Skocz do zawartości

Propozycje i uwagi - FORUM

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, señor napisał:

proponuje dodac to: https://w ww.youtube.com/watch?v=IXTJlH7g0tw (usuncie przerwe w miejscu www) do robienia ssow. Zamiast orientuj sie, byloby takie cos XDDDD

Po pierwsze - zły dział.

Po drugie - bez sensu. Tekst trudniej zauważyć a ssy mają być robione z zaskoczenia. Dźwięk tylko pomoże grać on/off. Jeszcze brakuje żebyśmy pytali czy możemy zrobić ssy.

• Premium

Skoro sie coś dzieje to proszę po raz (4?) o dodanie poradnika ss w dziale screenshotów.

Dziękuję.

I jeszcze mała drobnostka można zrobić, aby wiadomości kopiowane (kopiuj/wklej) nie przenosiły całej zawartości jaką jest kolor czcionki, wielkość, wyśrodkowanie itd? @LOLSON #URLOP 

6 godzin temu, Bezzi napisał:

Skoro sie coś dzieje to proszę po raz (4?) o dodanie poradnika ss w dziale screenshotów.

Dziękuję.

I jeszcze mała drobnostka można zrobić, aby wiadomości kopiowane (kopiuj/wklej) nie przenosiły całej zawartości jaką jest kolor czcionki, wielkość, wyśrodkowanie itd? @LOLSON #URLOP 

Przy wklejaniu tekstu formatowanego otrzymasz pod okienkiem do tworzenia posta informację "Wklejono zawartość z formatowaniem", obok masz magiczny przycisk. :P

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

1. Nie widzę kto przeglądał zamknięte tematy. 

2. Nie widzę działu adminów AWP i kilku innych serwerów.

3. Dział http://multi-head.pl/index.php?/forum/438-sprawy-ogólne/ widzą wszyscy admini. 
@Freezu @LOLSON #URLOP

4. Znowu się coś zesrało i nie mogę wrzucać filmów z YT - tak samo jak wklejam jakiś temat to nic się nie dzieje. 

Edytowane przez SQNFUN

Czy użytkownicy z rangą premium powinni mieć dostęp do działu adminów serwera (np. serwera #9, gdzie jego się tyczy)? Jeśli nie, to nie wiem skąd tę możliwość ma Ripton (oraz kilka innych osób), trzeba to naprawić. ;)

Edytowane przez Th3End

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Kiedy klikam temat błędów i propozycji w 'multiinformatorze' to przenosi mnie na pierwszą stronę zamiast do ostatniego posta.
Dalej nie widać kto przeglądał zamknięte tematy.
Wciąż nie widzę działów adminów niektórych serwerów, np. 45k czy cs:go#6,7,8 itd.

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Czy w ogóle ktoś się interesuje tym tematem po za osobami zgłaszającymi błędy? Wszystko znowu stanęło w miejscu i nic nie jest robione...

p.s żeby nie było że to spam to podbijam błędy które zgłaszam od czwartku, bo część z nich jak np. brak wglądu w działy adminów niektórych serwerów utrudniają mi pracę w UBT.

Edytowane przez SQNFUN

• Premium

@SQNFUN nie stoi w miejscu to, że ktoś nie daje info o naprawach nie znaczy, że ich nie ma. Została naprawiona rejestracja na forum i panel moda co jest dla mnie bardzo ważne, dziękuję. 

Proszę o możliwość dodawania tematów w podforach UB i BEZ UB, wiem o tym, że prosiłem o zamkniecie, ale chce zrobić porządek ze starymi tematami. Proszę także o usunięcie tego działu http://multi-head.pl/index.php?/forum/140-cod-600/

• Donator
  • Premium
  • Redaktor
47 minut temu, Bezzi napisał:

@SQNFUN nie stoi w miejscu to, że ktoś nie daje info o naprawach nie znaczy, że ich nie ma. Została naprawiona rejestracja na forum i panel moda co jest dla mnie bardzo ważne, dziękuję. 

Proszę o możliwość dodawania tematów w podforach UB i BEZ UB, wiem o tym, że prosiłem o zamkniecie, ale chce zrobić porządek ze starymi tematami. Proszę także o usunięcie tego działu http://multi-head.pl/index.php?/forum/140-cod-600/

Jeżeli jest tak jak mówisz to szkoda że jedne zgłoszenia są brane pod uwagę i naprawiane, a inne nie.

// zgłosiłem w czwartek fakt że nie mam dostępu do niektórych działów adminów i do tej pory nie zostało nic z tym zrobione, a z tego co się orientuje to nie jest jakiś problem aby dodać uprawnienia...

EDIT: @SUNN. OK ale jestem w UBT i dla mnie dostęp do wszystkich działów adminowskich serwerów jest tak samo ważny jak dla bezziego panel moderatora - kwestia ogarnięcia rangi UBT to 3minuty i nie bardzo rozumiem dlaczego czekam prawie tydzień na reakcje ze strony kogoś kto to może naprawić.

Edytowane przez SQNFUN

1 godzinę temu, SQNFUN napisał:

Jeżeli jest tak jak mówisz to szkoda że jedne zgłoszenia są brane pod uwagę i naprawiane, a inne nie.

Są rzeczy ważne i ważniejsze. Nie wszystko co jest robione z forum jest związane z tym co widzicie. Pod maską też trzeba coś naprawić.

@SQNFUN bez tego dostępu tymczasowo jakoś sobie poradzisz (są sposoby na to), a z forum offline nie będziesz miał nawet z czym sobie radzić. Nikt nie jest robotem i nie będzie robił 24/7, tym bardziej że nie ma do tego armii ludzi tylko 1-2 osoby, które poza forum również mają swoje zajęcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...