeś kiedykolwiek ścięcia włosów? Chciałbyś do nich wrócić? [O] Czasem tak, ale wszystko ma swój koniec. Teraz zadowalam się fajną brodą:D [P] Ulubione danie? [O] Jakieś Bułgarskie mięska z grila pewnie i boczuszek Mmmmmmm [P] Skąd pomysł na profilowe na Facebook'u? [O] Kiedyś wróciłem do bazy i była zwinięta lina na stole która przypominała ludzika. Jednorazowy komplet sztućców dokończył robotę hah. [P] Będziesz zapuszczać zarost? [O] Cały czas zapuszczam, już teraz trochę jak mongoł wyglądam:D Zobaczę jak pójdzie, już około 3cm xD [P] Czy dalej dostajesz takie zboczone filmiki od pewnego osobnika? [O] Od święta do święta xD [P] Skończyłeś już 13 lat? [O] Taak, nawet się całowałem! [P] Kiedy porozmawiamy dziadku? [O] Jaki dziadku młódko, jeszcze bym Ci pokazał jak dziadek się bawi i co potrafi [P] Co słychać u Twojego kitku?[O] Żyje, je i śpi. W wieku ludzi to jakieś 50/60 lat może więc zaczyna częściej spać niż latać po ścianach ale jeszcze ma swoją siłę i witalność. @Reejku [P] kiedy oddasz mi perka do ninji? [O] Którego perka? :c Dawno sprzedałem! @Nemezis ad [P] Czy to Prawda że jesteś Stary?[O] [P] W jakiej wadze chodzisz?[O] W wadze półciężkiej ~92-95kg [P] Z ilu ziaren marchewki wyrasta jedna marchewka?[O] A nie z nasion? [P] Jak długo Jesteś na forum? Trochę już jest xDDDDD [P] Od jakiego czasu zajmujesz się TS3? + 2/3 miesiące [P] Ile masz lat?[O] 28 styknie za tydzień, gdzie prezenty? [P] Dlaczego Bene?[O] Od Benegeserith, Ahh, Frank Herbert Diuna - zakon Bene Geserit. Ktoś tu czytał to w ogóle? [P] Czy byłeś w wojsku?[O] Nie byłem oficjalnie, jedynie strzelec przez 5 lat. W tym roku może jak się uda uderzę do OT. [P] Czego się boisz najbardziej?[O] Kiedyś Burzy, teraz ciężko stwierdzić. Może zawodu do osoby której ufam. [P] Co lubisz najbardziej?[O] Jak każdy facet dobrze zjeść, napić, pospać. Pobawić się, pograć, posiedzieć ze znajomym i czasem cycki. Cycki zawsze na propsie . [P] Czy jesteś kimś więcej niż użytkownikiem forum?[O] Trochę ciężko odpowiedzieć, trochę jestem związany z siecią i ludźmi tutaj więc pewnie tak:D Forum to jedynie dodatek do wszystkiego tak na prawdę:D [P] Czy lubisz na ostro czy łagodnie zjeść kebaba?[O] Sos mieszany, ostry od biedy też ale lubię smakować a przy ostrym myślisz tylko o wypalonej gębie. [P] @Ania czy @~Czarna~[O] Pytanie pułapka, napiszę coś źle i będę bity przez drugą osobę xD Anię znam ze zlotów więc wiem jaka jest poza "ekranem". Z Czarną tak na prawdę kilka razy tylko rozmawiałem na TS i sporo na sb. Obydwie są fajnymi babkami [P] Pani od biologii czy Pani od geografii?[O] Jedna i druga stara i brzydka, ale od biedy gegra była fajniejsza zawsze. [P] Czy posiadasz już jakieś rangi na froum?[O] Froum to jakiś chleb? No pewnie że mam, wszystko w profilu xd [P] Czy jesteś dumny z tego co robisz na co dzień?[O] Jem śpię i robię multikupę - no pewnie. [P] Czy jesteś osobą więżącą?[O] Pewnie że jestem, jestem wysoki to i wieżący PDK. [P] Ile Piec ma nóg?[O] Pewnie ze 4, przynajmniej kaflowy u babci.Dzięki ludziska za pytanka, następna nomicja leci dooooooo @NumberOne baw się dobrze! :* Reejku, ~Czarna~, Ania i 7 innych dodali reakcje 7 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 19 Maja 2020 #598627 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 No i to są porządne odpowiedzi, fajnie się czytało. CukierkowyMario i Bene dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Maja 2020 #598628 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 12 minut temu, Bene napisał: [O] Rum i Bimberek Oj tak tak 13 minut temu, Bene napisał: [O] Wyżej człowiek którego nie znam tak dobrze jak innych, ale wydaje się poczciwym człowiekiem. Nie zalazł mi jeszcze za skórę:D Raczej to się nie stanie =] 14 minut temu, Bene napisał: [O] Pisz priv Okej To ja już lecę dodawać do znajomych, dzięki Beniu Pozdoo Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 19 Maja 2020 #598637 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 No Fajny chłopak z niego , dużo się dowiedzieć można . Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Maja 2020 #598662 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 No już szykowałam niecny plan na następne spotkanie ale wybrnąłeś, masz szczęście RYBSON i Bene dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Maja 2020 #598670 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Zapomniałem dać moich pytań Ale głupek ze mnie. Propsy za odpowiedzi. za cycuszki. Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Maja 2020 #598675 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 dymy here, pozdro 600 Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 19 Maja 2020 #598678 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 3 godziny temu, Ania napisał: No już szykowałam niecny plan na następne spotkanie ale wybrnąłeś, masz szczęście dobrze sie czytalo, a co do tego bimbru to akurat moge potwierdzic, na zlocie tankowal lepiej niz nie jeden samolot Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 20 Maja 2020 #598746 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Kiedy reset na cod modzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 20 Maja 2020 #598765 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Dnia 19.05.2020 o 15:33, Bene napisał: (P) Lubisz Disco Polo? Jak tak to podaj ulubiony zespół jeśli nie to czego słuchasz [O] Lubię w zasadzie wszystko, ale Disco Polo to ten rodzaj muzyki, który jest dobry do picia i na domówki:D Niby nikt nie zna i nie lubi a tekst zna każdy. Nie mam ulubionych, wszystko po trochu. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi