Nodi Napisano 6 Stycznia 2018 #489549 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Zeus (Premium) Inteligencja : 40 Zdrowie : 45 Wytrzymałość : 20 Kondycja : 40 Opis klasy : Posiada 2 Pioruny/Błyskawice co 2 sec , 1/10 na HeadShota ,1/7 na oślepienie / albo 1/2-4 z HE,M4A1 + 15 dmg , Krowe oraz wszystkie granaty. Czekam na opinie innych : @Vix33nek!@JAKoB@SirJunior@FunnyPuma @Assaseall @Surim Samuraj Charemu@MoNt3@Wojtyś@Haq# @Maja.@Kanron aka Sextasy @PodajeHazloO @Wicevil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 6 Stycznia 2018 #489550 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Wydaje się spoko tylko może mniejszy dmg na broni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 6 Stycznia 2018 #489552 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Elektryk jest podobny Wydaje mi się że klasa by miała za dużo nawalone rzeczy. A M4 + 15 dmg to przesada Jest sporo klas. Jest w czym wybierać a ta była by zbędna chyba. Takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 6 Stycznia 2018 Autor #489559 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Dmg zawsze można zmniejszyć dac np 10 dmg do M4A1 bo 5 to za mało będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Stycznia 2018 #489564 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Klasa wydaję się spoko, ale myślę, że 2 pioruny i 1/x na oślepienie oraz 1/3 z HE oraz dmg do M4, np +10/15 i będzie ok. Ewentualnie coś pokombinować, tzn coś zabrać tej proponowanej, a coś dodać w zamian. Ogólnie nie widzę powodów, aby nie dodać ulepszonego elektryka do premium. @Vix33nek! Mi osobiście pasuje A co do tego strażnika to nikt nim nie gra. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez FunnyPuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2018 #489578 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Bardziej myślę żeby było - 2 pioruny, 1/15 na heada, 1/3he, m4 +10, krowa i granaty. lepsza wersja elektryka tak jak jest karabiner-shooter. Czy takie coś wam pasuje? I pytanko czy te pioruny mają mieć dmg zależne od inty czy jakaś wartość stała? I do tego druga sprawa..... czy ktoś wgl gra klasą strażnik? Bo z tego co ja widze to chyba nikt nie gra. Burzyciel mial byc zrobiony, nie ma go wgl chociaz perk z nim jest. Więc można chyba będzie te dwie klasy usunąć. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 6 Stycznia 2018 Autor #489586 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Mi osobiście takie coś pasuję sam miałem na myśli to pioruny oczywiście zależne od inty tak jak jest w elektryku im więcej iny tym więcej biją Z tego co zauważyłem strażnikiem to nikt nie gra. Niszczycielem to gra Sirjunior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 6 Stycznia 2018 #489592 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Klasa jak najbardziej do dodania. 2 pioruny (dmg od int), 1/15 na heada, m4 +10dmg i 1/3 lub 1/4 z HE. Co do strażnika... nikt nim nie gra, dlatego chyba trzeba go usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 6 Stycznia 2018 #489602 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Jak dla mnie spoko, tylko uwagi Inta na poziomie 10-20 pkt na starcie bo już na początku z pioruna biłby dużo, DMG z M4 +8-10, 1/4HE, oślepienie i ta szansa na HS byłoby jak dla mnie już za dużo, zamiast dwóch piorunów co 2 sek dałbym mu 3 co 5 sekun i byłoby git. Czyli klasa wyglądałaby mniej więcej tak Inta:10-20, 3 pioruny co 5 sek, M4 +8-10 DMG, 1/4 HE, krowa, wszystkie granaty A co do Burza i Strażnika tej pierwszej klasy nie ma nawet wgranej, a drugą nikt nie gra, więc chyba są po prostu zbędne na serwerze Edytowane 6 Stycznia 2018 przez PodajeHazloOkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 7 Stycznia 2018 #489621 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Podoba mi się nazwa Ps . Wiesz że zawsze będę za każdą klasa na tak która strzela czymś prócz broni Jestem na Tak *,* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 7 Stycznia 2018 Autor #489622 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @PodajeHazloOkon nie przesadzaj elektryk na starcie ma w incie z 20 czy tam 30 , a ty chcesz dać premce 10 - 20. Statystyki to ja bym zostawił takie jakie są na reset żeby wytestować klasę. Myślę że propozycja @Vix33nek! jest najrozsądniejsza bo z 3 piorunami to przesada będzie Chodzi mi po głowie Perk : Nazwa ; Zestaw/Tajemnica Elektryka albo Zestaw/Tajemnica Zeusa ,opis można by dać posiada 2 pioruny które zadają nwm np. 10-55 dmg + inta lub dać stałe obrażenia np żeby bił po 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 7 Stycznia 2018 #489628 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 O nieeeee , jak ja o zeusie wspomniałem to ze za mocny a tutaj nodi i wszyscy spoko ale na Tak fajnie będzie ludzi wkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirJunior Napisano 7 Stycznia 2018 #489634 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Nie interesuje się nowymi klasami bo to moim zdaniem jest niepotrzebne, za dużo ich juz. Może ktoś by pomyślał np. o usunięciu starych i wprowadzeniu kilku nowych map... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 7 Stycznia 2018 #489723 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Ja dokładnie jestem za tym co Junior napisał Ps. Nodi Jak tu jest płaćż na serwie jak ja dostane palace 5 i mam 1/3 z he to co dopiero jak by było 1/2 druga sprawa błyski zależy po ile by biły bo jak po 200 to klasa bez sensu bo nikt by nie miał z nią szans Moim zdaniem trzeba by strażnika podlepszyć, żeby gracze go zauważyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 7 Stycznia 2018 #489858 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Jestem jak najbardziej za dodaniem klasy zaproponowanej przez Nodiego. Zostawcie Strażnika, bardzo fajna klasa(coś tam nim grałem), ewentualnie mozna ulepszyć mu statystyki początkowe bo ma strasznie mało kondy i dodać mu 1/8 na oslepienie, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assaseall Napisano 8 Stycznia 2018 #489981 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Wszystko git tak jak puma i vix mowi, z ta kalsa, ale jak chodzi o burzyciele i straznika to nie lepiej po prostu zamienic, bo z tego co pamietam po prostu jest za malo miejsca na kalsy i dlatego burzyciela nie ma, np usunac calkiem straznika i dodac burzyciela i w tedy sprawdzic czy ta klasa tez nikt nie bd chcial grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 8 Stycznia 2018 #489985 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Powtarzam to już od dawna, zamiast dodawać lepiej zająć się klasami, które naprawdę trzeba ulepszyć, żeby zachować balans. ( I NIE, NIE MOWIE TU O PREMKACH) A jeśli już nie byłoby innej opcji to proponuję temu Zeusowi dać 2 pioruny, 1/15 na heada, 1/4he, m4 +10, krowa i granaty, a błyskawice 150-200 dmg przy full int. Chociaż tego 1/4 z he wgl bym nie dawał, bo akurat klasy grane na serwerze często mają 1/x z he, a przez to można czasami monitora na dworze szukać Nodi, MoNt3 i Wojtyś dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2018 #490105 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 @Wojtyś Zostawimy strażnika ulepszymy staty początkowe, dogadam sie z Evo. Co do zeusa, można go zrobić : Zeus (Premium) Inteligencja : 40 Zdrowie : 45 Wytrzymałość : 20 Kondycja : 40 Opis klasy : 2 pioruny ( na max int 200 dmg ) , 1/15 na head shota, 1/4 z HE , m4+10 dmg i krowa. @EvO zrobisz na następny reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 9 Stycznia 2018 #490213 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 200 dmg z pioruna to troche mało, zwykłym elektrykiem na max int bilem po około 240-250, trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że błyskawica bije tylko w jedną osobę nie tak jak rakieta czy mina, które mogą zabić jednorazowo kilka osób. Tak więc jakby ograniczyć dmg tylko do 200 to wiadomo, że każdy wybierze ruska/mordercę. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 9 Stycznia 2018 Autor #490229 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Ja jak zaczynałem grać nie raz grałem elektrykiem (dawniej burzownik) i pamiętam że bił około 300 z pioruna na niektórych serwrach po 300 i miał 2 pioruny. I widziałem nawet premki o nazwie Zeus/Burzownik/czy tam Elektryk co miały 2,3 lub nawet 5 piorunów i biły różnie od 260 wzwyż według mnie 200 to pasuje ale na serwer cod 200 a nie na 400 zgadzam się z @Wojtyś to nie jest przecież mina czy tam rakieta i ja bym dał tego granata 1/3 bo 1/4 to mają zwykłe klasy a premium powina być ciut lepsza , takie jest moje zdanie Wojtyś dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 9 Stycznia 2018 #490242 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Jeszcze jakieś 2-3 lata temu zwykły elektryk nonpremium miał 3 blyskawice, więc myślę, że premce można i tyle dac. @Vix33nek!Przydałoby się coś zrobić z tym tematem, bo już dosyć długo stoi. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Wojtyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Stycznia 2018 #491107 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Klasa najprawdopodobniej zostanie wprowadzona po resecie jeżeli @EvO znajdzie kody do błyskawic. Ilość błyskawic jeszcze zostanie przemyślana i obgadana z Evo. Dmg można ustawić max na 240 przy full int. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Stycznia 2018 #491108 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi