Missia Napisano 3 Października 2017 #475164 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Nick: Missia, Missiulka na tsie Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłam już Moderatorką naszego TS'a przez okres 8-9 miesięcy. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście. Dlaczego własnie Ty?: Bardzo często ludzie zwracają się do mnie z prośbą o pomoc widząc rangę "M", która wygląda jak Moderator TeamSpeaka, choć jest to ranga "Moderator Forum". Chętnie bym pomogła i wiem jak, mając już w tym pewne doświadczenie, lecz z powodu braku rangi nie jestem w stanie i muszę prosić o pomoc aktualnych Moderatorów. Staż na sieci: 2 lata i 3 miesiące. Co wprowadzisz na naszego Ts?: Myślę, że aktualnie nie ma potrzeby niczego nowego wprowadzać. Od dłuższego czasu wraz z @Mikus organizujemy konkursy i chciałabym to kontynuować. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Zostałam nie raz zbanowana na kilka sekund bo moderatorzy się wygłupiali. Dziękuję, pozdrawiam. aureox, Bezzi, Bene i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Października 2017 #475166 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Lepszego podania Majster i Bene nie mogli chyba sobie wymarzyć. Z Michaliną spędziłem bardzo dużo czasu i jestem święcie przekonany, że poradzi sobie na tym stanowisku. Mam tą przyjemność współpracować z nią jako Moderator forum i mogę powiedzieć, że jeszcze nigdy w życiu kimś takim jak ona nie pracowałem. Jest bardzo odpowiedzialna, rozsądna, bardzo ciężko ją wyprowadzić z równowagi i generalnie jest to bardzo pozytywna osoba. Siedzi na tym Ts codziennie po kilka godzin, gdy jest taka potrzeba wytłumaczy to i owo, zawsze służy pomocną dłonią. Powodzenia Missiu :* Missia i Varg dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Października 2017 #475170 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Boże czy Ty to widzisz! Toć to nasza księżniczka. Spokojna, konsekwentna w tym co robi, bezstronna, potrafi zaskakiwać (oczywiście pozytywnie). Doświadczenie posiada dosyć spore, rangę posiadała i sprawowała się bez zarzutów. Jestem na tak Missia! :* Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Października 2017 #475173 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Arłełox, nie zesraj sie :* i trochę śmiechłem z "nigdy w życiu z kimś takim nie pracowałem" - to nie jest praca tylko wolontariat/zabawa. Musze tylko przyznać rację, że wydaje się osobą rozsądną i dość stabilną emocjonalnie ale przydałoby się jej więcej bezstronności i umiejętności stawiania na swoim, i byciu w tym konsekwentnym, choć wiem, że na forum sobie z tym radzi. Ze względu na już minione doświadczenie jestem na tak, tym bardziej, że faktycznie przesiaduje na TSie połowę swojego życia i faktycznie wiele osób zwraca się do niej z prośbami myśląc, że jest moderatorem TS3. Kolejnym argumentem jest fakt, że jest kobietą, niektórzy chętniej zwrócą się o pomoc kobiety i myślę, że byłoby to najzwyczajniej miłe urozmaicenie. Powodzenia w wygraniu bitwy o moda! Pozdrawiam i całuje. Mąż. Missia i aureox dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 #475181 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 5 godzin temu, Varg napisał: przydałoby się jej więcej bezstronności o to to to, po za tym ostatnimi czasy coś Cię nie widać ani na forum ani na ts'ie ale być może się mijamy. Byłaś już modkiem ts'a i nie było z Tobą lipy dlatego z jednej strony jestem na tak ale z drugiej jestem na nie, bo być może warto dać komuś innemu szansę? Pozdrawiam. Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Października 2017 #475191 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 (edytowane) Miałaś rangę moderatora i wiem że byś dała radę. Ale jestem za innym kandydatem, który jest świeży i bardzo się stara o tą rangę. Sorki @Missia ale lubię Cię bardzo ale jestem na pół tak pół nie totalny neutral. Wiem jakie masz doświadczenie, jesteś bardzo lubiana przez wyższe rangi jak i niższe, ale jak mówię dałbym szansę komu innemu tym razem. Skup się na nauce głównie, bo wiem jak masz i powinnaś się zabrać za siebie! Pozdrawiam gorąco. aa p.s- @Missia nie myśl że specjalnie piszę czy co, ale chce dla Ciebie jak najlepiej. Możesz mieć rangę, ale jak mi obiecasz że poprawisz naukę bo zeszły rok był drastyczny i przerażający. Edytowane 4 Października 2017 przez initium novum Missia, Bene, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 4 Października 2017 #475203 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Neutral: + kultura + często na ts3 + były moderator -- nie potrafisz zrozumieć, że do obowiązków moderatora ts3 należy m.in zdejmowanie nadmiaru rang, gdy kiedyś próbowałem Ci je zdjąć to robiłaś wielki problem Livio, Born, Missia i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Października 2017 #475211 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Droga Michalinko, byłaś cenionym członkiem moderacji ts3 i płeć tutaj (wg niektórych jest niestety inaczej) nie ma znaczenia. Znam Twoje plusy i minusy, chęć pomocy i przerywania zabawy coby tylko odpisać komuś lub kogoś wspomóc. Z braku czasu nie mogłaś w pełni pełnić tej funkcji, mam nadzieję że teraz tego czasu uda Ci się więcej pozyskać (nikt nie każe być mną i siedzieć 24/7!) Smutno mi czytać to falę nieczułości od moich kolegów wyżej oraz od innego Moderatora TS3. Jest duża konkurencja na tą posadkę, a wiem że nie będziesz nadużywać powierzonej Ci funkcji do własnych celów, lecz wykorzystywać ją w 100% z przeznaczeniem. Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 4 Października 2017 #475221 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Na tak Pełniłas funkcję Kultura Aktywna Także powodzenia Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Października 2017 #475229 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Na tak +Aktywna +Kultura +Była moderatorem Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Października 2017 #475231 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 (edytowane) Jestem na nie, bo byłaś już moderatorem na Naszym ts - daj szanse innym, świeżym. A po drugie to nie chcę abyś znów musiała pisać pożegnania oraz tego żeby koledzy mówili że nie wychodzisz na dwór i że nie masz życia prywatnego. Tak jak to kiedyś było i co? I nadal zbierasz rangi, jestem na nie. /// "ta" podejście i odpowiedź moderatora tego forum, co Ty się obraziłaś? MISIULKA NO Edytowane 4 Października 2017 przez wazeliniak Livio, Born, Doman i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Października 2017 #475242 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Oczywiście jestem na tak. Jesteś osobą miła pomocną bezkonfliktową. Moim zdaniem jest jeden minus u ciebie - od dłuższego czasu siedzisz na swoim kanale. Nie przyjmuj tego do siebie surowo. Ale masz moje tak. Powodzenia Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Października 2017 #475274 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Misia! Jesteś osobą na pewno nadającą się na to stanowisko pod względem doświadczenia oraz stanowczości. Z pewnością w każdej sytuacji zachowała byś się racjonalnie. Masz moje wielkie poparcie. Powodzenia współkandydatko! Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475362 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Droga Misiuu gdyby nie kandydatura senora pewnie Ty bys została nowym modkiem. wiem ze przykładasz sie do powierzonej pracy w 100% i ze zawsze mozna na Ciebie liczyc Dlatego nie zniechecaj sie i zapraszam przy kolejnej rekrutacji Bezzi, Maajkeel i Missia dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475363 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi