Skocz do zawartości

Q&A vol. 3. Bene - odpowiedzi.

Bene

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Przyszła pora na odpowiedzi w Q&A. Na wstępie dziękuję moim wiernym fanom za wybór tak trafnej persony jak ja. Wiedzcie, że nie ominie Was harem dziewic w niebie i Jack Daniels płynący z kranu. Pytań troszeczkę jest, dlatego postarałem się odpowiedzieć na każde w miarę wyczerpująco. Miałem lekkie problemy z oznaczeniem paru osób, postaram się to naprawić jak najszybciej ;)

Dręczącej lektury! 

@ScoobyDoo

[P] czemu Bene? 

Skrót Bene pochodzi od pierwowzoru mojego nicku, którego używałem wcześniej, a powodował łamanie języka najwybitniejszych polonistów - Benegesserith :kappa:.

Idąc dalej, Bene Gesserit jest zakonem z książki Diuna autorstwa Franka Herberta.

[P] czemu jesteś taki stary.... 

Sam jesteś starszy, butwiejący grzybie :D Tylko 24 latka na karku (no prawie 25).

[P] spożywałeś alkohol w święta? 

W ostatnie Święta Wielkiej Nocy wujek niestety nie dał spokoju i poił słowiańskim nektarem 40%.

[P] czemu sikasz na siedząco? 

A ty czemu na siedząco?:D

[P] skoczymy na dziewczynki.... ? 

Jasne, tylko trzeba się umówić. @Missia @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* @Just NoOne

[P] weźmiesz mnie ze sobą na obiad do @Missia ? 

Zależy co nam upichci. Jakiś kurczak albo wołowinka wystarczy.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

@Maajkeel

[P] Jak się kontroluje full auto z ak? 

Wspaniale! Tutaj masz nawet RPK! 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

@Th3End

[P] Jak to jest być na sieci serwerów csa nie będąc związanym z tą grą? 

Bardzo dobrze, idę poczytać serwery GO-MOD i czuje się jak bym był w innym kraju nie znając języka :D Bardzo dużo się nauczyłem, ale w cs jestem dalej słaby.

[P] Skąd takie zainteresowanie TSem? 

Kiedyś byłem zwykłym szaraczkiem jak każdy, ale po pewnym czasie własny serwer zmusił mnie do nauki. 

[P] Ile Ci zajęło oswojenie się z TS3, aby być na takim poziomie na jakim jesteś teraz? 

Aktualnie związany z programem TS3 jestem już... <wylicza hm..> Jakieś 10 lat. Co prawda nie dorównuję programistom z niemieckiego konsorcjum (tak, ts3 jest programem niemieckim), ale znam dość dużo dziur/backdoorów i problemów jakie może stworzyć błędne użytkowanie TS3. Dla chętnych odsyłam do małego ale podstawowego podręcznika TS3 :banan:Podręcznik

[P] Ile masz lat? 

Aktualnie 24 na 25!

[P] Skąd jesteś? 

Warszawa, największa wieś w Polsce.

[P] Kogo z forum znasz prywatnie? 

Jeżeli liczyć zloty (widzenie się z tzw. reala) to wszystkie osoby jakie tam się pojawiły. Jeżeli chodzi o bliższą znajomość, rozmowy prywatne etc. to tych osób zmieszczę na palcach jednej ręki. Lovki!

@Damazy ♥

[P] Jak masz na imię 

Adam.

[P]  Masz jakieś zwierzę  

Kot syjam, Milka :D.

[P] Jaką masz najlepszą muzykę 

Aktualnie słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Kiedyś miałem preferencje metalowo-rockowe, ale wyrosłem z tego (tylko się ograniczałem). Nie zmienia to faktu że dalej lubię dobre ******** :D.

[P] Co lubisz oglądać 

Seriale, dobre filmy i dobre anime.

[P] Jakie piwo lubisz 

Nie lubię piwa (da bum tss). Mocniejsze trudni, albo piwo smakowe jedynie do zaspokojenia pragnienia :D.

[P] Palisz papierosy  (lub coś lepszego) 

W życiu, nie cierpię papierosów konwencjonalnych (efajka czasem pyknąć mogę). Ewentualnie popykam z przyjemnością sziszę albo coś w lufce :ninja:.

@HeadStyle

[P] Masz dziewczynę lub chłopaka ?  

Mam komputer :wub:.

[P] Ulubiona mapa w CS ? 

De Dust 2? Nie mam takiej :D

[P] Uprawiasz jakiś sport  ? 

Wcześniej siatkówkę i trochę piłki. Aktualnie głównie szermierka i strzelectwo sportowe z broni palnej.

[P] Dasz swoje zdjęcie ? 

Pradawne zdjęcie z serii epickie malenże:

[P] Cs Go czy Cs 1.6 ? 

Zdecydowanie GO.

@happy

[P] Czy na zlocie następnym znowu wyniesiemy kajak? 

Tak, a w kajaku jakiegoś pijoka.

[P] Czy dosłownie uznawałeś że @Consecuente musi odpłynąć podstawiając kajak? 

W końcu sam mu polewałem "drunki" z palemką :D

@Just NoOne

[P] Ak47 czy Ak74m? 

Dokładnie wz. 96 Beryl i Beryl M762. Z Twoich podanych to Ak74m - nowsza konstrukcja! Ak47 jest z rlat 49'-59' xD

[P] Beryl czy mini beryl? 

Pełna wersja. Mini jest dla załóg pojazdów i babek :D

[P] Czemu mnie wyzywasz od deski? 

Jaa? To przecież deska do prasowania!

[P] Chcesz się bić? 

Nie dosięgniesz mnie krótkimi łapkami desko!

[P] Czemu Bene, a nie Benek? 

A czemu Benek a nie Bene?

[P] Co dzisiaj jadłeś? 

Top Chips o smaku grilowanych warzyw i żurek.

{P} Głodny jesteś? 

Tak, zrobisz jeść? Co lubisz szamać?

[P] Co teraz robisz? 

W sumie to biegam po poligonie (taki miał być plan ale zaspałem), więc muszę iśc do sklepu po towar do mieszania jagodzianki w szybkowarze. Potem tylko siłownia w autobusie i lekcje na wczoraj.

[P] Pozdrowisz kalafiorze? 

Jak dasz telefon do siostry :wub: 

@VEX`

[P] Czemu nie chcesz dać mi tego co chce? ;-; 

Nie oddam cnoty!

[P] Jak oceniasz swoje umiejętności strzeleckie w skali 1-10? 

Teoria 8/10 Praktyka 6/10 (10 to mistrz Shao-Lin).

[P] Masz jakieś plany związane ze stanowiskami na forum? 

Technik TS3 - ciągniemy TS do końca, Moderacja? Bene Beton, będą krzyki, już niedługo :grozny:.

@Natsu!

[P] Naruto czy Sasuke? 

Saske się mówi!

[P] Hinata czy Sakura? 

Hinata :>.

[P] Kakashi czy Obito? 

Obito.

[P] Wolalbys zostac uczniem Minato czy Jiraya'i? 

Trudny wybór, jeden epicki i drugi. Ale z umiejętności wolał bym posiadać Żółty Błysk Konohy.

[P] Hashirama czy Madara? 

Madara, bardziej legendarna postać!

[P] Genjutsu czy ninjutsu? 

Genjutsu, Itachi niszczył system.

@Master

[P] Co najbardziej szalonego zrobiłeś w swoim życiu? 

Przyszedłem na tą sieć.

@SQNFUN

(P) Skoro nie grasz w csa to w jaki sposób znalazłeś się na sieci? Rozbuduj swoja wypowiedz. 

Wielki temu niejaki Old popsuł TS3. Smutny Badeusz wezwał wspaniałego rycerza Bene do pokonania smoka w postaci błędów i problemów na serwerze. Niestety Bene musiał wszystko zburzyć u budować ręcznie. Został w nowym królestwie, gdzie poznał masę wspaniałych ludzi, został opiekunem nowego przybytku, a ostatnio zaczął nadzorować zachowania ludzi w królestwie.

@Missia

[P] Co chcesz na obiad jak do mnie przyjedziesz? 

Najpierw zjemy kolację ze śniadaniem a potem wszystko co upichcisz :D

[P] Z kim romansujesz na sieci? 

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Dalej Klikasz? Jeszcze tylko troszkę...

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Jesteś Twardym zawodnikiem. Odpowiedź za rogiem.

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Po co Ci to wiedzieć? 

Spoiler
Spoiler
Spoiler

Serio, odpuść sobie.

Spoiler
Spoiler
Spoiler

No dobrze, skoro tak bardzo chcesz wiedzieć..

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

To powiem Ci to że tajemnica! :0potul:

Spoiler

Na pocieszenie dowcip:

[P] Czy byłeś kiedyś w friendzone? 

xD jestem :( - help.

[P] Opisz swój ideał dziewczyny. 

Spoiler

@Frost`

[P] Ile wódki walniesz na raz? 

Nie mam pojęcia, możliwe że wypił bym te mityczne 0.5 z butelki do dzioba, ale skończyło by to się źle po 10 minutach :D

[P] W jakim czasie rozłożysz i złożysz kałacha? 

Rozkładanie około 9-10 sekund / Składanie już dłużej, około 19.

[P] Lubisz imprezować? 

Lubim, ale z głową! Fajnie się ogląda pijanych ludzi, którzy ledwo żyją. Badek pamięta kanapkę!

@z.r.a.z.

[P] kiedy ranne wstają zorze?

Kiedy ranne wstają zorze,

Tobie ziemia, Tobie morze.

Tobie śpiewa żywioł wszelki,

Bądź pochwalon, Boże wielki!

A człowiek, który bez miary,

Obsypany Twymi dary,

Coś go stworzył i ocalił,

A czemuż by Cię nie chwalił?

Ledwie oczy przetrzeć zdołam,

Wnet do mego Pana wołam,

Do mego Boga na niebie,

I szukam Go koło siebie.

Wielu snem śmierci upadli,

Co się wczora spać pokładli

My się jeszcze obudzili,

Byśmy Cię, Boże, chwalili.

[P] dobrze? dlaczego dobrze? 

Uważam, że jest dobrze, dlatego, iż, ponieważ, że tak.

[P] czy łacina pomogła Ci w życiu? 

Quod sic! Didici a valde bonus Latine. loqui et scribere Ego potest, et tu?

Dziękuję za pytania, teraz łapcie odpowiedzi ;)

Pozdrawiam, Benedykt Rakieta.

PS oceńcie piękną sygnaturę dla mojego taty @Consecuente :D

3 minuty temu, Bezzi napisał:

Hahahah @Bene rozwaliłeś mnie tymi spoilerami :D A tak na serio bardzo fajnie Ci wyszły odpowiedzi troszkę tajemniczo, ale jak najbardziej na + :D 

Z kim romansujesz każdy wie :kappa: 

na szczęście nikt nie wie :> (zaufanie!)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...