EvO Napisano 25 Kwietnia 2015 #308632 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 1. Imi臋:Micha艂 聽 聽 2. Kontakt:Steam, facebook, gg. 聽 聽 3. Lokalizacja:Ku艅kowce (ko艂o Przemy艣la) 聽 聽 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):R贸偶nie najcz臋艣ciej ko艂o 3h. 聽 聽 5. Posty (min.650 sensownych):Jak wida膰 ponad 2400 si臋 uzbiera艂o. 聽 聽 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):Pilnowa膰 porz膮dku, mie膰 mo偶liwo艣膰 wi臋kszej pomocy innym u偶ytkownikom. 聽 聽 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Moja praca mo偶e obj膮膰 ca艂e forum. 聽 聽 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: C贸偶 je偶eli chodzi o to uwa偶am, 偶e posiadam do艣膰 du偶e umiej臋tno艣ci. 聽 聽 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Powiem tak troch臋 ci臋偶ko jest mi to stwierdzi膰. My艣l臋, 偶e do艣膰 dobrze jest u mnie z tymi cechami, ale pozostawiam to wam do oceny. 聽 聽 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Jedno, troszk臋 dyskusyjne. 聽 聽 11. Co艣 o swojej osobie [10 zda艅]: Jak wiecie jestem Micha艂. Mieszkam niedaleko ma艂ego miasta Przemy艣l. Moim hobby s膮 motocykle, sport. Najcz臋艣ciej gram w pi艂k臋 no偶n膮 (wprawdzie w amatorskim klubie, ale zawsze co艣). Opr贸cz pi艂ki cz臋sto pogrywam w siatk贸wk臋. Lubi臋 dobr膮 zabaw臋, dlatego cz臋sto zdarza mi si臋 troch臋 imprezowa膰. W c.s'a gram oko艂o 8 lat z przerwami. Na sieci jestem ju偶 do艣膰 d艂ugo, wchodzi艂em tutaj praktycznie ju偶 od pocz膮tk贸w jej istnienia. Lubi臋 pomaga膰 ludziom dlatego sk艂adam to podanie. Wi臋kszo艣膰 z was mnie pewnie zna, wi臋c sami potraficie oceni膰 jakim jestem cz艂owiekiem 聽 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Owszem jestem zorientowany w temacie, zapewne cz臋艣膰 z was pami臋ta mnie w roli Moderatora. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 25 Kwietnia 2015 #308635 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ojj pamietam jak to kiedys bylo 聽 聽 Jestem na TaK 聽 -ogarniety 聽 -bot 聽 -bedzie spelnial obowiazki 聽 -pasuje ci zielony Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 25 Kwietnia 2015 #308636 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Najbardziej odpowiedzialny i najlepszy chyba z aktualnych mo偶liwych kandydat贸w. 聽 Natracili艣my z kolegami z mafii troch臋 krwi zanim go nam贸wili艣my do z艂o偶enia podania. 聽 Warunki s膮 spe艂nione, a jak bardzo przydatny jest pokaza艂 b臋d膮c wcze艣niej moderatorem i s@. 聽 Nie ma innej opcji, jestem na Tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Kwietnia 2015 #308638 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nic doda膰, nic uj膮膰, najlepszy kandydat na to stanowisko. Sprawdza艂 si臋 poprzednio jako moderator. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 25 Kwietnia 2015 #308641 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Z tego co widz臋, to piastowa艂臋艣 ju偶 t臋 funkcj臋, wi臋c pewnie wiesz co i jak. Nie mam przeciwwskaza艅. Masz m贸j g艂os. Powodzenia. 聽 Pzdr. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 #308642 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Oczywi艣cie 偶e na TAK 聽 聽 聽 - Spoko go艣ciu 聽 - Pomocny 聽 - Mi艂y 聽 - W przesz艂o艣ci obejmowa艂 ju偶 tutaj powa偶ne funkcje wiec mo偶na mu zaufa膰 ) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 25 Kwietnia 2015 #308644 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Skoro sprawowa艂 si臋 dobrze kiedy艣 i spe艂nia wymagania, 偶ycz臋 powodzenia i wielu sukces贸w na randze moderatora. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 25 Kwietnia 2015 #308646 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na Tak. Dobrze si臋 sprawowa艂 w poprzedniej swojej kadencji, mi艂y i pomocny. Mam nadzieje, 偶e jak ju偶 si臋 pojawi艂 to nie zniknie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Kwietnia 2015 #308687 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 By艂e艣 modkiem i znikn膮艂e艣.Dlaczego ? Sk膮d ta pewno艣膰 ,偶e nie zrobisz tego raz jeszcze ? Prosze o odpowiedz na pw i zmienie g艂os. 聽 Teraz nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 25 Kwietnia 2015 #308750 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 W sumie m贸j g艂os jak i wasz nic tutaj nie zmieni. @Procentowy i tak wybierze sobie 2 osoby (tak jak to by艂o z @Trik3r'em i i zapyta o zdanie "wy偶sz膮 administracje" w dziale dla administracji. 聽 Tak wi臋c tak jak pisa艂em pewnie i tak nasze g艂osy nie b臋d膮 brane pod uwag臋 ale jestem na TAK. 聽 Mi艂a osoba, ogarni臋ta oraz pomocna. 聽 聽 聽 聽 Co do wymaga艅 to widz臋, 偶e specjalnie je podnosicie aby nowi nie mieli szans si臋 dosta膰 i aby wasze szeregi zasili艂y stare zaufane osoby. To takie moje spostrze偶enie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 25 Kwietnia 2015 #308774 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Pe艂ni艂 ju偶 t膮 funkcj臋 i jest bardzo, ale to bardzo do艣wiadczony. Masz na TAK Micha艂ku 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Kwietnia 2015 #308775 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Wymarzona osoba na to stanowisko. Gdy posiada艂e艣 ow膮 funkcje by艂e艣 niezast膮piony, pracowity, sumienny, uczciwy. Wr贸ci艂e艣 niedawno i od samego pocz膮tku pokaza艂e艣, 偶e Ci zale偶y. Ci臋偶ka praca, wiele godzin sp臋dzonych na serwerze i forum pokazuje, 偶e jeste艣 gotowy na "wielki powr贸t" Licz臋, 偶e zostaniesz przyj臋ty, poniewa偶 brakuje nam kogo艣 takiego jak Ty.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Kwietnia 2015 #308794 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na Tak. Znam Micha艂a od dawna, nigdy mnie nie zawi贸d艂, jako moderator spisywa艂 si臋 bez zarzutu! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 25 Kwietnia 2015 #308796 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na TAK 聽 聽 - ogarni臋ty 聽 - pomocny 聽 - by艂 juzna tym stanowisku 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 25 Kwietnia 2015 #308801 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Do艣wiadczenie m贸wi samo za siebie. Jest ogarni臋ty i pomocny. Bra膰 go No i na tak ;> 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 25 Kwietnia 2015 #308820 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Oj pami臋tam osob臋. Jestem na tak. 聽 Ogar 聽 Pomocny 聽 Mily 聽 Tylko bra膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Kwietnia 2015 #308845 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na wielkie TAK. M贸j g艂贸wny faworyt na obj臋cie tego stanowiska. Znam go ju偶 bardzo du偶o i mog臋 powiedzie膰, 偶e jest ogarni臋ty, mi艂y oraz bardzo pomocny. Pe艂ni艂 ju偶 to stanowisko a nawet mia艂 wy偶sze i spisywa艂 si臋 bardzo dobrze. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 25 Kwietnia 2015 #308847 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Kandydat idealny na to stanowisko. Pomocny, mi艂y, do艣wiadczony 聽 Tylko bra膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 #308951 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na TAK. 聽 聽 聽 Ogarni臋ta i najlepsza osoba na t臋 posad臋. 聽 聽 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 25 Kwietnia 2015 #308953 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Wszyscy napisali to co powinno zosta膰 napisane. 聽 聽 Dobry kontakt z graczami i lud藕mi na sieci. 聽 Posada modka nie jest filozofia, a zw艂aszcza, 偶e ju偶 posiada艂e艣 te rang臋 聽 聽 Moja odpowied藕 jest zb臋dna 聽 聽 Oczywiscie tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 26 Kwietnia 2015 #309131 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Micha艂 spoko morda nie umoe grac w csa ale to szczegol na tak odpowiednia osoba na to stanowisko super admin moderator dobrzr sprawowal sie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Kwietnia 2015 #309302 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Tak. 聽 Pomocny 聽 Ogarni臋ty 聽 Do艣wiadczony Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 26 Kwietnia 2015 #309363 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Po jego powrocie mia艂em okazj臋 o wiele lepiej go pozna膰. Wcze艣niej tylko sporadycznie rozmawiali艣my, ale ju偶 wtedy mo偶na z nim by艂o bardzo mi艂o porozmawia膰. Pracowity, sumienny, z wielkimi ch臋ciami i pe艂en zapa艂u do pracy. Chce dzia艂a膰, chce pomaga膰, chce by by艂o tu jak najlepiej. Jak dla mnie idealny kandydat. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽`cruzeN. Napisano 26 Kwietnia 2015 #309410 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2015 + Do艣wiadczony + Mi艂y + Ogarni臋ty + By艂 ju偶 na tym stanowisku 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Jestem na wielkie TAK Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Kwietnia 2015 #308016 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Moim zdaniem za szybka ta kandydatura od czasu powrotu. Co nie zmienia faktu, 偶e EvO nadawa艂by si臋 do tej roli. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi