Skocz do zawartości

Q&A vol. 3. Bene - odpowiedzi.

Bene

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium
  •  VIP

Witajcie! Przyszła pora na odpowiedzi w Q&A. Na wstępie dziękuję moim wiernym fanom za wybór tak trafnej persony jak ja. Wiedzcie, że nie ominie Was harem dziewic w niebie i Jack Daniels płynący z kranu. Pytań troszeczkę jest, dlatego postarałem się odpowiedzieć na każde w miarę wyczerpująco. Miałem lekkie problemy z oznaczeniem paru osób, postaram się to naprawić jak najszybciej ;)

Dręczącej lektury! 

@ScoobyDoo

[P] czemu Bene? 

Skrót Bene pochodzi od pierwowzoru mojego nicku, którego używałem wcześniej, a powodował łamanie języka najwybitniejszych polonistów - Benegesserith :kappa:.

Idąc dalej, Bene Gesserit jest zakonem z książki Diuna autorstwa Franka Herberta.

[P] czemu jesteś taki stary.... 

Sam jesteś starszy, butwiejący grzybie :D Tylko 24 latka na karku (no prawie 25).

[P] spożywałeś alkohol w święta? 

W ostatnie Święta Wielkiej Nocy wujek niestety nie dał spokoju i poił słowiańskim nektarem 40%.

[P] czemu sikasz na siedząco? 

A ty czemu na siedząco?:D

[P] skoczymy na dziewczynki.... ? 

Jasne, tylko trzeba się umówić. @Missia @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* @Just NoOne

[P] weźmiesz mnie ze sobą na obiad do @Missia ? 

Zależy co nam upichci. Jakiś kurczak albo wołowinka wystarczy.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

@Maajkeel

[P] Jak się kontroluje full auto z ak? 

Wspaniale! Tutaj masz nawet RPK! 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

@Th3End

[P] Jak to jest być na sieci serwerów csa nie będąc związanym z tą grą? 

Bardzo dobrze, idę poczytać serwery GO-MOD i czuje się jak bym był w innym kraju nie znając języka :D Bardzo dużo się nauczyłem, ale w cs jestem dalej słaby.

[P] Skąd takie zainteresowanie TSem? 

Kiedyś byłem zwykłym szaraczkiem jak każdy, ale po pewnym czasie własny serwer zmusił mnie do nauki. 

[P] Ile Ci zajęło oswojenie się z TS3, aby być na takim poziomie na jakim jesteś teraz? 

Aktualnie związany z programem TS3 jestem już... <wylicza hm..> Jakieś 10 lat. Co prawda nie dorównuję programistom z niemieckiego konsorcjum (tak, ts3 jest programem niemieckim), ale znam dość dużo dziur/backdoorów i problemów jakie może stworzyć błędne użytkowanie TS3. Dla chętnych odsyłam do małego ale podstawowego podręcznika TS3 :banan:Podręcznik

[P] Ile masz lat? 

Aktualnie 24 na 25!

[P] Skąd jesteś? 

Warszawa, największa wieś w Polsce.

[P] Kogo z forum znasz prywatnie? 

Jeżeli liczyć zloty (widzenie się z tzw. reala) to wszystkie osoby jakie tam się pojawiły. Jeżeli chodzi o bliższą znajomość, rozmowy prywatne etc. to tych osób zmieszczę na palcach jednej ręki. Lovki!

@Damazy ♥

[P] Jak masz na imię 

Adam.

[P]  Masz jakieś zwierzę  

Kot syjam, Milka :D.

[P] Jaką masz najlepszą muzykę 

Aktualnie słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Kiedyś miałem preferencje metalowo-rockowe, ale wyrosłem z tego (tylko się ograniczałem). Nie zmienia to faktu że dalej lubię dobre ******** :D.

[P] Co lubisz oglądać 

Seriale, dobre filmy i dobre anime.

[P] Jakie piwo lubisz 

Nie lubię piwa (da bum tss). Mocniejsze trudni, albo piwo smakowe jedynie do zaspokojenia pragnienia :D.

[P] Palisz papierosy  (lub coś lepszego) 

W życiu, nie cierpię papierosów konwencjonalnych (efajka czasem pyknąć mogę). Ewentualnie popykam z przyjemnością sziszę albo coś w lufce :ninja:.

@HeadStyle

[P] Masz dziewczynę lub chłopaka ?  

Mam komputer :wub:.

[P] Ulubiona mapa w CS ? 

De Dust 2? Nie mam takiej :D

[P] Uprawiasz jakiś sport  ? 

Wcześniej siatkówkę i trochę piłki. Aktualnie głównie szermierka i strzelectwo sportowe z broni palnej.

[P] Dasz swoje zdjęcie ? 

Pradawne zdjęcie z serii epickie malenże:

[P] Cs Go czy Cs 1.6 ? 

Zdecydowanie GO.

@happy

[P] Czy na zlocie następnym znowu wyniesiemy kajak? 

Tak, a w kajaku jakiegoś pijoka.

[P] Czy dosłownie uznawałeś że @Consecuente musi odpłynąć podstawiając kajak? 

W końcu sam mu polewałem "drunki" z palemką :D

@Just NoOne

[P] Ak47 czy Ak74m? 

Dokładnie wz. 96 Beryl i Beryl M762. Z Twoich podanych to Ak74m - nowsza konstrukcja! Ak47 jest z rlat 49'-59' xD

[P] Beryl czy mini beryl? 

Pełna wersja. Mini jest dla załóg pojazdów i babek :D

[P] Czemu mnie wyzywasz od deski? 

Jaa? To przecież deska do prasowania!

[P] Chcesz się bić? 

Nie dosięgniesz mnie krótkimi łapkami desko!

[P] Czemu Bene, a nie Benek? 

A czemu Benek a nie Bene?

[P] Co dzisiaj jadłeś? 

Top Chips o smaku grilowanych warzyw i żurek.

{P} Głodny jesteś? 

Tak, zrobisz jeść? Co lubisz szamać?

[P] Co teraz robisz? 

W sumie to biegam po poligonie (taki miał być plan ale zaspałem), więc muszę iśc do sklepu po towar do mieszania jagodzianki w szybkowarze. Potem tylko siłownia w autobusie i lekcje na wczoraj.

[P] Pozdrowisz kalafiorze? 

Jak dasz telefon do siostry :wub: 

@VEX`

[P] Czemu nie chcesz dać mi tego co chce? ;-; 

Nie oddam cnoty!

[P] Jak oceniasz swoje umiejętności strzeleckie w skali 1-10? 

Teoria 8/10 Praktyka 6/10 (10 to mistrz Shao-Lin).

[P] Masz jakieś plany związane ze stanowiskami na forum? 

Technik TS3 - ciągniemy TS do końca, Moderacja? Bene Beton, będą krzyki, już niedługo :grozny:.

@Natsu!

[P] Naruto czy Sasuke? 

Saske się mówi!

[P] Hinata czy Sakura? 

Hinata :>.

[P] Kakashi czy Obito? 

Obito.

[P] Wolalbys zostac uczniem Minato czy Jiraya'i? 

Trudny wybór, jeden epicki i drugi. Ale z umiejętności wolał bym posiadać Żółty Błysk Konohy.

[P] Hashirama czy Madara? 

Madara, bardziej legendarna postać!

[P] Genjutsu czy ninjutsu? 

Genjutsu, Itachi niszczył system.

@Master

[P] Co najbardziej szalonego zrobiłeś w swoim życiu? 

Przyszedłem na tą sieć.

@SQNFUN

(P) Skoro nie grasz w csa to w jaki sposób znalazłeś się na sieci? Rozbuduj swoja wypowiedz. 

Wielki temu niejaki Old popsuł TS3. Smutny Badeusz wezwał wspaniałego rycerza Bene do pokonania smoka w postaci błędów i problemów na serwerze. Niestety Bene musiał wszystko zburzyć u budować ręcznie. Został w nowym królestwie, gdzie poznał masę wspaniałych ludzi, został opiekunem nowego przybytku, a ostatnio zaczął nadzorować zachowania ludzi w królestwie.

@Missia

[P] Co chcesz na obiad jak do mnie przyjedziesz? 

Najpierw zjemy kolację ze śniadaniem a potem wszystko co upichcisz :D

[P] Z kim romansujesz na sieci? 

Pokaż ukrytą zawartość

[P] Czy byłeś kiedyś w friendzone? 

xD jestem :( - help.

[P] Opisz swój ideał dziewczyny. 

Pokaż ukrytą zawartość

@Frost`

[P] Ile wódki walniesz na raz? 

Nie mam pojęcia, możliwe że wypił bym te mityczne 0.5 z butelki do dzioba, ale skończyło by to się źle po 10 minutach :D

[P] W jakim czasie rozłożysz i złożysz kałacha? 

Rozkładanie około 9-10 sekund / Składanie już dłużej, około 19.

[P] Lubisz imprezować? 

Lubim, ale z głową! Fajnie się ogląda pijanych ludzi, którzy ledwo żyją. Badek pamięta kanapkę!

@z.r.a.z.

[P] kiedy ranne wstają zorze?

Kiedy ranne wstają zorze,

Tobie ziemia, Tobie morze.

Tobie śpiewa żywioł wszelki,

Bądź pochwalon, Boże wielki!

A człowiek, który bez miary,

Obsypany Twymi dary,

Coś go stworzył i ocalił,

A czemuż by Cię nie chwalił?

Ledwie oczy przetrzeć zdołam,

Wnet do mego Pana wołam,

Do mego Boga na niebie,

I szukam Go koło siebie.

Wielu snem śmierci upadli,

Co się wczora spać pokładli

My się jeszcze obudzili,

Byśmy Cię, Boże, chwalili.

Expand  

[P] dobrze? dlaczego dobrze? 

Uważam, że jest dobrze, dlatego, iż, ponieważ, że tak.

[P] czy łacina pomogła Ci w życiu? 

Quod sic! Didici a valde bonus Latine. loqui et scribere Ego potest, et tu?

Dziękuję za pytania, teraz łapcie odpowiedzi ;)

Pozdrawiam, Benedykt Rakieta.

PS oceńcie piękną sygnaturę dla mojego taty @Consecuente :D

• Donator
  • Premium
  •  VIP
  W dniu 22.04.2017 o 13:22, Bezzi napisał:

Hahahah @Bene rozwaliłeś mnie tymi spoilerami :D A tak na serio bardzo fajnie Ci wyszły odpowiedzi troszkę tajemniczo, ale jak najbardziej na + :D 

Z kim romansujesz każdy wie :kappa: 

Expand  

na szczęście nikt nie wie :> (zaufanie!)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...