ScoobyDoo Napisano 22 Lipca 2017 #462625 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Imię: Michał Wiek: 32 Czas spędzony na forum: Nie zliczam Doświadczenie w moderowaniu: Grube 0 Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora? Nie. Ale.... Świat należy do młodzieży :Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?:TAK, ale odrobione... Pozdro Lovek Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Ile czasu nie jesteś w stanie poświęcić dziennie dla forum (i to w Wakacje) Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:Pytanie zadać jest ławo.... Odpowiedzieć, czasem trudniej, ale szczerość wypowiedzi uzyskać to mistrzostwo więc ułatwię wam to. Kierujcie się sercem i rozumem a nie koleżeństwem.... Pozdrawiam Jest zakaz całego tekstu pogrubioną czcionką, 24h na edycję. Edytowane 23 Lipca 2017 przez Missia MeGusta dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 22 Lipca 2017 #462634 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 A więc tak do wzoru się nie dostosowałeś za bardzo Ale każdemu należy dać szansę aczkolwiek są lepsi i gorsi a czasem gorsi dostaną szansę właśnie przez koleżeństwo. Więc jestem na tak + odpowiedzialność + wiek podkreśla że modek nie posłuży mu jako zabawka i sobie poradzi. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 22 Lipca 2017 #462638 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Zależy czy na MH, angażujesz się w działalność tego forum, masz swoje zdanie,którego będziesz się trzymać do końca. Jak dla mnie jesteś dobrym kandydatem. Pozdrawiam ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 #462646 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Bez urazy Scooby, ale to podanie to jakiś żart wychodzisz spod ziemi gdzie nie było Ciebie na forum pare miesięcy i starasz sie o posade moda. Jestem na nie. Nie rozumiem też Twojego kropkowania zdań....... Edytowane 23 Lipca 2017 przez Bezzi ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Lipca 2017 #462650 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jestem na tak, bardzo aktywny użytkownik forum, zgłasza posty, pomaga innym kiedy nie rozumieją regulaminu - same plusy. Jedynym przez co mogą to podanie odrzucić jest brak wymaganych 400 postów ale liczę że uda Ci się to przeskoczyć. Życzę powodzenia, masz moje wielkie tak. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Lipca 2017 #462673 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jestem na NIE Ostatnio w ogóle nie było ciebie na forum, a teraz podanie? Żart chyba. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 23 Lipca 2017 #462676 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jestem na NIE, ponieważ w ostatnim czasie masz praktycznie zerową aktywność na forum. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 23 Lipca 2017 #462683 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jestem na nie. Mało co widuję Cię na forum, pojawiasz się, jak jest otwarta rekrutacja na moderatora forum. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 23 Lipca 2017 #462689 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 nie no to podanie nadaje sie tylko do Humor a nie tutaj jaja sobie robisz Jestem na nie ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 23 Lipca 2017 #462693 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Zniknąłeś, na fb widziałem nie raz, że byłeś na wakacjach z córką. Bardzo dobrze, więc zajmij się nią, bo to ona powinna być najważniejsza, a nie jakieś forum, oraz podołanie zadaniu moderatora, gdzie kompletnie jesteś anonimowy w ostatnim czasie, mało kiedy jesteś, jak jesteś to zajmiesz kilka zdań i znikasz. Taka aktywność nie przystoi przyszłemu moderatorowi. Jestem na nie. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 23 Lipca 2017 #462717 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jestem na Nie mała aktywność na forum ostatnim czasem ScoobyDoo i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 23 Lipca 2017 #462723 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Przepraszam Cię Scoobiś, ale nie mogę być na tak. Moderator powinien siedzieć jak najwięcej na forum, a Ty wchodzisz tu sporadycznie. Wierzę, że gdybyś dostał tą rangę to to by się zmieniło, ale na chwilę obecną są lepsze podania. Pozdrawiam Bezzi i ScoobyDoo dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 23 Lipca 2017 #462742 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Pojawiasz się na forum po dłuższym czasie i piszesz od tak podanko.Jeśli Ci tak bardzo zależy nadrób aktywność i pokaż,że zasługujesz na tą posadę.Na tą chwilę Nie Edytowane 23 Lipca 2017 przez Tomass ツ ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Lipca 2017 #462823 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) panie kierowniku po co pan chce wchodzisz w to gowno zycie panu nie mile? za malo Cie widac na tym forum, poki co na nie Edytowane 23 Lipca 2017 przez Master Livio i ScoobyDoo dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 23 Lipca 2017 #462836 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Mało jesteś widoczny na forum, czasami SB a jak otworzą rekrutacje to od razu składasz podanie dlatego na nie. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 23 Lipca 2017 #462842 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Drogi @ScoobyDoo , jeżeli spędzał byś na forum więcej czasu niż aktualnie, z miłą chęcią aprobował bym Cię na stanowisko. Na sieci jesteś jednak zbyt rzadko, gdzie staż ma pośrednie znaczenie. Niestety nie mogę tutaj być za Twoją kandydaturą, ale jeżeli poprawisz swoje "życie" na sieci masz mój miecz:) ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Lipca 2017 #462906 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Jesteś dla mnie anonimową osobą, wiem tylko tyle, że masz poczucie humoru. Jesteś odpowiedzialną osobą, ale w tej chwili jak dla mnie to za mało. Pokaż, że Ci zależy. ScoobyDoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Lipca 2017 #462907 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi