DzikuXD Napisano 26 Maja 2020 #599599 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 (edytowane) Nick: DzikuXD Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): 2krotnie na tym serwerze coda Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: dużo na samy stemie gdzie używam go od roku i tylko na adminke 300+h Steam: DzikuXD Dlaczego Ty: dziś administracja popisała się przez 2 mapy weszły pastusy i wszystkich wyzywali a jedyne co dostali oświadczenie kultura na które lali potem 1 ban na 5min z czego po 5 min wrócili do piero jak sie postawiłem im i ciągle przez 1 mapę i początek 2 zostałem obrażany dostali ban na 30min Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: mam teraz wolne to jakieś 4-5h Kontakt: steam DzikuXD moje 2 wcześniejsze aplikacje które były na tak @elo elo 350 nie dostałem degrada tylko skończyłem dobrowolnie z funkcji z powodów prywatnych natłok pracy Edytowane 27 Maja 2020 przez DzikuXD A3ro i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 26 Maja 2020 #599600 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Grasz od 4 dni, takie -/+ Byłeś adminem, ale z tego co wiem dostałeś degrada, lecz współpracowało mi się z Tobą fajnie =] Grasz dużo Lubiany chyba jesteś XD Brak adminów Na tak Dajesz tajke/platyny od razu edytuję i daje więcej + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 26 Maja 2020 #599606 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 (edytowane) Nie wiem co ma na to odpowiedzieć okres próbny tu nawet nie starczy musisz dodać od siebie więcej , ja zapraszam do złożenia podania za 2 tygodnie , GT słabe , doucz się regulaminu , to moja wypowiedz do tablicy zapraszam @oo7@JAKoB @Nodi @Kula @A3ro @Born @Smiercionosny321 @-Damian- @FunnyPuma @Roy Keane @F4N4TYK @JugoL^^ Edytowane 26 Maja 2020 przez CukierkowyMario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 27 Maja 2020 Autor #599607 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, CukierkowyMario napisał: Nie wiem co ma na to odpowiedzieć okres próbny tu nawet nie starczy musisz dodać od siebie więcej , ja zapraszam do złożenia podania za 2 tygodnie , GT słabe , doucz się regulaminu , to moja wypowiedz do tablicy zapraszam @oo7@JAKoB @Nodi @Kula @A3ro @Born @Smiercionosny321 @-Damian- @FunnyPuma @Roy Keane @F4N4TYK @JugoL^^ ja regulamin znam na pamięć kolego więc nie wiem skąd te stwierdzenie bym się jego uczył mogę się założyć że lepiej niż nowi admini proszę od odp panie @CukierkowyMario Edytowane 27 Maja 2020 przez DzikuXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 27 Maja 2020 #599608 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 No fakt gra krótko w obecnym czasie, ale ma doświadczenie, bo już tutaj miał admina, a im więcej adminów tym lepiej, więc jestem za tym, żeby dostał admina. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 27 Maja 2020 #599609 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 pograj troche a bede na tak narazie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 27 Maja 2020 #599610 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Co jak co ale pograne trochę ma , regulamin zna amx też , jest znany i lubiany na serwerze , kultura +/- , generalnie tylko musi godziny poprawić , no ale zacząłeś grać zpowrotem jakieś 3-4 dni temu tak ze to jest taki okres próbny z przymrużeniem oka . Edytowane 27 Maja 2020 przez JAKoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 27 Maja 2020 #599612 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Co do mnie to można dać okres próbny + Każdemu należy się szansa -/+ GT -/+ Regulamin +Dużo osób cię zna +Doświadczenie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YNG OSKI Napisano 27 Maja 2020 #599621 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Jestem za okresem próbnym +/- GT + Doświadczenie + Wiek + Posiadasz steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 27 Maja 2020 #599627 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Moim skromnym zdaniem , lepiej pograć dłużej i później podanie złożyć , by Cię wszyscy poznali a nie tylko Ci starzy wyjadacze .Ale to już wyższe Rangi zadecydują czy Ci dać posadę Admina. Więc jak na razie jestem niestety na NIE Edytowane 27 Maja 2020 przez F4N4TYK CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Maja 2020 #599628 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Nie no chłopie z czym do ludzi. Jestem na totalne nie, gt to tragedia, a na wcześniejszych laurach nie dostaje się funkcji. Pograj jeszcze trochę i pokaż, że Ci zależy Przy okazji jak masz doświadczenie w składaniu podań to jestem ciekawy, gdzie się podział Twój link do GT. Szukajcie a znajdziecie jak to mówią chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 27 Maja 2020 #599646 Weteran MH Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Aktywnośc od 5 dni. Zapraszam za 2 tygodnie jak te gt będzie jakoś wyglądało. CukierkowyMario i Max dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 27 Maja 2020 #599647 Weteran MH Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi