Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> EvO moderator?

EvO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋:Micha艂

2. Kontakt:Steam, facebook, gg.

3. Lokalizacja:Ku艅kowce (ko艂o Przemy艣la)

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):R贸偶nie najcz臋艣ciej ko艂o 3h.

5. Posty (min.650 sensownych):Jak wida膰 ponad 2400 si臋 uzbiera艂o.

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):Pilnowa膰 porz膮dku, mie膰 mo偶liwo艣膰 wi臋kszej pomocy innym u偶ytkownikom.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Moja praca mo偶e obj膮膰 ca艂e forum.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: C贸偶 je偶eli chodzi o to uwa偶am, 偶e posiadam do艣膰 du偶e umiej臋tno艣ci.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Powiem tak troch臋 ci臋偶ko jest mi to stwierdzi膰. My艣l臋, 偶e do艣膰 dobrze jest u mnie z tymi cechami, ale pozostawiam to wam do oceny.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Jedno, troszk臋 dyskusyjne. :)

11. Co艣 o swojej osobie [10 zda艅]: Jak wiecie jestem Micha艂. Mieszkam niedaleko ma艂ego miasta Przemy艣l. Moim hobby s膮 motocykle, sport. Najcz臋艣ciej gram w pi艂k臋 no偶n膮 (wprawdzie w amatorskim klubie, ale zawsze co艣). Opr贸cz pi艂ki cz臋sto pogrywam w siatk贸wk臋. Lubi臋 dobr膮 zabaw臋, dlatego cz臋sto zdarza mi si臋 troch臋 imprezowa膰. W c.s'a gram oko艂o 8 lat z przerwami. Na sieci jestem ju偶 do艣膰 d艂ugo, wchodzi艂em tutaj praktycznie ju偶 od pocz膮tk贸w jej istnienia. Lubi臋 pomaga膰 ludziom dlatego sk艂adam to podanie. Wi臋kszo艣膰 z was mnie pewnie zna, wi臋c sami potraficie oceni膰 jakim jestem cz艂owiekiem ;)

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Owszem jestem zorientowany w temacie, zapewne cz臋艣膰 z was pami臋ta mnie w roli Moderatora.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Najbardziej odpowiedzialny i najlepszy chyba z aktualnych mo偶liwych kandydat贸w.

Natracili艣my z kolegami z mafii troch臋 krwi zanim go nam贸wili艣my do z艂o偶enia podania.

Warunki s膮 spe艂nione, a jak bardzo przydatny jest pokaza艂 b臋d膮c wcze艣niej moderatorem i s@.

Nie ma innej opcji, jestem na Tak.

Odno艣nik do komentarza

W sumie m贸j g艂os jak i wasz nic tutaj nie zmieni. @Procentowy i tak wybierze sobie 2 osoby (tak jak to by艂o z @Trik3r'em i i zapyta o zdanie "wy偶sz膮 administracje" w dziale dla administracji.

Tak wi臋c tak jak pisa艂em pewnie i tak nasze g艂osy nie b臋d膮 brane pod uwag臋 ale jestem na TAK.

Mi艂a osoba, ogarni臋ta oraz pomocna.

Co do wymaga艅 to widz臋, 偶e specjalnie je podnosicie aby nowi nie mieli szans si臋 dosta膰 i aby wasze szeregi zasili艂y stare zaufane osoby. To takie moje spostrze偶enie.

Odno艣nik do komentarza

Wymarzona osoba na to stanowisko. Gdy posiada艂e艣 ow膮 funkcje by艂e艣 niezast膮piony, pracowity, sumienny, uczciwy. Wr贸ci艂e艣 niedawno i od samego pocz膮tku pokaza艂e艣, 偶e Ci zale偶y. Ci臋偶ka praca, wiele godzin sp臋dzonych na serwerze i forum pokazuje, 偶e jeste艣 gotowy na "wielki powr贸t" Licz臋, 偶e zostaniesz przyj臋ty, poniewa偶 brakuje nam kogo艣 takiego jak Ty.聽

Odno艣nik do komentarza

Wszyscy napisali to co powinno zosta膰 napisane.

Dobry kontakt z graczami i lud藕mi na sieci.

Posada modka nie jest filozofia, a zw艂aszcza, 偶e ju偶 posiada艂e艣 te rang臋 ;)

Moja odpowied藕 jest zb臋dna :D

Oczywiscie tak

Odno艣nik do komentarza

Po jego powrocie mia艂em okazj臋 o wiele lepiej go pozna膰. Wcze艣niej tylko sporadycznie rozmawiali艣my, ale ju偶 wtedy mo偶na z nim by艂o bardzo mi艂o porozmawia膰. Pracowity, sumienny, z wielkimi ch臋ciami i pe艂en zapa艂u do pracy. Chce dzia艂a膰, chce pomaga膰, chce by by艂o tu jak najlepiej. Jak dla mnie idealny kandydat.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...