Bezzi Napisano 2 Września 2017 #470708 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Proponuje usunięcie obecnych reputacji o 1/3 1000/666 100/66 itd. Przydałby się także jakieś tytułu np. 100 - spamer 500 - multi-hedowy (ktoś :D) 1000 - stara wyga 2000 - wyjadacz Jak kiedyś O tytułach to chyba nie musze mówić Co do reputacji chodzi o zniwelowanie różnić pomiędzy nowymi userami a starymi żeby nie czuli takiej różnicy, kiedyś było coś takiego. Mam 1763 repki i chce żeby ją zmniejszyć o 1/3 czyli mniej więcej do 1200 i tak z każdym userem. Jeśli chcesz mogę obliczyć każdemu reputacje. @LOLSON Edytowane 3 Września 2017 przez Bezzi+++ Bene, NexyeR, Mamusiaa i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 2 Września 2017 #470737 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Dodać Programiście dostęp do Działu Administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 8 Września 2017 #471502 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 http://screenshot.sh/oACODuN1NemxO ---> można zmienić nie jestem już OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2017 #471713 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Może by dodać tą emotke na sb? Przyda się np. Przy jakichś spinach Missia i Olaa :D / Tralala dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Września 2017 #471902 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Września 2017 https://zapodaj.net/93841f4c639e8.png.html -> Usunąć Wolfiego z nad serwera Brakuje mi emotki :facepalm: Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Września 2017 #472144 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 (edytowane) Dnia 23.08.2017 o 19:28, BORN2KILL. napisał: Moim zdaniem ranga Redaktor FP nie powinna mieć dostępu do działu Sprawy Ogólne Podpinam sie pod tym, temat stoi, a rfp nadal ma dostęp. Sami opiekunowie, naczelni i moderacja w górę powinna mieć tam wgląd. @LOLSON Brak możliwości przenoszenia do archiwum odwołań. Edytowane 16 Września 2017 przez Sheriff de la red de Bezzi RYBSON, Born i Frost` dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 28 Września 2017 #474494 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 (edytowane) Jako "Support Admin" brak dostępu do działów. Admin Go mod 6,7,8,9 cod mod 100,200,400 Do reszty dostęp posiadam Edytowane 28 Września 2017 przez Idealna Bania Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 28 Września 2017 #474502 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 GT serwera cod 100 lvl się nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Września 2017 #474509 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Dnia 11.09.2017 o 18:33, Sheriff de la red de Bezzi napisał: Brak możliwości przenoszenia do archiwum odwołań. Nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 29 Września 2017 #474530 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Brak moderacji w dziale go mod #8 i dodanie jako OP. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 29 Września 2017 #474578 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Dodanie OP Riptona Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 30 Września 2017 #474658 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Nie można dodawać powodów warnów, coś się buguje i nie da się nic napisać. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 2 Października 2017 #475001 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 (edytowane) W redakcji po kliknięciu,,edytuj" w temacie,,terminarz prac w redakcji" jest coś popsute, bo nie można się zapisać. Jest puste pole. @LOLSON daj nie można. http://www5.zippyshare.com/v/25mJaL8c/file.html Edytowane 2 Października 2017 przez Doman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 7 Października 2017 #475539 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Moderacja w dziale http://multi-head.pl/forum/236-ubteam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Października 2017 #475540 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Dnia 11.09.2017 o 18:33, Bezzi napisał: Podpinam sie pod tym, temat stoi, a rfp nadal ma dostęp. Sami opiekunowie, naczelni i moderacja w górę powinna mieć tam wgląd. @LOLSON Brak możliwości przenoszenia do archiwum odwołań. Dnia 29.09.2017 o 06:50, Bezzi napisał: Nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Października 2017 #475541 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Dnia 31.08.2017 o 11:01, SQNFUN napisał: Proponuje aby rozbudowac system dotacji. Po pierwsze to chcialbym móc wplacać grube hajsy poprzez zwykly przelew bankowy w zlotowkach ale korzystajac z opcji na forum, nie poprzez PW. Po drugie fajnym pomyslem byloby aby nie bylo ograniczenia kwoty ktora chce wplacic, obecnie jest to chyba 5 euro, a chyba lepiej abym wplacil 3zl niz nic, co nie? Po trzecie fajnie by bylo, aby zamiast konkretnego celu ktory jest teraz ustawiony, kazdy mogl dodac notatke na co konkretnie wplaca siano. Po czwarte po kliknieciu wesprzyj nas mogloby od razu przenosic do tej strony ktora jest ustawiona w glownym pasku na gorze 'donacje'. To taka moja propozycja, ktora na pewno pomogla by w zbieraniu dodatkowych srodkow na siec. P.s prosze mi nie pisac ze jak chce wspomoc to moge zrobic to zwyklym przelewem bo nie o to mi chodzi, chodzi konkretnie o opcje donacji na forum. @aquax @Freezu Lolka nicku nie mogę znalesc cyk odświeżam Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Października 2017 #475631 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Multi informator do odświeżania mamy tam dwa zbędne tematy z lutego. Proszę o dodanie tematu z mojego działu. http://multi-head.pl/forum/119-zgłoś-cheatera/ Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 10 Października 2017 #475935 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 (edytowane) Dnia 31.08.2017 o 11:01, SQNFUN napisał: Proponuje aby rozbudowac system dotacji. Po pierwsze to chcialbym móc wplacać grube hajsy poprzez zwykly przelew bankowy w zlotowkach ale korzystajac z opcji na forum, nie poprzez PW. Po drugie fajnym pomyslem byloby aby nie bylo ograniczenia kwoty ktora chce wplacic, obecnie jest to chyba 5 euro, a chyba lepiej abym wplacil 3zl niz nic, co nie? Po trzecie fajnie by bylo, aby zamiast konkretnego celu ktory jest teraz ustawiony, kazdy mogl dodac notatke na co konkretnie wplaca siano. Po czwarte po kliknieciu wesprzyj nas mogloby od razu przenosic do tej strony ktora jest ustawiona w glownym pasku na gorze 'donacje'. To taka moja propozycja, ktora na pewno pomogla by w zbieraniu dodatkowych srodkow na siec. P.s prosze mi nie pisac ze jak chce wspomoc to moge zrobic to zwyklym przelewem bo nie o to mi chodzi, chodzi konkretnie o opcje donacji na forum. @aquax @Freezu Lolka nicku nie mogę znalesc Ponadto właśnie wpłaciłem gruby hajs poprzez obecną opcje donacji przez paypala, a belka celu się w ogóle nie ruszyła ani mojej wpłaty nie widać -.- Ogarnijcie ten system donacji, bo jak tak mają wyglądać moje kolejne wpłaty to ja dziękuję bardzo... @Freezu @LOLSON @aquax Edytowane 10 Października 2017 przez SQNFUN Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Października 2017 #475950 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 :V Nieaktualny temat na sb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Października 2017 #476300 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Donacja, majorat donacyjny (z łac. donatio) – w okresie średniowiecza darowizna dla Kościoła, przeważnie w postaci ziemi później dobra ziemskie nadane przez monarchę jako forma nagrody i uposażenia wyższych urzędników państwowych lub wysokich rangą wojskowych, a także niezbywalny majątek w ten sposób uzyskany. serio? Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 13 Października 2017 #476317 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Do niedawna po wyborze 'cala aktywnosc' widzialem to co uzytkownicy pisali, a teraz widze tylko ich aktywnosc i zeby zobaczyc co dodali musialbym wejsc w temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Października 2017 #476330 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 8 godzin temu, SQNFUN napisał: Do niedawna po wyborze 'cala aktywnosc' widzialem to co uzytkownicy pisali, a teraz widze tylko ich aktywnosc i zeby zobaczyc co dodali musialbym wejsc w temat. Masz ustawiony widok kompaktowy zmien go na widok rosrzerzony. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Października 2017 #476407 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Proponuje aby wszystkie wzory poczynajac od skarg, konczac na odwolaniach od banow byly automatycznie uzupelniane w polu tekstowym - zapobiegloby to przypadkom ze ktos niestosuje sie do wzoru. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Października 2017 #477047 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 http://multi-head.pl/forum/141-archiwum-odwołań/ Proszę o możliwość dodawania tematów w tym dziale. Niby drobnostka, ale UBT nie ma możliwości przenoszenia starych tematów do tego działu przez co robi sie mały syf w dziele odwołań. http://multi-head.pl/forum/141-archiwum-odwołań/ Pozdrawiam RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Października 2017 #477193 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Coś się potentegowało :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi