Wiater Napisano 26 Lipca 2017 #463396 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Jestem na tak i chetbie zagram??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463411 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Wstępnie zbilansowane składy plasują się w ten sposób, małe zmiany bo dołączył Wiater i zmieszałem 3 teamy. Wszelkie chęci zmian będą weryfikowane. Wszelkie pytania czy niejasności proszę wyjaśniać ze mną bądź z @Th3End "*" Oznacza iż dany gracz jest kapitanem drużyny. T1 1.[5g] KoLoS * 2.Shoter @MeGusta 3.Gocha Pierdziocha/Z00m! @gocha pierdziocha 4._Jatohip-hop_ @__JaToHipHop__ 5.Danke @Inte Tillgänglig Danke:* T2 1.Born2kill * @BORN2KILL. 2.Just noone @Just NoOne 3.Grzelak @GrzelaKK 4.Buzia @buzia<3 5. Niko @Niko121 T3 1.Bezzi* @Bezzi 2.Podajehazlokon @PodajeHazloOkon 3.Vex @VEX` 4.Majkel @Maajkeel 5.Wandi @wandik T4 1.Tomass * @Tomass ツ 2.Koksy @koksy 3.Kucyk @~KUCYK~ 4.Missia @Missia 5. Rybson @^^RYBSON^^ T5 1.Lovass * @LOVASSS 2.Lou @LosBlancos 3.Wiater @Wiater 4.DJ> @DJ19 5.QQ @QQisBAck T6 1.Aureox * @:.Aureox:. 2.Dr Raku/Spanish @DrRaku 3.ZamknijZimnoBoMiOkno @ZamknijZimnoBoMiOkno 4.Kameleon @Kameleon/Goku 5.SqnFun @SQNFUN T7 1.Stefan* @5tefan 2.Sylwia @Sylwia^^ 3.Senor @señor 4.Zyga16 @zyga16 5. Piras @Piras T8 1.IdealnaBania * @Strażnik Gracuś 2.Janek snieg @Janek Snieg 3.Ripton @Ripton 4.Doman @Doman 5.Aga @.:Aga:. Rezerwy jak na tą chwilę : @skribble Edytowane 31 Lipca 2017 przez 5g_KoLoS update team 5v5 Maajkeel, Janek Snieg, Doman i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillFromNOOB Napisano 26 Lipca 2017 #463412 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Mnie sie podoba teamm, ale czemu nie ma 5vs5 tyko 4vs4 ? A po zatym najlepiej jak by to sie odbylo w niedziele tak o 15 Edytowane 26 Lipca 2017 przez buzia<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 26 Lipca 2017 #463414 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Ja nie jestem zawodnikiem który jest w 100% pewnym iż nie wiem kirdy będę miał komputer więc jak narazie jesten 50/50. Dobrze jakby moja druzyna miala kogos na zastepstwo. Edit. @SQNFUN ja nie wymiekam tylko mam problem z komputerem a czas mam ograniczony jak go naprawie a nie chce zostawiać swojej drużyny na lodzie więc wole to teraz napisać. Edytowane 26 Lipca 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 26 Lipca 2017 #463416 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) jest jeszcze opcja zapisania sie?@5g_KoLoS to zapisz mnie Edytowane 26 Lipca 2017 przez señor 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 26 Lipca 2017 #463418 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Proponuję dodać zawodników rezerwowych, jakby ktoś nagle nie mógł się zjawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 26 Lipca 2017 #463419 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 podbijam pytanie wyżej - zakładam że masa osób wymięknie dlatego jakby było trzeba graczy to ja również jestem chętny 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463420 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @señor jak najbardziej, jeżeli uzbieramy jeszcze 8 osób to zmienimy teamy na 5v5 i będzie wtedy również 8 drużyn, jeśli nie to zrobimy listę rezerwowych i zamienimy później, dlatego po prostu wstępnie je rozpisaliśmy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Lipca 2017 #463423 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Dlaczego jestem wpisany z użytkownikami z którymi nawet nie rozmawiałem. Myślałem, że samemu sobie dobieramy zespoły.. Ripton i Tomass ツ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 26 Lipca 2017 #463424 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Najlepiej jakby turniej się odbył na jakiś weekend albo 15 sierpnia to byłby taki ukłon w stronę pracujących Co do teamów wyjdzie w praniu jak to zostało wymieszane i mam nadzieję jeszcze kilku chętnych się znajdzie, żeby po 5 w teamie było. 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Lipca 2017 #463426 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Zgłaszam się, mam steam koksy i Janek Snieg dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__JaToHipHop__ Napisano 26 Lipca 2017 #463435 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Dream team jest także gitara , ale tak jak napisał @koksy fajnie by było żeby turniej odbył sie w jakiś week najlepiej w godzinach popołudniowych, bo niestety zdarza się i sobota pracująca Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Lipca 2017 #463436 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @5g_KoLoS tylko powiadom mnie jak się miejsce czy coś zwolni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 26 Lipca 2017 #463460 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Halo, Panie Prezesie, można mnie dopisać, w końcu jakiś bot się przyda Przecież to tylko dla rozrywki Jeśli miało by to być między 5, a 11 sierpnia to z góry odpadam, wyjeżdżam. 5g_KoLoS i KillFromNOOB dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 26 Lipca 2017 #463468 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Jeśli to ma być w ten weekend, to ja odpadam. Mogę być na rezerwie. @5g_KoLoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 27 Lipca 2017 #463477 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Dnia 22.07.2017 o 15:36, 5g_KoLoS napisał: Otóż moglibyśmy zrobić to pod koniec wakacji albo na początku września, co wiąże się z rozpoczęciem szkoły przez wielu graczy, natomiast jest to okres czasu gdzie można by wszystko na spokojnie dograć. @Just NoOne czytaj wyżej 1 post ogólnie, ale jeśli wakacje wasze szkolne kończą się w ten weekend, to te czasy strasznie się dla mnie zmieniły. Myślałem że ponad miesiąc jeszcze, nie sądziłem że mam ustawioną złą datę na laptopie i wgl. @.:Aga:. to samo, co wyżej. pod koniec to wątpię że początek sierpnia. @Th3End i @5g_KoLoS. A ja proszę was jedno, bo ludzie chętni robi się harmider. Określcie plan działania jak ma wyglądać ten turniej. Czyli co mam na myśli: plan działania jak ma wyglądać turniej. -czas trwania nie więcej -jak mają odbywać się spotkania meczy, czy wy ustalacie termin, czy zespoły same dogadują się i tak dalej -podział grupy bo3 i tak dalej -serwer skąd -nagrody czy są, jak nie, zapraszam na rozmowę na pw ale to szczegół ważne to wyżej. ~MiyaGu* i Doman dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 27 Lipca 2017 #463506 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 @Doman @Strażnik Gracuś jakie szczęście, że na tych botków trafiłam <3 Wytrzymacie ze mną? Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 27 Lipca 2017 #463507 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) @happy #URLOP bez obaw, mam w głowie jak to ma wyglądać (w formie graficznej chcę zrobić aby było przejrzyste, lub po prostu wypisać), ale musimy czekać na odpowiedź od znajomego kolosa, czy udostępni serwer, czy trzeba będzie wykupić. No tak jak napisałeś, będzie to wyglądało mniej więcej tak; -Grane 3 mapy (system BO3) dd2, inf oraz train. Oczywiste jest, że gramy do przewagi dwu-mapowej, aby wygrać (zrobione jest to dlatego, aby dany team, miał szansę wrócić i wyeliminować potencjalnego faworyta meczu) - 30 rund, friendlyfire włączony, runda po 2 minuty, czas bomby od zaplantowania do 35 sekund. -Wstępnie planujemy "wypuścić" 8 zespołów, więc logicznie myśląc, wedle mojego graficznego wyobrażenia od razu zaczynamy od ćwierćfinału. Wszystko wam przedstawimy w tym, lub osobnym temacie (aby bylo przejrzyście i nie trzeba było odkopywać z x strony tematu) co i jak. Przedstawimy wszystkie zasady, reguły, mini regulamin itp. co się znajduje, co trzeba zrobić, przy tym zobaczycie jak wspomniałem (z mojej strony) tabelę, na której musicie się wzorować, a raczej kapitanowie waszych drużyn, aby zwołać ekipę i grać tego i tego dnia, po tych i po tych teamach. Muszę tylko dorwać odpowiednią osobę. Co do tego serwera, to wspomnę, że jeżeli osoba nie da znać, lub odmówi, to data się przedłuży z ewentualnego tego piątku-soboty na następny weekend, aby wszystko było dopracowane. @Strażnik Gracuś Myślę, że nie ma co za bardzo wzorować, wręcz "zrzynania" 1 do 1 z turniejów typu major itp. z csgo, ponieważ tam jest to łatwe do zrobienia, a w 1.6 nie tak łatwo, wybrane są te mapy, które na pewno są znane każdemu steamowcowi, bo chociaż raz grał na tych mapach, więc sądzę, żen ie ma potrzeby robienia tego typu wyboru map, pula trzech map stanowczo wystarczy. @`KinG` nuke rozważaliśmy razem z kolosem, lecz doszliśmy do porozumienia, że train będzie dobrym wyjściem. cobblestone w 1.6 jest jak [coś] wyjęte z jelita psa, ze względów wyglądu i rzadkości grania tej mapy odpada. Edytowane 27 Lipca 2017 przez Th3End Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 27 Lipca 2017 #463508 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) @Th3End A gdzie de_tuscan de_mirage? ja chciałbym te mapy zrób bany map @Sylwia^^ Eh może i szczęście @Th3End Info na de_train 90% osób z turnieju "ZA POCIĄGIEM" Edytowane 27 Lipca 2017 przez Strażnik Gracuś Th3End i Doman dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 27 Lipca 2017 #463510 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) @Th3End Nuke ? Cobblestone? Zaginęły? @Th3End ale to jest bez sensu grać turniej oparty na trzech mapach.... dobrze ze nie gramy only dd2 turnieju Edytowane 27 Lipca 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 27 Lipca 2017 #463519 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 @Th3End zgodze tu sie z @`KinG` nuke bylby lepszy od traina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 27 Lipca 2017 Autor #463520 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 @Strażnik Gracuś jeżeli będzie ustalony ostateczny skład z/bez rezerwowych ewentualnie, wtedy kapitanowie dogadają się co do map, mam nadzieję że dojdziemy do kompromisu, @`KinG` Nie ma co też spinać pośladów. postaramy się wyjść na przeciw wszystkim oczekiwaniom tak aby każda drużyna grała "swoją" mapkę. Server będzie pewnie po weekendzie, jeśli pójdzie po mojej myśli wszystko, istnieje szansa na kolejny turniej, już bardziej na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 27 Lipca 2017 #463523 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Ja sie wypisuje bo nie bede mial komps na czas turnieju i teraz tez go bie mam wpiszcie do mojej druzyny senora czy innego zastepczego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillFromNOOB Napisano 27 Lipca 2017 #463570 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 A nie moze ten turniej sie odbyc w niedziele, w tedy kazdy by mial czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 27 Lipca 2017 #463575 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Nie panikujcie... Co prawda serwer już mamy, lecz trwają poprawki wizualne, techniczne, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik, aby nie było problemów. Turniej odbędzie się za tydzień, w piątek wieczorem, a jeśli nie to z soboty na niedzielę od godziny około 15-16. Czeka na was miła niespodzianka co do rozgrywki, bo bardzo dobrze się gra, nic tylko nolifić. Rozgrywka będzie się toczyła w ten sposób; Gdy na zegarze będzie widać ósmą rundę, strony się zmieniają, (następuje restart serwera) lecz wynik na tabeli nie. Jest to tylko podczas pierwszych 8-miu rund, resztę gra się normalnie, bez zmian. Gdy będziemy grać, wszyscy spotkamy się albo na ts3 (obowiązkowo dla graczy) i ustalimy kolejność map, lub po prostu na serwerze (wgrane jest 5 map; dd2, inf, nuke, train i mirage) wypiszę wam mapy i kapitanowie najpierw ustalą z graczami jaką mapę wyrzucić z puli i gramy te 3 które pozostaną. Gdy dojdzie do wyniku 16:X to wtedy osoba nadzorująca (czyt. zapewne ja) zmieni mapę na następną po uzyskaniu szesnastego punktu przez jedną z drużyn. Tak jak jest wiadome, gramy do dwóch zwycięstw na mapach, aby było trudniej i druga drużyna mogła wrócić do meczu. MeGusta dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi