5g_KoLoS Napisano 22 Lipca 2017 #462475 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Witam serdecznie, Wiem że temat był wałkowany 100000000000x, natomiast chciałbym zaproponować zorganizowanie turnieju 5v5 ONLY STEAM Mogę podjąć się zorganizowania drużyn, kilka osób chętnych już mam które nie są 15 latkami co zaraz się rozmyślą dlatego chciałbym aby temat nie został od razu zamknięty. PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ bezsensownymi postami typu "ale to już było", "masa wysiłku", "brak czasu, serva" itp. itd. Otóż moglibyśmy zrobić to pod koniec wakacji albo na początku września, co wiąże się z rozpoczęciem szkoły przez wielu graczy, natomiast jest to okres czasu gdzie można by wszystko na spokojnie dograć. Proszę o konstruktywne wypowiedzi osób zainteresowanych oraz nie zamykanie tematu "nie bo nie, turnieju nie będzie" Wstępnie termin określam na koniec sierpnia/początek września. Jak nie będzie pasował to dobierzemy bardziej dogodny. Server postaram się ogarnąć także bez sceptycznego podejścia jak narazie. Pozdro 5g KoLoS PS: Team 5g już prawie mam ogarnięty, Jeżeli ktoś byłby zainteresowany a nie ma teamu bądź szuka osób do grania również niech się wypowiada Edytowane 22 Lipca 2017 przez 5g_KoLoS . Baniatowaty, __JaToHipHop__, Born i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__JaToHipHop__ Napisano 22 Lipca 2017 #462522 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Wiadomka u mnie + za pomysł, Lubie wyzwania ponadto to może pokazać własne umiejętności każdego z osobna oraz fajną zabawe .Jestem jak najbardziej za tym ! Mam nadzieje że ktoś zapropsuje jeszcze ten pomysł i dojdzie on do skutku ^^ . Z fartem ! elo 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 22 Lipca 2017 #462525 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Jestem jak najbardziej za owym turniejem z chęcią bym zagrał. 5g_KoLoS i Tomass ツ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 22 Lipca 2017 #462526 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Również jak najbardziej bym zagrał tylko nie wiadomo czy to wypali 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 22 Lipca 2017 #462530 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Już były kiedyś takie turnieje i pierwszy wypalił, a drugi był kompletną klapą, ponieważ organizator sam nie potrafił zapanować nad graczami. Masz moje błogosławieństwo synu, jeżeli zajmiesz tym się profesjonalnie. Jakby już wypaliło to możesz do mnie pisać, pomogę. Pozdrawiam! Tomass ツ, #RELOP i 5g_KoLoS dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Lipca 2017 #462532 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Zagrałbym, ale nie wiadomo czy będzie na tyle chętnych. Hmm... no jestem na tak . P.S Najlepiej żeby ci twoi znajomi byli z MH, bo tak to każdy może sobie zorganizować swoich "dobrych graczy". Edytowane 22 Lipca 2017 przez breed 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Lipca 2017 #462535 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 To i tak nie wypali zawsze komuś coś wypadnie i zrobi się garstka osób. Sam chętnie wziąłbym udział w takim turnieju, trzymam kciuki 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 22 Lipca 2017 Autor #462536 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) @BORN2KILL. ja swój team składam z graczy #2, nikogo spoza server'ów mh brał nie będę. Jeżeli macie jakichś graczy z którymi chcielibyście zagrać, być w teamie to tagujcie ich. Jeżeli zbierze się grupa powiedzmy 8 teamów to dobrze jakby 1 osoba decyzyjna do kontaktu była także musi więcej osób wiedzieć po prostu i się wstępnie określić, Jeżeli termin nie będzie wszystkim odpowiadał to ustalimy jakiś bardziej dogodny tak aby większa rzesza mogła uczestniczyć. Edytowane 22 Lipca 2017 przez 5g_KoLoS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 22 Lipca 2017 #462543 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Jeśli to miało by wypalić to jak najbardziej jestem za turniejem 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 22 Lipca 2017 #462572 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Jestem za Na 400 może się jakaś ekipa znajdzie 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRaku Napisano 22 Lipca 2017 #462635 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Chętnie zagram 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 23 Lipca 2017 #462639 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 @^^RYBSON^^ @PodajeHazloOkon co o tym sądzicie? Wchodzimy w to? Tylko Rybka niech steama ogarnie 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 23 Lipca 2017 #462641 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Jak dla mnie git pomysł @^^RYBSON^^ ogarniaj steama i wchodzimy w to :v@^^RYBSON^^ nie gadaj, że za jakiegoś coucha masz czas ogarniaj steam'a i wjeżdżamy w turniej Edytowane 23 Lipca 2017 przez PodajeHazloOkon 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 23 Lipca 2017 #462644 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ciekawy pomysł, można by z każdego serwera po 5 ogarnąć jakby chcieli, ale obawiam się co do graczy go mod'ów, tych co będą wkraczać w rok szkolny.tez bym zagrał 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Lipca 2017 #462652 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Taa, każdy się deklaruje że zagra ale i tak nic z tego nie będzie - już widzę jak drużyny będą się ustawiać na mecze xDDD Wiadomo jak te pomysły takich turniejów się kończyły no ale życzę powodzenia... 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Lipca 2017 #462662 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Pomysł fajny i wgl ja to nie mam steam ale mogę robić za coucha drużyny z 200. O ile ten turniej się odbędzie xddd 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 23 Lipca 2017 #462664 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jeśli ten turniej odbył by się we wrześniu lub j w jego połowie to ZGLASZAM SIĘ. Jeszcze taka mała rada, polecam ci zrobić taki serwer jak jest do mixów. 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 24 Lipca 2017 Autor #462921 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 @Doman@Bezzi@Missia@`KinG`@PodajeHazloOkon@koksy@DrRaku@Janek Snieg@Tomass ツ@Strażnik Gracuś@~KUCYK~@__JaToHipHop__@BORN2KILL. Czy macie wstępnie dograne jakieś osoby z którymi moglibyście zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 24 Lipca 2017 #462923 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 A mie lepiej jakbyśmy sie wymieszali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 24 Lipca 2017 #462924 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 @5g_KoLoS Wiesz nie będzie problemu zebrać powiedz do kiedy a podam moich kompanów z drużyny Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__JaToHipHop__ Napisano 24 Lipca 2017 #462925 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 @5g_KoLoS w sumie nie zajmowałem się tym :D, zdałem się na ciebie ale mogę coś poogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 24 Lipca 2017 #462926 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Ciekawy pomysł, można by zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 24 Lipca 2017 #462929 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Moim zdaniem powinieneś się zapoznać z tymi tematami: I na podstawie tego zrobić ten turniej tak samo lub podobnie. Nie widzę sensu, aby drużyny się zapisywały pod tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 24 Lipca 2017 #462932 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 (edytowane) Patrzę i tak odrobinkę widzę, że z kolosa to taki ala ogranizator majora PGL. Jak coś zawsze mogę pomóc w organizowaniu tego turnieju, losować drużyny itp. bo jednak nie oszukujmy się, jeżeli ktoś weźmie ekipę ze skillowych serwerów (czyt. dd2/dd2#2) z 5k godzin na steam, to wiadomo że taka ekipa z np. csgo moda5 nie ma szans na nich, więc proponuję zebrać powiedzmy te 30 osób, a następnie wykonać losowanie teamów, bo to nie ma być turniej o nagrody, a o dobrą zabawę. @`KinG` No właśnie, o tym mówię. Bezpieczniejsze będzie wybranie 20-30 osób, zebranie ich nicków, stażu w csie, liczbą godzin itp. (danymi odnośnie csa) i przyłączyć każdego tak, aby był sens gry. np. Th3End Strażnik Gracuś Tomass BORN2KILL logiś Z takim teamem wiadomo że nikt nie wygra xdd Wiadomo, że każdy z tych osób ma jakiś poziom i potrafią grać nie chcąc chwalić, więc proponuję zebrać kilka osób i zamaist 5 takich gladiatorów w jednym teamie, dobrać ich jako kapitanów do innych drużyn a dołączyć kolejno inne osoby, słabsze, lecz umiejące grać rzecz jasna. @`KinG` No to w takim razie musielibyśmy w ostatnim czasie (gdy będziemy mieli serwer i drużyny) do buraczków i to ustalić, bo sami nie możemy decydować, rzecz jasna. Ja nie gram, więc no... Tylko podjąłem się współorganizacji. Edytowane 26 Lipca 2017 przez Th3End Born, Tomass ツ, 5g_KoLoS i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 24 Lipca 2017 #462936 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 (edytowane) @Th3End ja moge załatwić lepsze osoby z 10k na steam, ale co to za sens grać z takimi jak ich nawet nie zabijesz. Tak jak pisałem wcześniej i dalej to Pisze wybrać z 30 osob 6-ciu kapitanów losujemy składy i GRAM. @Th3End E tam, gdyby Gracjana nie mieli to na spokojnie da sie z nimi wygrać Ja bym do tego turnieju dodał jeszcze nagrody żeby było walczyć o co - nie mowie tu o premkach na miesiąc tylko zalozmy VIPY na dowolnym serwerze na tydzień. Poza tym ty chyba oporowy jakoś bardzo nie jesteś mam rację? Edytowane 24 Lipca 2017 przez `KinG` Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi