Baniatowaty Napisano 4 Września 2017 #471100 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) - Minimum roczny staż na forum: Oczywiście - Posiadanie mikrofonu: TAK - minimum 150 postow na forum: TAK - 16 lat / mutacja: 16 lat - aktywny udział w zyciu forum oraz TS3: Uczestniczę w życiu forum na ts przesiaduje coś sporo - brak konfliktow z wyzsza administracja: Myśle, że konfliktów nie mam, lecz kto wie co za plecami jest - brak aktywnych ostrzeżeń na forum: BRAK Nick: Idealna Bania Wiek: 16 lat Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak doświadczenia w takiej funkcji Posiadasz mikrofon?: TAK Dlaczego własnie Ty?: Często ktoś wypisuje do mnie, żebym im dodał range, albo założył kanał więc myślę że głownie w tym będę pomagał Staż na sieci: od 2 kwietnia 2015 Co wprowadzisz na naszego Ts? Nie ma nic do wprowadzenia wszystko jest na swoim miejscu Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Na ts jeszcze bana nie było //Edytowane ponieważ nie dodałem wzoru //Edytowane Edytowane 4 Września 2017 przez Idealna Bania aureox, klqs, VEX` i 6 innych dodali reakcje 5 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 4 Września 2017 #471101 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Tak +aktywny +kultura +ogarnie PS: Pozdrawiam @Maajkeel @Master Baniatowaty, aureox i Master dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Września 2017 #471102 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Na tak + Staż na sieci + Kultura + Ogarnie + Siedzi skitrany na jednym kanale jak prawilny moderator ts3 + Spoko ziom Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 4 Września 2017 #471104 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) TAK: + kultura + często na ts3 + staż na sieci + pisał mi kilkukrotnie, gdy nie byłem ts3, że ktoś potrzebuje pomocy Edytowane 4 Września 2017 przez Maajkeel Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 4 Września 2017 #471105 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jedyna osoba, którą jestem skłonny poprzeć swoim głosem. Widzę co cały czas, gdy jestem na tsie, jest długo z nami, aktywny, czy to na ts3, czy na forum. Na pewno zna się na tym, Jest kulturalny, ma poczucie humoru i to duże, jest raczej bezstronny. Brać go! Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Września 2017 #471106 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jasne, że Tak! Gracjan jest mega odpowiedzialny, aktywny i kulturalny. Pomoc to jest jego mocna strona jak i sumienne wykonywanie każdej posiadanej rangi przez niego. Idealny kandydat z tej Idealnej Bani. Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 4 Września 2017 #471109 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Niestety ale dam Ci TAK +aktywny +kulturalny +pomocny +opór w monopoly +poczucie humoru Ja bym brał w ciemno nawet @Master Powodzenia Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Września 2017 #471111 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jestem neutralny. Kompletnie Cię nie znam, nie wiem jak się zachowujesz, ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć. Jednak życzę Ci powodzenia. =) Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 4 Września 2017 #471112 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jestem na TAK +Udziela się na forum jak i na ts +Bardzo sumienny i pracowity na każdej randze jaką posiadał +Miły, kulturalny i można z nim pogadać Powodzenia Bania Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Września 2017 #471113 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 TAK! Bania jest nolife jeśli chodzi o przebywanie na teamspeaku. Posiada kulture osobistą potrafi doprowadzić każdego do śmiechu. Masz moje wielkie poparcie. Wykorzystaj to. Powodzenia Baniatowaty, DaNoN^^, Ripton i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 4 Września 2017 #471121 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Również jestem na Tak + Na TS3 przebywasz bardzo często + Jesteś bardzo odpowiedzialny, kultura również na wysokim poziomie. + W ubt pracowałeś świetnie, więc jestem przekonany, że będziesz pracował tak samo jako Moderator naszego Ts3. Powodzenia Nygusie Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 4 Września 2017 #471125 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 nie zdziwie sie jak bania to dostanie ale co tam ¯\_(ツ)_/¯ nigdy nie lamie zasad kultury, jest spokojny, mily, pomocny. Jak on nie dostanie tego modka to nie wiem kogo wy szukacie ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 5 Września 2017 #471126 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jestem na tak. Bania jest osobą bezkonfliktową do tego siedzi całymi dniami na tsie na kanale gdzie go widać, więc każdy będzie mógł napisać w jakiejś sprawie. Powodzenia Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Września 2017 #471127 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 (edytowane) Na to podanie czekałem Co tu dużo gadać, codziennie widziany na tsie, miły, pełna kulturka - używa co najwyżej chrześcijańskich przekleństw no i z nikim nie wchodzi w spiny. Edytowane 5 Września 2017 przez SQNFUN Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 5 Września 2017 #471128 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Co tu dużo mówić.... Jestem na Tak. Przesiaduje dużo z Gracjanem i nie mam do niego żadnych zastrzeżen. Na ts jest często kulturalny, miły i pomocny tylko mute mi daje na kanale. Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Września 2017 #471141 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jestem na TAK + Wiek + Kultura + Ogarnięty + Aktywny Same + Powodzenia Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 5 Września 2017 #471145 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Tak: +aktywność +kultura +opanowanie +chęć pomocy innym Nawet lepszy kandydat ode mnie na to stanowisko XD Powodzenia! DaNoN^^, Baniatowaty i Maajkeel dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 5 Września 2017 #471148 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Oczywiście,że tak. Siedzę z nim praktycznie codziennie po pare godzin i można zauważyć,że jest bardzo aktywny,kulturalny,pomocny,nie wchodzi w konflikty z innymi graczami.Powodzenia Bańka DaNoN^^ i Baniatowaty dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaNoN^^ Napisano 5 Września 2017 #471178 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jestem na tak Strażniku Gracusiu Miły, kulturalny, ciągle siedzi na ts, jest bardzo odpowiedzialny i pewny. Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Września 2017 #471218 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jestem na TAK. iDEALNA BANIA I idealny kandydat na tą posade, a nie jakis mikus który nie siedzi w ogóle na ts, pozdrawiam Siedzisz dużo na ts, mutacja jest, pomocniak z Ciebie jest. Mikus i Baniatowaty dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Września 2017 #471247 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Na Tak +Wiek +Staż +Kultura +Aktywny na TS Powodzenia Baniatowaty i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Września 2017 #471267 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 witam w zespole Ripton, Maajkeel, DaNoN^^ i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Września 2017 #471268 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl DaNoN^^, Ripton i Baniatowaty dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi